Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
FAQ & Kontakt

Camping Évora

Alt det får I:
Legeplads
By på verdensarvsliste
Familievenlig camping
Pool og børnepool
Top faciliteter
WiFi
Top faciliteter
WiFi

En ferie, som byder på spændende historiske ture!

Camping Évora ligger kun to km fra centrum af Évora, som ligger på UNESCO's liste over verdensarvssteder. Denne campingplads byder på masser af afslapning med pool og solbadning, hvor I både finder en stor pool, hvor I kan svømme baner samt en mindre børnepool, hvor de mindre campister kan pjaske rundt. Tag på spændende dagsture til det historiske bycenter, hvor et besøg til universitetet, katedralen og kirken i São Francisco kan anbefales. Udforsk Alentejo-regionen med dens brede vifte af oplevelser, hvor I kan opleve smukke byer som Monsaraz, Estremoz, Vila Viçosa og Elvas. Læs mere
Læs mere
Luk
Swimmingpool
Udendørs pool
Separat børnepool
Andre faciliteter
WiFi
Sportsfaciliteter
Fiskeri
Golfbane
Ridning
Underholdning
TV Rum
Underholdning (dag)
Højsæson
Butikker
Minimarked
Restauranter / barer
Snackbar
Sanitetsforhold
Tørretumblere
Vaskemaskiner
Hund
Hund tilladt
Hvis tilladt i bolig
Til børnene
Legeplads
Vandsport
Dykning
Kanoudlejning

Velkommen til Camping Évora

Stort poolområde hos Évora

Stort poolområde hos Évora

Den moderne pool er rektangulær og byder på masser af plads til at svømme baner og lave sjovt vandplaskeri. Der er også et lavvandet soppebassin, så små børn kan lege trygt i vandet. Omkring poolen kan I slappe af på komfortable liggestole med stråtækte parasoller med en god bog eller en kold drink.

Faciliteter og aktiviteter

Faciliteter og aktiviteter

Det er umuligt at kede sig under en campingferie på Camping Évora. Du kan slå en bold på tennisbanen, nyde stilheden, eller bruge dagen ved poolen. Derudover er der mulighed for ridning, golf, kanosejlads og quad cykling i nærheden af Camping Évora. I kan tilkøbe frisk brød hver dag på denne campingplads, når I bestiller jeres ferie. I finder et supermarked til de daglige indkøb kun to kilometer væk.

Omgivelserne omkring campingpladsen

Omgivelserne omkring campingpladsen

Gå en tur gennem den smukke by Évora med smalle gyder fulde af hvide huse og oplev hvorfor byen ligger på  UNESCO's verdensarvsstedsliste. Gå en tur til Sé-katedralen, de romerske bade, Igreja da Graça-kirken eller det unikke knoglekapel i Igreja de São Francisco. I kan derefter nyde en lækker is på Praça do Giraldo eller lede efter sjove souvenirs fra en af de mange butikker. Alentejo-regionen byder også på mange andre interessante byer og landsbyer, såsom Monsaraz, Vila Viçosa, Estremoz og Elvas.