Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
FAQ & Kontakt

Feriepark Schaijk

Alt det får I:
Grønne omgivelser og seværdigheder tæt på
Bowling og aftenunderholdning
Restaurant og bar
Vandlegeplads og indendørs legeplads
Top faciliteter
Legeplads
Multisportsbane
Restaurant
Indendørs legeplads
WiFi
Afgrænset område (gratis)
Hund tilladt
Hvis tilladt i bolig
Top faciliteter
Legeplads
Multisportsbane
Restaurant
Indendørs legeplads
WiFi
Afgrænset område (gratis)
Hund tilladt
Hvis tilladt i bolig

Feriepark Schaijk – en afslappende ferie med det hele

Har I lyst til at nyde en ferie ved vandet eller tæt ved skoven i Holland? Så er Feriepark Schaijk den rette feriedestination for jer. Uanset om I er en børnefamilie, et par eller en vennegruppe, kan denne del af det sydlige Holland byde på en fantastisk ferie. Parken har egen restaurant og et lille supermarked, så I ikke kommer til at mangle noget. Konkurrér om praleretten på bowlingbanen, eller tag en dejlig cykeltur i den nærliggende by, hvor I kan gå på opdagelse efter souvenirs, restauranter eller andre oplevelser. Lyder det som noget for jer? Læs mere
Læs mere
Luk
Swimmingpool
Spray park
Velegnet til
Små børn (0-4 år)
Andre faciliteter
Opladning elbiler
Antal stjerner
3 stjerner
Butikker
Minimarked
Ferie tema
Max 10 timer fra Hamborg
Generelt
Egnet til
Babyer (0-4 år)
WiFi
Afgrænset område (gratis)
Hund
Hund tilladt
Hvis tilladt i bolig
Omgivelser
Tætteste by
2.3 km
Pladsstørrelse
Lille plads
Restauranter / barer
Restaurant
Sportsfaciliteter
Bowling
Cykeludlejning
Fiskeri
Multisportsbane
Til børnene
Indendørs legeplads
Legeplads
Underholdning
Underholdning (dag)

Velkommen til Feriepark Schaijk

I får masser at lave

I får masser at lave

Udover bowling og diverse sportsaktiviteter, tilbyder Feriepark Schaijk, at I kan leje cykler og fiskestænger, så I kan få en afslappende dag sammen. Der er også både indendørs og udendørs legeplads, så børnene kan holdes beskæftiget. Mangler I noget at lave om aftenen, bliver der afholdt arrangementer med animationer om aftenen, hvor I kan få en drink og slappe af, mens børnene nyder underholdningen. Kort sagt er der noget for alle på Feriepark Schaijk.

Nyd den lokale mad hos Feriepark Schaijk

Nyd den lokale mad hos Feriepark Schaijk

Holland er et land, der er blevet påvirket kulinarisk af omkringliggende lande som Tyskland og Frankrig, der er kendte for deres retter og cuisine, men Holland har også en række specialiteter, som er værd at prøve. Det kan f.eks. være en puddingbroodje, som er en lækker cremebolle. Den kan I finde på Echte Bakker Bongers, som er det lokale bageri i Schaijk.  

Den tyske inspiration kan ses i retten Stampot, som er en af de meget traditionelle, hollandske retter. Den er lavet af medister og kartofler kogt med grøntsager og surkål. Tag på opdagelse i det hollandske køkken på Eetcafé de Notaris, hvor de voksne kan nyde en drink eller øl på terrassen. Har I en sød tand, har De Pannekoekenbakker lækkert bagværk, som I kan spise i parken eller få bragt ud. Det er et crêperie – et meget almindeligt spisested i Holland – og stedet ligger en kort køretur fra Feriepark Schaijk.

Nyd kulturen i denne dejlige del af Holland

Nyd kulturen i denne dejlige del af Holland

Der er mange måder, hvorpå I kan opleve og nyde kulturen i Holland. Det er oplagt at leje en cykel og tage ud på egen hånd, så I kan gå på opdagelse i den nærliggende by, der har en hyggelig landsbystemning. I kan også vælge at tage en tur på museum, hvis I har lyst til at lære lidt.  

Der er to museer i nærheden, som er interessante at besøge. Det ene er Oorlogsmuseum Overloon, hvor I kan lære lidt om Hollands historie og om, hvordan man før i tiden førte krig. Det er også en mulighed at tage på et teknologimuseum, hvor I kan lære om, hvordan teknologien har udviklet sig gennem tiden.

Afslapning i parken

Afslapning i parken

Efter en dag på opdagelse kan I slappe af i Feriepark Schaijks udendørs vandlegeland med sprinklere, gå en tur i parken eller få en bid mad ved vandet. Parken er omgivet af ting, som er værd at se, og omgivelserne er skønne og beroligende. Nyd en ferie med afslapning og aktiviteter for alle aldre.