Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
FAQ & Kontakt
Alt det får I:
Spændende område
Indbydende lagunepool
Aktiv underholdning
800 meter til stranden
Top faciliteter
Strandtype
Sand, 900 m
Udendørs pool
Opvarmet
Udendørs pool
Ferskvand
Underholdning (aften)
Højsæson
Grill tilladt
El
Bordtennis
Top faciliteter
Strandtype
Sand, 900 m
Udendørs pool
Opvarmet
Udendørs pool
Ferskvand
Underholdning (aften)
Højsæson
Grill tilladt
El
Bordtennis

Velkommen til Camping Erreka

Tag til det solrige Sydfrankrig og oplev den skønne natur, dejlige strande og skøn feriestemning i Baskerlandet på Camping Erreka. Pladsen har både poolområde, moderne og komfortable boliger og en lækker restaurant med lokal spise. Derudover får I en masse oplevelser i området med rafting, vandreture og seværdigheder i massevis. Læs mere
Læs mere
Luk
Afstand strand & type
Hav/sø: 0,25 - 1 km
Strandtype
Sand, 900 m
Swimmingpool
Badeshorts ikke tilladt
Badehætte (frivilligt)
Udendørs pool
Opvarmet, Ferskvand, May - September
Baby pool
Jacuzzi / Whirlpool
Solsenge ved poolen
Velegnet til
Små børn (0-4 år)
Børn (5-11 år)
Underholdning
Underholdning (aften)
Højsæson
Underholdning (dag)
Kun fransk talende, Højsæson, July - August
Andre faciliteter
Parkering
Bilfri plads (gratis central parkering))
Butikker
Kiosk
Minimarked
Souvenirs
Supermarked
500 m
Generelt
Egnet til
Babyer (0-4 år), Børn (5-11 år)
Grill tilladt
El
ID armbånd/kort
Pladsens terræn
Terasser
Sprog som tales
Engelsk, Fransk, Spansk
WiFi
Hele pladsen (mod betaling)
Hund
Hund tilladt
Hvis tilladt i bolig
Omgivelser
Nærmeste supermarked
1.8 km
Tætteste by
1 km
Pladsstørrelse
Lille plads
Restauranter / barer
Bar
Isbod
Pizzaria
Restaurant
Snackbar
Take away
Sanitetsforhold
Handicap faciliteter
Toiletter
Tørretumblere
Vaskemaskiner
Sportsfaciliteter
Bordtennis
Hiking
Petanque
Tennis
Vandsport
Dykning
Surf-skole
Wellness faciliteter
Hydromassage i pool

Camping Erreka i Frankrig

På grænsen mellem Frankrig og Spanien

På grænsen mellem Frankrig og Spanien

For foden af Pyrenæerne og med udsigt til Atlanterhavet ligger Camping Erreka i det sydvestlige Frankrig på grænsen mellem Frankrig og Spanien i det såkaldte Baskerlandet. Omgivelserne er præget af natur, atmosfære og flotte udsigter. Camping Erreka ligger i Bidart-området, som er kendt for sine mange strande. I nærheden af Erreka ligger der en strand 800 meter væk, men hvis man fortsætter, vil man støde på yderligere fem lækre strande. Det er derfor et område, der er præget af solbadende gæster, surfinglektioner og en smuk kystside, som I nemt kan komme ned til.

En flot lagunepool til hele familien

En flot lagunepool til hele familien

Hvis I også har nogle familiemedlemmer, der kan leve nede i poolen hele ferien, så kan vi anbefale Erreka. Campingpladsen har et stort område med en opvarmet pool, hvor der både er plads til de mindste familiemedlemmer og til de lidt større. Lagunepoolen rummer både vandsprøjt, massagestråler, solsenge til landkrabberne og selvfølgelig vandgymnastik til dem, som er klar på at være lidt aktiv. Der er mulighed for at arbejde lidt på feriekuløren fra solsengen, men der er også mulighed for at trække i skygge under parasollen, når solen bliver for skarp.

Blot 800 meter til stranden

Blot 800 meter til stranden

Det kan også være, at familiens vandhunde er mere tiltrukket af havet, hvilket Erreka også tilbyder. Der er blot 800 meter ned til en lækker sandstrand, hvor I kan nyde en hel dag med at lege i bølgerne og lave flotte sandslotte. På stranden er der også aktiviteter, hvor I kan melde jer til eksempelvis surfing. I vil både kunne komme på hold, hvor I lærer at stå på bølgerne, eller I kan vælge at få privatundervisning. Dette er en oplagt mulighed, hvis I gerne vil have nogle fede oplevelser, mens I er på ferie – så kan I jo se til sidst på ferien, hvem der kan holde sig på surfboardet i længst tid.

Underholdning dag og aften

Underholdning dag og aften

Der foregår en masse sjove aktiviteter i løbet af dagen på Camping Erreka – uanset hvilken alder man har. For de mindste er der en sjov legeplads, men der er også mulighed for at lære jævnaldrende at kende igennem pladsens børneklub. For de lidt større børn er der både mulighed for at dyste i bordtennis, pool og petanque sammen med eller mod andre jævnaldrende. Den mest populære aktivitet er dog poolen, hvor mange familier får deres afslappende ferie til at gå. Om aftenen vil der også være underholdning med dans, musik, temafester og meget mere.

Indkøbsmuligheder på ferien

Indkøbsmuligheder på ferien

Der er mulighed for at købe ind i en mindre dagligvarebutik, som vil have de mest essentielle fornødenheder som blandt andet grøntsager og feriesnacks. Derudover er det muligt at bestille morgenbrød og morgenkager, hvis man gerne vil starte dagen med lidt ekstra feriehygge. Campingpladsen Erreka har også en restaurant/bar, hvor det er muligt at få kolde drikkevare samt noget lækkert mad.