Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
FAQ & Kontakt

Feriepark Aan de Maas

Alt det får I:
Masser af oplevelser i nærheden
Ro og afslapning
Fiskemuligheder og cykeludlejning
Grønne omgivelser
Top faciliteter
Strandtype
Sand
Legeplads
Restaurant
WiFi
Afgrænset område (gratis)
Hund tilladt
Hvis tilladt i bolig
Top faciliteter
Strandtype
Sand
Legeplads
Restaurant
WiFi
Afgrænset område (gratis)
Hund tilladt
Hvis tilladt i bolig

Familieferie hos Feriepark Aan de Maas

Oplev sommerhusstemning i flotte naturomgivelser med mulighed for vandaktiviteter, svømmepøl og familietid. Feriepark Aan de Maas har stort fokus på vand og afslapning for hele familien. Tag også del i de mange aktiviteter for store og små, og udforsk det grønne omkringliggende område. Tag afsted på en ferie, der giver jer frirum til at nyde hinandens selskab og muligheder for fordybelse i natur, kultur og hinanden. Læs mere
Læs mere
Luk
Afstand strand & type
Strandtype
Sand
Strand
Hundestrand
Antal stjerner
3 stjerner
Ferie tema
Max 10 timer fra Hamborg
Generelt
WiFi
Afgrænset område (gratis)
Hund
Hund tilladt
Hvis tilladt i bolig
Omgivelser
Nærmeste busstation
Tætteste by
1.5 km
Pladsstørrelse
Lille plads
Restauranter / barer
Restaurant
Sportsfaciliteter
Cykeludlejning
Fiskeri
Golfbane
Tæt på pladsen
Til børnene
Legeplads

Velkommen til Feriepark Aan de Maas

Ferie med en masse vandaktiviteter og grønne omgivelser

Ferie med en masse vandaktiviteter og grønne omgivelser

Ferieparken Aan de Maas ligger ved en biflod til floden Maas, og der er derfor rig mulighed for at lave aktiviteter på og omkring vandet. Her finder I rolige og sikre badeforhold med en udsigt til de flotte, grønne omgivelser omkring ferieparken. Har I lyst til en tur i indendørs pool, kan I gå hen til ferieparkens nabo De Kreek – her finder I en 60 meter lang rutsjebane og et lavt børnebassin til de helt små. Med ferieparkens gratis wi-fi kan I nemt streame film til en hyggestund hjemme i jeres feriebolig.

Beliggende ved Bommelerwaard tæt på Kerkdriel er denne feriepark en favorit hos mange børnefamilier på grund af de mange muligheder for aktiviteter i nærområdet. I finder også flere legepladser med gynger, rutsjebaner og mere i ferieparkens område, og I har mulighed for at leje både cykler og E-choppers til jeres ture rundt omkring i nærområdet. Har I brug for en stille stund ved flodbredden, er der også mulighed for at fiske.

Madoplevelser nær Feriepark Aan de Maas

Madoplevelser nær Feriepark Aan de Maas

Der findes ingen restaurant i ferieparken Aan de Maas, men I kan besøge Brasserie de Pieckenhof, som ligger en kort gåtur fra parken ved Golfbaan Dorpswaard. Her kan I nyde en lækker frokost med udsigt over de grønne golfbaner fra restaurantens panoramiske vinduer. Heldigvis finder I også en masse spændende byer i området, som byder på gode madoplevelser – besøg den historiske by Zaltbommel, og gå på opdagelse i de mange små butikker og lækre restauranter.

Oplev natur, kultur og dyreparker

Oplev natur, kultur og dyreparker

I finder mange cykelruter omkring ferieparken, hvilket gør det nemt at tage på opdagelse sammen i naturen og samtidig besøge spændende byer såsom Den Bosch på den anden side af Maas-floden. Her kan I opleve byens historie, spise god mad og nyde en masse kultur. Tager I en kort tur fra ferieparken kan I også besøge safariparken Beekse Bergen eller den berømte borg Slot Loevenstein. Er I en aktiv familie, der ikke er bange for højder, kan I tage et smut til Duinoord, hvor I kan tage en tur på gangbroerne imellem trætoppene, opleve frit fald, minigolf og skyde med laser.