Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
FAQ & Kontakt

Feriepark De Wije Werelt

Alt det får I:
Spændende aktiviteter
Camping i naturen
Kulinariske madoplevelser
Masser af sjov for børn
Top faciliteter
Udendørs pool
Ferskvand
Udendørs pool
Opvarmet
Mini klub
Højsæson
Grill tilladt
Gas og el
Legeplads
Bordtennis
Top faciliteter
Udendørs pool
Ferskvand
Udendørs pool
Opvarmet
Mini klub
Højsæson
Grill tilladt
Gas og el
Legeplads
Bordtennis

Camping omkranset af skøn natur

Er det tid til, at næste udlandsferie skal planlægges? Så overvej Hollands naturskønne provins Gelderland, hvor I finder Camping Resort De Wije Werelt, som tilbyder luksuscamping i et område med oplevelser for hele familien. Provinsen Gelderland byder på herlige flodområder, i det floderne Rhinen, Waal og Maal løber gennem området. Fra campingpladsen vil I være inden for kort afstand af den store nationalpark De Hoge Veluwe, der både byder på storslået natur samt kunst og arkitektur, der vil imponere jer. Læs mere
Læs mere
Luk
Swimmingpool
Badeshorts tilladt
Badehætte (frivilligt)
Udendørs pool
Ferskvand, Opvarmet
Separat børnepool
Ferskvand, Med legeredskaber, Opvarmet
Velegnet til
Små børn (0-4 år)
Børn (5-11 år)
Underholdning
Mini klub
Højsæson
Underholdning (dag)
Højsæson
Andre faciliteter
Information
Parkering
Bilfri plads (gratis central parkering))
Antal stjerner
4 stjerner
Butikker
Minimarked
Ferie tema
Max 10 timer fra Hamborg
Generelt
Egnet til
Babyer (0-4 år), Børn (5-11 år)
Grill tilladt
Gas og el
Sprog som tales
Engelsk, Tysk, Hollandsk
WiFi
Hele pladsen (gratis)
Hund
Hund tilladt
Hvis tilladt i bolig
Omgivelser
Nærmeste supermarked
1.8 km
Tætteste by
1.8 km
Pladsstørrelse
Mellemstor plads
Restauranter / barer
Bar
Restaurant
Snackbar
Sanitetsforhold
Tørretumblere
Vaskemaskiner
Sportsfaciliteter
Bordtennis
Cykeludlejning
Til børnene
Indendørs legeplads
Legeplads
Mini farm

Velkommen til Resort De Wije Werelt

Kort om campingpladsen

Kort om campingpladsen

På Resort De Wije Werelt finder I en lækker udendørs pool til både store og små, fodboldbaner og legepladser både udendørs og indendørs. Campingpladsen har desuden sin egen restaurant og snackbar, og der er gratis wi-fi på hele campingpladsen. Som noget helt særligt kan Resort De Wije Werelt også tilbyde børn en ekstra særlig oplevelse i form af en børnezoo, hvor de kan klappe geder, kaniner og høns.

Rig mulighed for store oplevelser i Gelderland

Rig mulighed for store oplevelser i Gelderland

Hvad Gelderland ikke har i strande og søer, har provinsen til gengæld i skove og andre naturskønne områder. I gå- og cykelafstand fra Resort De Wije Werelt finder I således store skovområder. Ønsker I at udforske naturområderne, kan I selvfølgelig leje cykler til hele familien fra campingpladsens lobby.  

Skal særligt de mindste underholdes i timevis, så bør I naturligvis besøge forlystelsesparken Julianatoren, som er skabt til børn mellem 2-10 år. Derudover finder I Burgers’ Zoo, der er et stort dyrehabitat, hvor flotte, fascinerende og eksotiske dyr kan opleves.  

Et væld af aktiviteter for alle aldre

Et væld af aktiviteter for alle aldre

Ønsker I at benytte jer af campingpladsens store udvalg af aktiviteter og faciliteter, er dette selvfølgelig også muligt. Resort De Wije Werelt kan prale af lækre legepladser til børnene, som findes både udenfor og indenfor. Derudover er der fodboldbaner, volleyballbaner, udlejning af gokarts og et aktivitetshold, der er klar til at sætte sjove begivenheder i gang for børnene.  

Hop i poolen eller på en knallert

Hop i poolen eller på en knallert

Skinner solen, er det selvfølgelig oplagt at smide sig på en solseng ved den lækre udendørs pool, som byder på en børneafdeling, så de mindste også kan svale sig i vandet. Skal der derimod fart over feltet, når I skal udforske området omkring campingpladsen, kan I leje e-choppers fra receptionen. En e-chopper er en hollandsk el-knallert, som kan bringe dig og din familie rundt med stil.

Berig jer selv med kulinariske oplevelser

Berig jer selv med kulinariske oplevelser

En stor og væsentlig del af enhver ferie er naturligvis den mad og drikke, som egnen har at byde på, og mange af disse hollandske specialiteter kan I nyde i ro og mag ved campingpladsens à la carte restaurant. Her bliver I introduceret til Gelderlands lækre madvarer. Gelderland er nemlig især kendt for deres lækre æbler og svampe, og derudover produceres der sågar vin i Gelderland. Med andre ord er der altså god grund til at opsøge lækre mad- og drikkevarer produceret på lokale råvarer, når sulten skal stilles. 

Fra jeres tilholdssted på Resort De Wije Werelt er I faktisk også i kort afstand til hele seks restauranter, der kan prale af en Michelin-stjerne. Én af restauranterne har sågar scoret to af de eftertragtede stjerner. Der er gode muligheder for at nyde Hollands exceptionelle køkken, når I besøger Resort De Wije Werelt.