Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
FAQ & Kontakt

camping Falaise Narbonne-Plage

Alt det får I:
Vandrutsjebaner
Vandsportskativiteter
Stort wellness område
300 meter fra Middelhavet
Top faciliteter
Strandtype
Sand
Udendørs pool
Opvarmet
Mini klub
Underholdning (aften)
Grill tilladt
El
Legeplads
Top faciliteter
Strandtype
Sand
Udendørs pool
Opvarmet
Mini klub
Underholdning (aften)
Grill tilladt
El
Legeplads

Lækker badeferie på den skønne Camping Falaise Narbonne i Sydfrankrig

Tag på drømmeferie i det skønne Sydfrankrig på vores dejlige Camping Falaise Narbonne-plage. Her kan hele familien nyde de lune sommerdage, ved poolen eller på stranden, med sjove aktiviteter og dejlige afslapning. Solbeskinnede strande, det glitrende Middelhav ved solnedgang og kulinariske specialiteter, det er bare lidt af det, som Sydfrankrig byder på. Intet matcher bedre på afslapning og livsglæde som det sydlige Frankrig. Blot få minutters gang fra stranden venter dette dejlige ferieparadis på dig. Læs mere
Læs mere
Luk
Afstand strand & type
Hav/sø: 0,25 - 1 km
Strandtype
Sand
Swimmingpool
Badeshorts ikke tilladt
Badehætte (frivilligt)
Udendørs pool
Opvarmet
Separat børnepool
Spray park
Velegnet til
Små børn (0-4 år)
Teenagere (12+ år)
Børn (5-11 år)
Underholdning
Mini klub
Underholdning (aften)
Børne-disco
Teenage klub
Andre faciliteter
Hæveautomat
I nærheden
Antal stjerner
4 stjerner
Ferie tema
Strandferie
Generelt
Egnet til
Babyer (0-4 år), Børn (5-11 år), Teenagere (12+)
Grill tilladt
El
Sprog som tales
Engelsk, Fransk
WiFi
Hund
Hund tilladt
Hvis tilladt i bolig
Omgivelser
Nærmeste supermarked
500 m
Nærmeste togstation
16 km
Tætteste by
3.4 km
Pladsstørrelse
Mellemstor plads
Restauranter / barer
Bar
Brød Service
Restaurant
Snackbar
Sanitetsforhold
Handicap faciliteter
Toiletter, Brusere
Tørretumblere
Vaskemaskiner
Sportsfaciliteter
Aquarobics
Bordfodbold
Fiskeri
Tæt på pladsen
Golfbane
Tæt på pladsen
Petanque
Ridning
Tæt på pladsen
Sportsturneringer
Yoga
Til børnene
Legeplads
Vandsport
Vandpolo
Wellness faciliteter
Jacuzzi
Massage
Sauna
Skønhedbehandlinger

Velkommen til Camping Falaise Narbonne

Afslappende dage ved pool og strand

Afslappende dage ved pool og strand

Camping Falaise Narbonne-Plage er den idelle feriedestination for dig, som elsker vand ! Udover det skønne, store poolområde med vandrutsjebaner, har du det skønne Middelhav til din rådighed, kun 300 meter fra campingpladsen. Her kan unge som gamle få brunet de blege sommerben og nyde den skønne sommer stemning.  Aktive feriegæster får noget for pengene med de mange sportsaktiviteter der tilbydes. For hjernevridere er der underholdende cocktailquiz, og for alle livsnydere arrangeres farverige temaaftener for at runder feriens oplevelser af på bedste vis.

Kulinariske oplevelser

Kulinariske oplevelser

Den hyggelige bar på Camping Falaise Narbonne-Plage er som taget ud af filmen "Cocktail" med Tom Cruise og her kan farverige drinks i alle farvenuancer med og uden alkohol nydes, når sommervarmen bliver intens. I restauranten kan I stifte bekendtskab med typiske franske lækkerier og mere internationale retter. Skal den lille sult stilles i løbet af dagen, kan I besøge pladsens snackbar. Nær Camping Falaise Narbonne-Plag finder i bageri, butikker og dagligvare butik for større indkøb. 

Sjove aktiviteter

Sjove aktiviteter

Området omkring Camping Falaise Narbonne-Plage er skønt til cykel ture med hele familien. Kan I ikke have cyklerne med på taget, så kan der lejes cykler på campingpladsen. I højsæsonen juli og august, arrangeres børne- og teen klubber med ture for de ældste, shows og konkurrencer og minidisco for de mindste. Morgenmortion for de friske og danseundervisning er bare nogle af de tilbud som I finder her. 

For de aktive børn og barnlige sjæle byder pladsen på en skøn legeplads / legeområde, med labyrint, bordfodbold, bordtennis, boules. 

 I nærhed af Camping Falaise Narbonne-Plage finder I endnu flere muligheder for fysisk udfoldelse bl.a. tennis, fitness, ridning, golf, skovklatring, beachvolley samt flere forskellige former for vandsportsaktiviteter. 

Forkælelse for krop og sjæl

Forkælelse for krop og sjæl

På denne dejlige campingplads kan du lade dig forklæde i stor stil. Her kan tilkøbes massagetid, tid i Hammam spa, Sauna og skønhedsbehandlinger. Så hvorfor ikke lade dig forkæle mens børnene leger. 

I området

I området

Udover de skønne sandstrande ved Middelhavet, hvor der både kan bades, soles og dyrkes alverdens vandsports aktiviteter, kan I tage på oplevelse i den lille storby Narbonne, som byder på flere seværdigheder, som ærkebiskoppens palads Palais des Archevêques med flotte tårne, der stammer helt tilbage til romertiden og er det andet største romerske palads i Frankrig. 

Her kan I tage på oplevelse ad smalle snoede stræder i den gamle bydel Canal de la Robine og måske få lidt minder med hjem fra markedet Les Halles.