Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
Ring til os
70 15 41 41

Camping Europa Silvella

Alt det får I:
Direkte adgang til strand
Skønt poolområde med boblebad
Restaurant og indkøbsmuligheder
Smukke byer i nærheden
Top faciliteter
Strandtype
Småsten
Udendørs pool
Ferskvand
Mini klub
Højsæson, Alder 4-12 år
Underholdning (aften)
Højsæson
Legeplads
Grill tilladt
Kul
Top faciliteter
Strandtype
Småsten
Udendørs pool
Ferskvand
Mini klub
Højsæson, Alder 4-12 år
Underholdning (aften)
Højsæson
Legeplads
Grill tilladt
Kul

Velkommen til Camping Europa Silvella

Camping Europa Silvella er super skøn, frodig og utrolig hyggelig campingplads kun 1,8 km fra den lille ferieby San Felice del Benaco. Europa Silvalla ligger på en skråning med en fantastisk udsigt ud over Gardasøen og bjergene. På pladsen er der fine sports aktiviteter, så I kan spille både tennis og bordtennis. Desuden er der mange muligheder for at dyrke forskellige vandsportsaktiviteter ved søen. I kommer uden tvivl til at bruge mange timer ved det flotte poolområde med separat børnepool. Hertil kommer, at I har direkte adgang til campingpladsens egen strand ved søen. Læs mere
Læs mere
Luk
Afstand strand & type
Strandtype
Småsten
Swimmingpool
Badeshorts tilladt
Badehætte (frivilligt)
Udendørs pool
Ferskvand, April - October
Separat børnepool
Ferskvand, April - October
Solsenge ved poolen
Gratis
Jacuzzi / Whirlpool
Whirlpool, May - September
Velegnet til
Små børn (0-4 år)
Børn (5-11 år)
Sportsfaciliteter
Fodbold
Beton
Multisportsbane
Volleyball
Basketball
Bordtennis
Gratis
Aquarobics
Fiskeri
Tæt på pladsen
Cykeludlejning
Cykler (voksen), mod betaling
Tennis
Mod betaling
Fitness
Til børnene
Legeplads
Pladsstørrelse
Mellemstor plads
Underholdning
Mini klub
Højsæson, May - September, Alder 4-12 år
Underholdning (aften)
Højsæson
Underholdning (dag)
Højsæson, May - September
Børne-disco
Højsæson, May - September
Butikker
Kiosk
Minimarked
Restauranter / barer
Bar
Pizzaria
Isbod
Restaurant
Undendørsterrasse
Take away
Snackbar
Sanitetsforhold
Vaskemaskiner
mod betaling
Tørretumblere
Mod betaling
Andre faciliteter
Havn
Båderampe, Skal forudbestilles, Bøjeudlejning
Parkering
Normalt ved boligen (gratis)
Hæveautomat
Generelt
Pladsens terræn
Flad, Bakket
Sprog som tales
Engelsk, Hollandsk, Tysk, Italiensk
Egnet til
Babyer (0-4 år), Børn (5-11 år)
Grill tilladt
Kul
WiFi
Hele pladsen (gratis)
ID armbånd/kort
Omgivelser
Nærmeste lufthavn
Verona, 55 km
Tætteste by
2.1 km
Ferie tema
Direkte til sø

Praktisk information

Bemærk venligst, at man skal aflevere en kopi af sit pas (alle personer) ved check-in i campingpladsens reception. En fotokopieringstjeneste er ikke tilgængelig på stedet.

Camping Europa Silvella ved Gardasøen i Italien

Camping Europa Silvella

Camping Europa Silvella

På Gardasøens vestlige bred, imellem pinje- og magnoliatræer, ligger denne skønne, familievenlige campingplads med 3 stjerner. Pladsen ligger med udsigt over Gardasøen, en smule hævet over bugten ”Manerba” og er en lille, hyggelig plads. Pladsen har privat strand samt et fint poolområde, og der er både børneklub og legeplads til familiens yngste medlemmer. Derudover tilbyder campingpladsen både kano- og cykeludlejning, og med denne beliggenhed er det et fantastisk sted til cykelture! Desuden er der mulighed for at spille fodbold, tennis, volley og bordtennis, så der er basis for en aktiv ferie!

Lækkert poolområde og privat strand

Lækkert poolområde og privat strand

På Camping Europa Silvella er der pools til både store og små! Der er børnepool til de mindste og en almindelig pool til de større børn og forældrene. Ved poolområdet er der et smart soldæk, som skaber tiltrængt skygge på solrige dage. Der er desuden boblebad og en skøn lagune, hvor man rigtig kan slappe af efter en lang dag! Rundt omkring poolområdet er der liggestole klar til brug, så komforten er helt i top, når der skal arbejdes på feriekuløren. Ud over det dejlige poolområde er der naturligvis også direkte adgang til privat strand. Campingpladsen ligger placeret lige ud til Gardasøen og har egen strand. Her er der gummibåde, vandcykler og badebro, som sikrer mange timers sjov! Desuden er der skønne skyggepladser, hvis du har brug for en pause fra den varme sol. Søen et det perfekte sted til en sejltur og til at prøve kræfter med at sejle i kano og prøve surfing. Der er altså både mulighed for afslapning og aktiviteter.

Restaurant med udsigt over Gardasøen

Restaurant med udsigt over Gardasøen

På Camping Europa Silvella er der en skøn restaurant/pizzeria, hvor I kan få stillet sulten efter en lang feriedag med sjov og leg! Her kan der både købes lækre, italienske pizzaer og spændende, traditionelle retter. Restauranten har en stor terrasse, hvor I kan nyde både måltidet og den smukke udsigt over Gardasøen. Hvis I foretrækker at spise i jeres egen bolig, kan I naturligvis også få maden som take-away. Desuden er der en kiosk/bar ved poolområdet, hvor I kan købe snacks, is og lette retter til at stille den lille sult i løbet af dagen. Selvfølgelig er der også et stort udvalg af læskende drikke, så I kan forblive hydreret! Desuden kan I her få eksotiske drinks og lækre cocktails, så det er det perfekte sted til at afslutte en hyggelig feriedag!

Pladsens minimarked

Pladsens minimarked

På campingpladsen er der et minimarked, hvor I kan handle de mest basale ting og diverse småfornødenheder til campinglivet, hvis I foretrækker selv at tilberede jeres måltider eller blot mangler et par småting.

Området omkring Camping Europa Silvella

Området omkring Camping Europa Silvella

Pladsen ligger utroligt naturskønt og er et oplagt mål, hvis du og din familie er til cykel- og gåture. Desuden er der rig mulighed for at tage på udflugter fra pladsen! Byen San Felice del Benaco ligger blot en kilometer fra campingpladsen og er en hyggelig, lille by, som bestemt er et besøg værd! Desuden ligger pladsen blot en times kørsel fra byen Verona, hvor et af verdens smukkeste, antikke amfiteatre findes. En sviptur til gondolernes hjemsted – Venedig – er også muligt, og hvis I er til forlystelsesparker, ligger både Gardaland og Caneva World inden for en rimelig afstand, så der er nok at gå i gang med!