Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
Bestil online eller ring
70 15 41 41

Camping Eschwege

Top Faciliteter
Maks. 1,1 - 5 km
Supermarked
500 m
Grill tilladt
Kul og gas
Restaurant
WiFi
Afgrænset område (mod betaling)

Velkommen til Camping Eschwege

Den nyanlagte Campingpark Eschwege ligger midt mellem Werratalsøen og dalen Werra. I disse naturskønne omgivelser finder I et paradis for den aktive familie med beachvolley, basketball, bordtennis og gode vandreture. I kommer let til spændende oplevelser, hvor mange hyggelige middelalderbyer danner rammerne for en dejlig feriedag. På Camping Eschwege får I altså alt det bedste fra Tyskland. Læs mere
Læs mere
Luk
Afstand strand & type
Maks. 1,1 - 5 km
Strandtype
Græs, 3 km
Restauranter / barer
Restaurant
Bar
1 km
Omgivelser
Nærmeste lufthavn
Butikker
Supermarked
500 m
Minimarked
Generelt
Clubkort
Obligatorisk, betales på pladsen
Grill tilladt
Kul og gas
WiFi
Afgrænset område (mod betaling)
Sportsfaciliteter
Bordtennis
Volleyball
Sand
Pladsstørrelse
Mellemstor plads
Sanitetsforhold
Vaskemaskiner
Andre faciliteter
Parkering
Normalt ved boligen (gratis)
Til børnene
Legeplads

Boliger - Camping Eschwege

Camping Eschwege i Hessen

Belligenhed ved vandet

Belligenhed ved vandet

Campingpark Eschwege ligger midt i et smørhul af smuk natur. Pladsen ligger nemlig midt mellem Werratalsøen og Werra dalen, hvorfor I får udsigt over både den smukke sø og de fascinerende bjerge. Her midt i Tyskland gemmer sig derfor en sand oase for naturelskere.

Muligheder for en aktiv ferie

Muligheder for en aktiv ferie

Pladsen er meget velegnet til den aktive familie. I kan nemlig dyste i beachvolley, basketball og bordtennis. På søen kan i tage på skønne sejlture, hvor der blandt andet udlejes kanoer tæt på pladsen. Et sjovt slag minigolf er også muligt blot 300 meter fra pladsen. I kan også gå ture på den afmærkede vandresti, som kan følges fra pladsen. Dermed kan I rigtigt gå på opdagelse i naturen.

Indkøb og restauranter

Indkøb og restauranter

I kan nyde et klassisk tysk måltid hos pladsens bistro. Her kan I for eksempel bestille currywurst mit pommes eller schnitzel. Det er også muligt at få friske salater. Til det hjemmelavede måltid finder I de fleste råvarer i den lille butik på pladsen.

Oplevelserne venter på jer

Oplevelserne venter på jer

Fra campingpladsen kan I let komme til mange spændende byer og smukke naturperler. Via en gangbro kan I nå byen Eschwege på kun 5 minutter, og her findes både cafeer og restauranter. Bymidten har mange bygninger tilbage fra middelalderen, hvilket danner rammerne for en utroligt hyggelig dag i byen. Byerne Kassel og Göttingen er også værd at besøge. Den smukke skov Thüringer Wald ligger ikke langt herfra. Her kan I for eksempel tage på vandreture med en medbragt madpakke.