Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
FAQ & Kontakt

Camping Etxarri

Alt det får I:
Begrænset område med gratis wi-fi
Pool med bar/restaurant
Naturskønne vandreture
Gode aktivitetsmuligheder
Top faciliteter
Udendørs pool
Grill tilladt
Legeplads
Bordtennis
Fodbold
Multisportsbane
Top faciliteter
Udendørs pool
Grill tilladt
Legeplads
Bordtennis
Fodbold
Multisportsbane

Camping Etxarri med skønne aktiviteter

Vil I se Navarras smukke natur er Camping Etxarri oplagt som udgangspunkt til unikke gå- og cykleture. Fra bar/restaurantens udendørs terrasse er der udsigt til en lille pool, hvor der også er en separat lavbundet børnepool. Så her er mulighed for at nyde en afslappende ferie på denne lille fine campingplads. Der er i 2022 lavet en nyt anlæg med padeltennis. Der er både squashbane, legeplads, cykelcenter og oplader til elbil på Camping Etxarri. Hvis I er til kultur og shopping er Bilbao eller Pamplona en mulighed blot en lille køretur væk. Læs mere
Læs mere
Luk
Swimmingpool
Badeshorts tilladt
Badehætte (påkrævet)
Udendørs pool
Velegnet til
Små børn (0-4 år)
Børn (5-11 år)
Antal stjerner
3 stjerner
Generelt
Egnet til
Babyer (0-4 år), Børn (5-11 år)
Grill tilladt
WiFi
Afgrænset område (gratis)
Hund
Hund tilladt
Omgivelser
Tætteste by
2.2 km
Pladsstørrelse
Lille plads
Restauranter / barer
Bar
Pizzaria
Restaurant
Sanitetsforhold
Tørretumblere
Vaskemaskiner
Sportsfaciliteter
Basketball
Billard / pool
Bordtennis
Fodbold
Minigolf
Multisportsbane
Squash
Tennis
Til børnene
Legeplads
Spillehal

Velkommen til Camping Etxarri

Swimmingpool og børnebassin

Swimmingpool og børnebassin

Swimmingpoolen på campingpladsen er i olympisk størrelse, så her er det fremragende at svømme længder. Derudover er poolen også ideel til boldspil og andre vandlege. Børnene boltrer sig og hygger sig i det uendelige i og omkring den store swimmingpool, mens de små leger trygt og roligt i det separate soppebassin. Du kan slappe af på plænen til solbadning, hvor der er mange træer til den nødvendige skygge.

Faciliteter og aktiviteter

Faciliteter og aktiviteter

Hvilken sport er din favorit? Squash, tennis og minigolf er alle mulige på Camping Etxarri. Der er forskellige legepladser for børnene, og de voksne hygger sig på sportspladserne. På campingpladsen vil du lære andre gæster at kende på en afslappet måde, og du vil møde disse venlige mennesker igen i campingrestauranten. Du kan også vælge at tage maden med som et takeaway-måltid? Supermarkedet på campingpladsen er praktisk til et hurtigt indkøb. Hvis du ikke selv har idéerne til en aktivitet, så vil animationsholdet underholde både store og små på campingferien.

Tag ud og oplev området

Tag ud og oplev området

Hvis du kan lide at udforske området til fods, har du en perfekt beliggenhed mellem to forskellige naturparker. Denne campingplads nær byen Etxarri Aranatz er et bekvemt udgangspunkt for adskillige vandrestier. Udover at gå, anbefales det at cykle. Hvis du kan lide byer, så tag en tur til Pamplona, 25 km fra campingpladsen. Det er ikke for ingenting, at forfatteren Ernest Hemingway elskede at komme her for at få inspiration.