Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
Ring til os
70 15 41 41

Eurocamping Costa Brava

Alt det får I:
Skøn placering ved strand
Stort poolområde
Godt til børnene
Lækre spisemuligheder
Top faciliteter
Strandtype
,
Udendørs pool
, , ,
Udendørs pool
, , ,
Vandrutsjebane
Mini klub
,
Underholdning (aften)
Top faciliteter
Strandtype
,
Udendørs pool
, , ,
Udendørs pool
, , ,
Vandrutsjebane
Mini klub
,
Underholdning (aften)

Velkommen til Eurocamping

Det kan være en udfordring at finde en god campingplads, som ligger inde i en by, men her er Eurocamping et stjernegodt valg. I bor nemlig centralt i den lille hyggelige badeby St. Antoni de Calonge, hvor der langs sandstranden er en fin strandpromenade, der er som skabt til at slentre en aftentur og nyde et koldt glas sangria. På campingpladsen findes et fantastisk og kæmpe poolområde samt et stort udvalg af restauranter og indkøbsmuligheder lige udenfor pladsen. Eurocamping er med andre ord en dejlig plads, som helt bestemt kan anbefales til familier med små som større børn. Læs mere
Læs mere
Luk
Afstand strand & type
Sand, 300 m
Strand
Højsæson, mod betaling
Swimmingpool
Antal: 1, Ferskvand, May - September
Ferskvand, 1, July - August
Ferskvand
Græs, Sand
Velegnet til
Underholdning
July - August
Højsæson
July - August
Højsæson, July - August
Andre faciliteter
Normalt ved boligen (gratis)
Butikker
Bageri
May - September
Generelt
Babyer (0-4 år), Børn (5-11 år), Teenagere (12+)
Gas og el
Flad
Hele pladsen (gratis)
Hund
Hvis tilladt i bolig, Større hunde ikke tilladt
Omgivelser
200 m
Pladsstørrelse
Restauranter / barer
Sanitetsforhold
Mod betaling
mod betaling
Sportsfaciliteter
Mod betaling
Mod betaling
200 m
Mod betaling
Til børnene
Højsæson, Mod betaling
Vandsport
Mod betaling

Eurocamping i Spanien

Alt om Camping Eurocamping

Alt om Camping Eurocamping

Camping Eurocamping er beliggende kun 150 meter fra den skønne by St. Antoni de Calonge, som byder på en lang række fortovsrestauranter, isboder og et skønt byliv. Yderligere ligger Camping Eurocamping i gåafstand til stranden. Ønsker I ikke at gå, eller har I masser af strandting at slæbe på, så kan I også tage det lille tog, Euri, som kører direkte frem og tilbage fra campingpladsen og til stranden. Det er den rene luksus på campingferie.

Poolområdet på Eurocamping

Poolområdet på Eurocamping

Campingpladsens lækre poolområder ligger i hver sin ende af pladsen, så der aldrig er langt til en pool. Det seneste nye på pladsen er et interaktivt vandland fyldt med sjove aktiviteter for børn og barnlige sjæle. Ved poolområdet, som ligger lige ved indgangen til pladsen, er der virkelig tænkt på alle aldre. Her er der nemlig et dejligt stort børnepoolsområde med rutsjebaner, men også et spaområde, hvor de voksne kan lade sig massere af vanddysser og bobler. Endvidere er der gratis solstole til rådighed på plænerne rundt om poolen samt en lille poolbar, hvor en kold is måske kunne friste i sommervarmen.

Aktiviteter og sportsmuligheder

Aktiviteter og sportsmuligheder

I juli til august er der et internationalt aktivitetsprogram for børnene, der garanteret også vil være et hit hos dine børn. På Camping Eurocamping findes der også tennisbaner, basket, fodboldbaner og håndboldbaner. Yderligere er her både en skøn legeplads, et fitnessrum, et spillemaskineområde og en minigolfbane, hvor I har mulighed for at hygge jer hele familien samlet. Så selvom I er på ferie, kan I rigtig få pulsen op.

Stranden i nærheden

Stranden i nærheden

Sandstranden nås på en kort gåtur på omkring 300 meter igennem byen, men pas på for badedyrene hænger fristende lavt og flere gode restauranter passeres undervejs. I kan også tage toget, hvis I har fået købt lidt for mange badedyr og ikke helt mener, at I kan gå med det hele frem og tilbage.

Restaurant og indkøbsmuligheder

Restaurant og indkøbsmuligheder

På campingpladsen findes både restaurant og bar, men da den ligger i et livligt område i nærheden af stranden, så vrimler det med gode restauranter og hyggelige caféer i nærområdet. Herudover er der et supermarked med bageri, som holder åbent i højsæsonen, hvor I kan købe både dagligvarer og strandartikler. Hvis ikke i finder hvad I skal bruge i supermarkedet på pladsen, så ligger Lidl lige til venstre for indkørslen til campingpladsen, så her provianteres alt til billige priser.