Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
FAQ & Kontakt

Camping El Helguero

Alt det får I:
Stor lege- og sportsplads
Familievenlig camping
Pool og børnebassin
Smuk natur og kystlinje
Top faciliteter
Strandtype
Sand, 5 km
Udendørs pool
Ferskvand
Legeplads
Multisportsbane
Separat børnepool
Restaurant
Top faciliteter
Strandtype
Sand, 5 km
Udendørs pool
Ferskvand
Legeplads
Multisportsbane
Separat børnepool
Restaurant

Familiecamping i naturskønne omgivelser med gode faciliteter

Næste gang familien skal på camping, anbefales det at opleve Camping El Helguero i det nordlige Spanien. Når det gælder om at være familievenlig, så kan denne campingplads tilbyde aktiviteter for alle familiens medlemmer med pool, legeplads og underholdning. Området Cantabrien er smukt indrammet af skov og natur, som også kan indbyde på mange udflugter. Nord for skovområdet er der ikke langt til kysten, hvor de spanske strande venter. På den anden side af skoven er der ikke langt til nabobyen Liandres, som også kan byde på mange aktiviteter. Læs mere
Læs mere
Luk
Afstand strand & type
Hav/sø: 1,1 - 5 km
Strandtype
Sand, 5 km
Strand
Bus til stranden
Hundestrand
Kun i lavsæson
Swimmingpool
Badeshorts tilladt
Badehætte (frivilligt)
Udendørs pool
Ferskvand
Separat børnepool
Solsenge ved poolen
Velegnet til
Små børn (0-4 år)
Børn (5-11 år)
Andre faciliteter
Havn
50 km
Information
Parkering
Bilfri plads (gratis central parkering))
Antal stjerner
3 stjerner
Butikker
Minimarked
Generelt
Egnet til
Babyer (0-4 år), Børn (5-11 år)
WiFi
Hele pladsen (gratis)
Hund
Hund tilladt
Hvis tilladt i bolig
Omgivelser
Nærmeste hospital
25 km
Nærmeste lufthavn
50 km
Nærmeste togstation
5 km
Tætteste by
1 km
Pladsstørrelse
Mellemstor plads
Antal: 280
Restauranter / barer
Bar
Restaurant
Snackbar
Sanitetsforhold
Børnefaciliteter (bad & toilet til børn)
Babybad
Handicap faciliteter
Toiletter
Tørretumblere
Vaskemaskiner
Sportsfaciliteter
Fitness
Multisportsbane
Til børnene
Legeplads
Underholdning
Underholdning (dag)

Velkommen til Camping El Helguero

Camping El Helguero nær kysten

Camping El Helguero nær kysten

Som mange andre campingpladser kan Camping El Helguero tilbyde gode faciliteter for store og små. Til alle er der varmt vand, som er miljøvenligt opvarmet af solenergi. Camping El Helguero har langt de fleste tjenester, såsom et dejligt poolområde, restaurant, minimarked og legeplads til familiens yngste, som gør ethvert ophold på campingpladsen til en behagelig oplevelse for hele familien. 

Der er også mulighed for at vaske tøj på campingpladsen. Campingpladsen er udstyret med et vaskeri, hvor alle gæster har mulighed for at få rent tøj igen.

Pool og strand

Pool og strand

Hvis turen en dag går til nabobyen Liandres, er der ikke langt til den nordlige strand, som ligger på den anden side af Liandres blot 5 km. Hvis ikke havvandet kan friste, så har Camping El Helguero heldigvis også en stor pool samt en lille børnepool, hvor børnene kan pjaske rundt. Poolen er desuden kun tilladt for campingpladsens gæster. Dog skal man også være opmærksom på, at der ikke er nogen fast livredder tilknyttet til poolen. Derfor er det også forbudt for børn under 10 år at færdes ved poolen uden en voksen.

Aktiviteter og underholdning

Aktiviteter og underholdning

Når poolen ikke længere er spændende nok, findes der en stor legeplads og sportsplads lige ved siden af receptionen. Her er der rig mulighed for store og små til at udfolde sig i aktiv bevægelse. Bare fordi det er en ferie, er det ikke ensbetydende med, at der skal slappes af hele tiden. Legepladsen er bygget sådan, at den kan være udfordrende for de helt mindste børn. Derfor anbefales det også her, at børn under 10 år er ifølge med en voksen.

Restaurant, bar og minimarked

Restaurant, bar og minimarked

Tæt på receptionen finder I også Camping El Helgueros eget supermarked. Her er der mulighed for at købe de mest nødvendige ting, som måske er blevet glemt hjemme i Danmark, eller som I bare er løbet tør for. I løbet af højsæsonen i juli og august har supermarkedet åbent alle ugens dage. Derudover har campingpladsen også sin egen restaurant og bar, hvor I kan nyde et måltid i afslappende omgivelser. Hvis ønsket er en noget større kulinarisk oplevelse, så vil det kræve en tur til nabobyen Liandres, som ligger lige på den anden side af skoven.