Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
FAQ & Kontakt

Camping Seasonova Etennemare

Alt det får I:
Grillleje og lille snackbar
God camping til familien
Aktiviteter til alle aldre
Vandrutsjebane ved poolen
Top faciliteter
Grill tilladt
Kul og gas
Legeplads
WiFi
Afgrænset område (mod betaling)
Top faciliteter
Grill tilladt
Kul og gas
Legeplads
WiFi
Afgrænset område (mod betaling)

Velkommen til Camping Seasonova Etennemare

Camping Seasonova Etennemare ligger ved den lille fiskerby Saint Valery en Caux i Normandiet og anbefales som et dejligt feriested med dets grønne landskab og fantastiske strande omkranset af høje klipper, brusende hav og store skove. På campingpladsen får I et dejligt poolområde og det bedste udgangspunkt for at opleve alt det, som Normandiet har at byde på: natur, kultur og gastronomi. Læs mere
Læs mere
Luk
Afstand strand & type
Hav/sø: 1,1 - 5 km
Swimmingpool
Badehætte (frivilligt)
Antal stjerner
3 stjerner
Butikker
Bageri
Minimarked
Generelt
Grill tilladt
Kul og gas
Sprog som tales
Engelsk, Fransk
WiFi
Afgrænset område (mod betaling)
Pladsstørrelse
Lille plads
Restauranter / barer
Snackbar
Sportsfaciliteter
Cykeludlejning
Til børnene
Legeplads

Camping Seasonova Etennemare i Frankrig

Camping Seasonova Etennemare ved havet

Camping Seasonova Etennemare ved havet

Camping Seasonova Etennemare er opkaldt efter den nærliggende skov, Etennemare, som ligger ved havet i Normandiet. Fra campingpladsen er der blot få minutter til centrum af byen Saint Valery en Caux, som også råder over en dejlig strand. I finder en masse dejlige faciliteter til familien både på og udenfor campingpladsen, hvor campingpladsens poolområde kan nydes hele året rundt, da den er opvarmet og overdækket. 

En tur i vandrutsjebanen

En tur i vandrutsjebanen

I vil helt sikkert elske det store og dejlige poolområde, som er opvarmet og overdækket og har intet mindre end en 150 m2 til at boltre sig i. Her er der også muligt for børnene at hoppe i børnepoolen eller tage en tur i den udendørs vandrutsjebane. Campingpladsen har desuden en masse faciliteter til familiært samvær med brætspil, billard, bordtennis og bordfodbold samt petanque, bowling og legeplads. Derudover venter også en oplevelsesrig natur, hyggelige byer og flotte seværdigheder langs kysten.

Spise og drikke i løbet af dagen

Spise og drikke i løbet af dagen

Camping Seasonova Etennemare tilbyder en masse lækkerier og kolde drikke i løbet af dagen. I kan for eksempel starte dagen godt ud med en dejlig morgenmad på campingpladsen. Her er det også muligt at bestille morgenbrød i campingpladsens reception, som kan nydes friskbagt den følgende morgen. Slap af i snack baren og nyd en kølende forfriskning i form af en is eller en eksotisk drink.