Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
Ring til os
70 15 41 41

Camping Eurocamp Wilder Kaiser

Alt det får I:
Bjerg- og naturudsigt
Aktiviteter i naturen
Poolområde og spa
Oplevelser i området
Top faciliteter
Udendørs pool
Legeplads
Grill tilladt
Separat børnepool
Restaurant
Indendørs pool
Top faciliteter
Udendørs pool
Legeplads
Grill tilladt
Separat børnepool
Restaurant
Indendørs pool

Camping med fantastisk udsigt

Elsker du naturen og storslåede udsigter? Så er campingpladsen Eurocamp Wilder Kaiser lige noget for dig. Eurocamp ligger i en dal omringet af smukke bjerge i den østrigske delstat Tyrol. Campingpladsen har egen pool og en masse sportsfaciliteter både ude og inde. Så kom til Eurocamp, og få en aktiv ferie med svømning og solbadning i en af de smukkeste dale i Østrig. Læs mere
Læs mere
Luk
Swimmingpool
Udendørs pool
Separat børnepool
Indendørs pool
Solsenge ved poolen
Sportsfaciliteter
Bordtennis
Hiking
Cykeludlejning
Wellness faciliteter
Sauna
Jacuzzi
Hund
Hund tilladt
Til børnene
Legeplads
Spillehal
Indendørs legeplads
Vandsport
Paragliding
300 m
Kanoudlejning
500 m
Underholdning
Underholdning (dag)
Højsæson
Butikker
Supermarked
Lille udvalg
Restauranter / barer
Restaurant
Sanitetsforhold
Handicap faciliteter
Vaskemaskiner
Tørretumblere
Generelt
WiFi
Afgrænset område (mod betaling)
Grill tilladt

Velkommen til Eurocamp Wilder Kaiser

Gode faciliteter på campingferien

Gode faciliteter på campingferien

Eurocamp ligger placeret i det smukke Tyrol i de østrigske alper. Hele regionen er billedskøn med søer, floder, dale og bjerge så langt øjet rækker. Her er desuden også sportsfaciliteter i vilde naturomgivelser – herunder riverrafting, tennis, golf, hiking. Så hvis I som familie elsker at nyde naturen på jeres ferie, er Eurocamp helt ideelt. På campingpladsen finder du alt, hvad du skal bruge under din ferie. Campingpladsen har også flere faciliteter som mulighed for indkøb i minimarked, beachvolleybane og klatrevæg.

Bad, svøm og sol dig ved pool og spa

Bad, svøm og sol dig ved pool og spa

Efter en hel dag med nye oplevelser, sol og varme kan det være tiltrængt med en dukkert. Der er det heldigt, at campingpladsen både har pool og spa. Poolens omgivelser passer både til børn og voksne, og omkring poolen er der flere grønne områder med en afslappende atmosfære. Om sommeren er der rig mulighed for både at læne sig tilbage og nyde solen og pjaske omkring i poolen. Du kan også nyde afslapning i pladsens luksuriøse sauna og spa.

Restaurant med overdækket terrasse

Restaurant med overdækket terrasse

Ingen ferie uden lækker mad. Bliver I træt af selv at lave mad, kan I tage til Eurocamp Wilder Kaisers egen restaurant, The Little Campino Restaurant, som ligger inde på campingpladsen. Her kan I få traditionelle østrigske delikatesser serveret med østrigsk gæstfrihed. Hvis I ikke er så meget til den lokale mad, kan I også få internationale og sæsonbaserede retter. Til dessert kan du få et stort udvalg af kage og isdesserter. I kan både sidde inde og ude på restaurantens overdækkede terrasse med skøn udsigt til bjergene.

Naturaktiviteter på pladsen og i området

Naturaktiviteter på pladsen og i området

Er du og familien glade for sjove, vilde og overraskende aktiviteter og oplevelser? Så findes der mange forskellige oplevelser for alle aldre på og uden for campingpladsen. Børnene kan blive underholdt dagen lang af sjove aktiviteter på campingpladsen. I kan klatre på pladsens egen klatrevæg eller hike i nærområdet og nyde en af de mange udsigtsposter med vilde udsigter. Vandreturen kan allerede startes direkte på pladsen – så I skal ikke langt væk, før eventyret kan begynde.