Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
FAQ & Kontakt

Feriepark Dierenbos

Alt det får I:
Smukke naturoplevelser
Mange aktiviteter og dyrepark
Restaurant på campingpladsen
Indendørs vandland og badesø
Top faciliteter
Direkte til sø
Vandrutsjebane
Underholdning (aften)
Højsæson
Legeplads
Multisportsbane
Separat børnepool
Top faciliteter
Direkte til sø
Vandrutsjebane
Underholdning (aften)
Højsæson
Legeplads
Multisportsbane
Separat børnepool

Alletiders familiecamping i Holland

I området Nord-Brabant i det sydlige Holland ligger campingpladsen Feriepark Dierenbos, der er et dejligt åndehul for hele familien. Her kan I nyde ferien omgivet af natur og smukke trætoppe, og børnene kan slå sig løs i badesøen, den indendørs pool eller på de mange legepladser, som I finder rundt omkring på Camping Feriepark Dierenbos. Læs mere
Læs mere
Luk
Afstand strand & type
Direkte til sø
Swimmingpool
Badeshorts tilladt
Badehætte (frivilligt)
Vandrutsjebane
Separat børnepool
Indendørs pool
Opvarmet
Underholdning
Underholdning (aften)
Højsæson
Børne-disco
Højsæson
Underholdning (dag)
Antal stjerner
4 stjerner
Butikker
Bageri
Ferie tema
Max 10 timer fra Hamborg
Generelt
Pladsens terræn
Flad
WiFi
Hele pladsen (gratis)
Hund
Hund tilladt
Hvis tilladt i bolig
Omgivelser
Nærmeste lufthavn
44 km
Tætteste by
2.7 km
Pladsstørrelse
Mellemstor plads
Restauranter / barer
Bar
Restaurant
Snackbar
Sportsfaciliteter
Bowling
Cykeludlejning
Fiskeri
Minigolf
Multisportsbane
Petanque
Sportsturneringer
Til børnene
Legeplads
Mini farm

Praktisk information

Når du bor i boligtyperne -Telt Comfort Plus Roodborst & Eekhoorn- modtager du attraktionskortet gratis. Attraktionskortet giver dig under hele opholdet (også under din ankomst- og afrejsedag) ubegrænset adgang til 6 dages attraktioner og rabat på mange udflugter i det omkringliggende område.
Venligst bemærk at på grund af personalemangel vil supermarkedet være lukket, men der vil være en lille bager på stedet.

Oplev Camping Dierenbos i Holland

Bademuligheder med pool

Bademuligheder med pool

Når I holder ferie på campingpladsen Feriepark Dierenbos, er der godt nyt til familiens vandhunde. Der er både et vandland og en sjov badesø.

I søen kan I tage en skøn dukkert på de varme dage, men det er også et dejligt sted at lege for børnene. Der er til timevis af leg ved at samle vand i spande eller vandkander. I badelandet er der bassiner til både store og små, og skal der fart på, kan I prøve vandrutsjebanen.

Aktiviteter og dyrepark

Aktiviteter og dyrepark

Der er masser at tage sig til i Feriepark Dierenbos. Der er 10 forskellige dyrearter i Feriepark Dierenbos – og de søde dyr bliver hurtigt populære hos både børn og voksne. I kan være med, når dyrepasseren går rundt til dyrene. Her lærer I om, hvordan dyrene passes og fodres, og I kan være med til at strigle eller nusse dem.

Børnene kan lege hele dagen lang på de 15 legepladser, der er fordelt over hele campingpladsen. Kan I nå at besøge alle legepladserne på jeres ferie? Og hvilken legeplads synes I, er den sjoveste? I fiskedammen kan I gribe fiskestangen og fiske lige så tosset, I vil. Det kan hurtigt blive til en sjov familiekonkurrence om, hvem der kan fange flest fisk, eller hvem der lander den største fisk. Bare husk at sætte fiskene ud igen bagefter. Der er også bowlingbane og minigolfbane i Feriepark Dierenbos, så hvis I kan lide at konkurrere eller bare være sammen om en fælles aktivitet, så grib golfkøllen eller bowlingkuglen.

Spis godt på campingpladsen

Spis godt på campingpladsen

I kan gøre ferien nem og afslappende ved at springe madlavningen over. I stedet sætter I jer bare til bords i restauranten på campingpladsen Feriepark Dierenbos. Restauranten er meget familievenlig med et menukort, hvor børnene nemt finder deres yndlingsret.

Der er også en café, hvor der er et bredt udvalg af lette retter, snacks og pommes frites. Her kan maden også tages med og nydes i jeres feriebolig på campingpladsen.  

Lidt om områdets oplevelser

Lidt om områdets oplevelser

I kommer til at bo i området Nord-Brabant tæt på den historiske middelalderby 's-Hertogenbosch. Efter en kort køretur i bil kan I opleve den charmerende 's-Hertogenbosch, shoppe eller spise på byens restauranter.

Hele familien kan også leje cykler, og sammen kan I udforske de smukke grønne omgivelser på de tohjulede. Der findes flere forskellige cykelruter omkring campingpladsen Feriepark Dierenbos, så det er nemt at finde en rute og en distance, der passer til alle familiemedlemmer.