Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
FAQ & Kontakt

Feriepark de Veluwse Hoevegaerde

Alt det får I:
Seværdigheder tæt på
Indendørs og udendørs pool
Restaurant og bar
Sportsaktiviteter og legeplads
Top faciliteter
Udendørs pool
Legeplads
Trampoliner / hoppeborg
Bordtennis
Fodbold
Multisportsbane
Top faciliteter
Udendørs pool
Legeplads
Trampoliner / hoppeborg
Bordtennis
Fodbold
Multisportsbane

Feriepark de Veluwse Hoevegaerde – en skøn feriedestination

Har I lyst til at nyde jeres ferie et sted, hvor I kan slappe af sammen? Feriepark de Veluwse Hoevegaerde er en fantastisk feriedestination, der har det hele. Parken ligger øst for Amsterdam og syd for Putten i et naturskønt område i nationalparken Waterwingbied Poolsche Driesten. Er der vandhunde i familien, er Feriepark de Veluwse Hoevegaerde det rette sted for jer. Indendørs- og udendørspool med en lille sektion til børnene er blot en af de mange gode ting ved Feriepark de Veluwse Hoevegaerde. Der er mange aktiviteter, som I kan nyde sammen, f.eks. fodboldbane, minigolf, golfbane, tennisbane, bordtennis, volleybane og trampoliner. Har I brug for et måltid efter dagens oplevelser, kan I få en bid mad på a la carte restauranten New Life – Eten and Drinken, der ligger i parken. Der er selvfølgelig også et lille supermarked til indkøb. Læs mere
Læs mere
Luk
Swimmingpool
Badeshorts tilladt
Badehætte (frivilligt)
Udendørs pool
Separat børnepool
Indendørs pool
Velegnet til
Små børn (0-4 år)
Børn (5-11 år)
Andre faciliteter
Opladning elbiler
Antal stjerner
3 stjerner
Butikker
Minimarked
Ferie tema
Max 10 timer fra Hamborg
Generelt
Egnet til
Babyer (0-4 år), Børn (5-11 år)
WiFi
Afgrænset område (gratis)
Hund
Hund tilladt
Hvis tilladt i bolig
Omgivelser
Tætteste by
3.4 km
Pladsstørrelse
Mellemstor plads
Restauranter / barer
Restaurant
Snackbar
Sanitetsforhold
Vaskemaskiner
Sportsfaciliteter
Bordtennis
Cykeludlejning
El-cykler, Bycykler
Fiskeri
Fodbold
Golfbane
Tæt på pladsen
Minigolf
Multisportsbane
Petanque
Tennis
Volleyball
Til børnene
Legeplads
Mini farm
Trampoliner / hoppeborg

Velkommen til Feriepark de Veluwse Hoevegaerde

Aktiviteter og afslapning i parken

Aktiviteter og afslapning i parken

Der er masser at give sig til på Feriepark  de Veluwse Hoevegaerde. Hvis I vil være aktive, er der mulighed for at dyrke en masse sport, imens de mindste i familien kan tage på legepladsen. Har I lyst til at nyde hinandens selskab, kan I tage et spil petanque eller minigolf eller besøge parkens mini-zoo, hvor I kan kæle med får og geder.  

Hvis vejret egner sig til det, kan I tage i parkens pool og køle af. Skulle det blive dårligt vejr, har I også mulighed for at tage et par svømmetag i den indendørs pool, hvor der også er anlagt en børnepool.

Nyd den friske luft i Feriepark de Veluwse Hoevegaerde

Nyd den friske luft i Feriepark de Veluwse Hoevegaerde

Parken udlejer cykler, elcykler og fiskestænger, så I kan køre en tur i det dejlige område og finde et sted, hvor I kan fange fisk. Hvis I kan lide den friske luft, er det bekvemt med en cykel, der gør det nemt at tage et smut rundt i lokalområdet og gå på opdagelse. Hvis I er en børnefamilie, er Melkmeisje Het et oplagt mål - en lille isbutik, der kun er en lille cykeltur fra Feriepark de Veluwse Hoevegaerde.

Tag ud og få oplevelser i området

Tag ud og få oplevelser i området

Hvis I vil ud at opleve Holland, er der mange aktiviteter i nærheden. Det kan være, I vil et smut i forlystelsespark? Så er Julianatoren fyldt med forlystelser til alle aldre. Parken har over 60 attraktioner!  

Der er også mulighed for at dykke ned i den hollandske historie og kultur ved The Dutch Open Air Musuem, hvor I kan tage en rejse igennem tiden og se autentiske gamle bygninger. I kan få en guidet tur, hvor de fortæller den spændende historie om, hvordan bygningerne og livet i Holland har ændret sig.

Nyd den lokale mad i Holland

Nyd den lokale mad i Holland

En ferie er ikke fuldendt uden kulinariske oplevelser. Hvis I vil prøve autentisk hollandsk mad, kan I tage en tur sydpå til byen Voorthuizen, hvor der er flere restauranter, barer og bagerier, som I kan besøge. Hvis I har brug for at slappe af efter en dag med en af de mange aktiviteter, kan I få bragt maden ud fra Bunckman Voorthuizen, der har fået fine anmeldelser. 

I cykelafstand fra parken kan I få mad fra Eetsaloon Snackcounter Het Smulhuisje, hvor det er muligt at spise på deres fine terrasse. Har I ikke lyst til at tage ud, kan I få mad i parkens restaurant og snackbar. Feriepark de Veluwse Hoevegaerde er en skøn feriedestination, hvor I ikke kommer til at kede jer.