Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
FAQ & Kontakt

Camping Emeraude

Alt det får I:
Egen restaurant
Charmerende omgivelser
Sjove familieaktiviteter
Pool med vandrutsjebane
Top faciliteter
Strandtype
Sand
Vandrutsjebane
Underholdning (aften)
Højsæson
Grill tilladt
El
Legeplads
Bordtennis
Top faciliteter
Strandtype
Sand
Vandrutsjebane
Underholdning (aften)
Højsæson
Grill tilladt
El
Legeplads
Bordtennis

Velkommen til Camping Emeraude

I finder Camping Emeraude på Frankrigs vestkyst i den hyggelige og charmerende fiskerby Saint-Brac-sur-Mer. På campingpladsen finder I både aktiviteter, poolområde, historie i området samt en vidunderlig sandstrand i gå-afstand. Her er alt det essentielle til en rigtig dejlig sommerferie med familien. Læs mere
Læs mere
Luk
Afstand strand & type
Hav/sø: 0,25 - 1 km
Strandtype
Sand
Swimmingpool
Badeshorts ikke tilladt
Badehætte (frivilligt)
Vandrutsjebane
Indendørs pool
, ferskvand, Opvarmet
Solsenge ved poolen
Velegnet til
Små børn (0-4 år)
Teenagere (12+ år)
Børn (5-11 år)
Underholdning
Underholdning (aften)
Højsæson
Underholdning (dag)
Højsæson, Kun fransk talende
Andre faciliteter
Information
Parkering
Normalt ved boligen (gratis)
Antal stjerner
5 stjerner
Butikker
Minimarked
Generelt
Egnet til
Babyer (0-4 år), Børn (5-11 år), Teenagere (12+)
Grill tilladt
El
Sprog som tales
Engelsk, Fransk
WiFi
Hele pladsen (mod betaling)
Hund
Hund tilladt
Hvis tilladt i bolig
Omgivelser
Nærmeste supermarked
900 m
Tætteste by
1 km
Pladsstørrelse
Lille plads
Antal: 192
Restauranter / barer
Bar
Isbod
Pizzaria
Restaurant
Snackbar
Take away
Sanitetsforhold
Tørretumblere
Vaskemaskiner
Sportsfaciliteter
Bordtennis
Cykeludlejning
Fitness
Petanque
Til børnene
Indendørs legeplads
Legeplads

Camping Emeraude i Bretagne

Camping Emeraude i Normandiet

Camping Emeraude i Normandiet

Den 5-stjernede campingplads Emeraude Camping i Saint-Brac-sur-Mer tilbyder et unikt poolområde, aktiviteter til hele familien og live underholdning. Camping Emeraude er beliggende i fantastiske Normandiet tæt på historiske seværdigheder, natur, kultur og mange smukke sandstrande. Campingpladsens samlingspunkt er det flotte poolområde, som vil imponere. 

Poolområde med vandrutsjebane

Poolområde med vandrutsjebane

Poolområdet på campingpladsen er både opvarmet og overdækket, hvilket gør det muligt at kaste sig rundt på vandrutsjebanerne uanset vind og vejr. Langs gangstierne står palmetræer og andet stedsegrønt, og solstole er med til at skabe et vidunderligt miljø omkring poolområdet. Det dygtige underholdningsteam sørger for en masse aktiviteter for både børn og unge. I finder også en børneklub som åbner om morgenen, og børnene kan få mulighed for at møde andre børn og stifte venskaber på tværs af sprog og kulturer.

Aktiviteter på Camping Emeraude

Aktiviteter på Camping Emeraude

På Camping Emeraude er der masser af muligheder for at have det sjovt hver dag. Hver aften i højsæsonen er der underholdningsshow, som indeholder både dans og sang. Derudover tilbydes der også familieaktiviteter såsom, bingo, vandpolo, "olympiske lege", petanque-turneringer, pokerturneringer, bordtennis, cykeludlejning og meget mere. De unge vil kunne nyde godt af aftenunderholdningen, som inkluderer sjove fester og en masse dans. For golfentusiasterne er det også muligt at spille golf i nærheden, ligesom hiking, fiskeri og et ridecenter ligger i nærheden.

Smukke strande i gåafstand

Smukke strande i gåafstand

Forestil dig en kort morgenjoggetur efterfuldt af en morgendukkert i bølgen blå. Det er netop hvad Camping Emeraude kan tilbyde. Med kun 900 meter til stranden giver det mulighed for nemt at komme frem og tilbage, og så er det bare med at sprede strandhåndklædet ud og stikke tæerne i sandet.

Lidt om områdets historie

Lidt om områdets historie

Som gæst på campingpladsen Emeraude Camping får du mulighed for at udforske en masse spændende historiske monumenter. Byen Saint-Malo byder på rig kulturarv med slotte, katedral, volde og porte som kan minde os om, hvordan folket i gamle dage måtte gøre alt, der stod i deres magt, for at beskytte sig mod piraterne.

Restaurant og indkøb

Restaurant og indkøb

Camping Emeraudes egen restaurant tilbyder et bredt udvalg og med særlig kærlighed til fisk og skaldyr. Prøv eventuelt en "moules frites", hvilket er én af restaurantens klassikere eller en "la moule Bouchot" som også er en sikker vinder, hvis I skal have en kulinarisk oplevelse. Restauranten har åbent fra morgen til aften fra kl. 8:00- 23:00 i højsæsonen (juli-august). Indkøbsmuligheder finder I både på campingområdet samt i byen 900 meter derfra. Yderligere findes der et stort supermarked kun 5 km fra campingpladsen.