Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
FAQ & Kontakt

Feriepark De Achterhoek

Alt det får I:
Sport og spil på campingpladsen
Camping i storslået natur
Masser af aktiviteter i nærområdet
Pools og dam
Top faciliteter
Grill tilladt
Gas og el
Tennis
Separat børnepool
Restaurant
Indendørs pool
Indendørs legeplads
Top faciliteter
Grill tilladt
Gas og el
Tennis
Separat børnepool
Restaurant
Indendørs pool
Indendørs legeplads

Hyggelig familieferie i naturen

Hvad end I drømmer om en sjov og afslappende ferie eller et sted, hvor I kan tage på udflugt, så er Resort De Achterhoek i Gelderland en oplagt mulighed. Her får I både pool, strand, skønne caféer og spændende parker. Området emmer af en skøn atmosfære og et naturrigt område, der er oplagt til de rare feriemomenter. Læs mere
Læs mere
Luk
Swimmingpool
Badeshorts tilladt
Badehætte (frivilligt)
Separat børnepool
Indendørs pool
Solsenge ved poolen
Velegnet til
Små børn (0-4 år)
Børn (5-11 år)
Andre faciliteter
Parkering
Normalt ved boligen (gratis)
Antal stjerner
4 stjerner
Butikker
Minimarked
Ferie tema
Max 10 timer fra Hamborg
Generelt
Egnet til
Babyer (0-4 år), Børn (5-11 år)
Grill tilladt
Gas og el
Sprog som tales
Engelsk, Tysk, Hollandsk
WiFi
Hele pladsen (gratis)
Hund
Hund tilladt
Hvis tilladt i bolig
Omgivelser
Nærmeste supermarked
3 km
Tætteste by
3 km
Restauranter / barer
Bar
Restaurant
Snackbar
Sportsfaciliteter
Cykeludlejning
Minigolf
Tennis
Til børnene
Indendørs legeplads
Underholdning
Underholdning (dag)
Højsæson

Velkommen til Resort De Achterhoek

Masser af natur at udforske

Masser af natur at udforske

Gelderland er en familievenlig landsdel, der ligger i den østlige del af Holland, der grænser op til Limburg og Noord-Brabant mod syd samt Tyskland mod øst. Her bor cirka lidt over to millioner indbyggere, og området har et samlet areal på 5.136 km2, hvor 164 km2 af området består af vand. Her løber floderne Rhinen, Waal og Maas, og der ligger intet færre end otte forskellige parker, som I kan udforske. Derudover er der mulighed for at besøge de nærliggende byer Apeldoom, Amhem eller Nijmegen, hvis I drømmer om at se mere end bare Gelderland under jeres ophold.  

Er I vilde med naturen, og elsker I at opholde jer i skove, parker eller nær vand, så er Gelderland uden tøven et område for jer. Her er nemlig rig mulighed for at prøve kræfter med udendørsaktiviteter eller besøge en række øvrige spændende og historiske seværdigheder. 

Bliv underholdt af de forskellige faciliteter

Bliv underholdt af de forskellige faciliteter

På Resort De Achterhoek kan I opleve mange sjove aktiviteter, som hele tiden bliver udviklet og optimeret, så campingpladsen er i fuld udvikling. Campingpladsen byder nemlig på alt lige fra sportsområde, til udendørs tennisbane, minigolf, legepladser, udendørs og indendørs pool og gokart. Derudover får I frit udsyn til dammen, som parken er omgivet af. Så er poolen ikke nok for jer, kan I derfor også nyde godt af den idylliske dam, der skaber en helt unik atmosfære i Camping Resort De Achterhoek.   

Specielle aktiviteter i skoleferien

Specielle aktiviteter i skoleferien

Foruden de mange sjove faciliteter, er der også tænkt på både børn og voksne. I skoleferierne står der nemlig sjov underholdning på programmet, som blandt andet er en udendørs biograf, havfruelektioner og boblefodbold. Programmet er varierende og er forskelligt fra dag til dag, så der altid er mulighed for at blive underholdt efter en lang dag ved poolen, i naturen eller besøg ved diverse seværdigheder. 

Mad og drikke til sultne maver

Mad og drikke til sultne maver

Til de sultne maver er der selvfølgelig også mulighed for at besøge caféerne på Resort De Achterhoek. Her kan man både besøge Grand Café Meri eller Taste & More, som begge byder på alt godt fra menukortet til både børn og voksne. Er I mere til noget andet, kan I altid besøge de mange forskellige restauranter og caféer, der ligger i Gelderland og omegn, hvor I kan nyde godt af de lokale specialiteter. Er der behov for bagværk, kaffe, smør eller andet godt, kan I til hver en tid handle i campingpladsens minimarked.