Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
FAQ & Kontakt

Feriepark Weerterbergen

Alt det får I:
Sjove seværdigheder i området
Vandland og udendørs pool
Restaurant og snackbar
Et væld af aktiviteter
Top faciliteter
Direkte til sø
Udendørs pool
Mini klub
Legeplads
Trampoliner / hoppeborg
Bordtennis
Top faciliteter
Direkte til sø
Udendørs pool
Mini klub
Legeplads
Trampoliner / hoppeborg
Bordtennis

Feriepark Weerterbergen – campingferie med sjove aktiviteter

Feriepark Weerterbergen ligger i sin helt egen grønne oase i det sydlige Holland. I jeres eget grønne område kommer I ikke til at mangle noget, når I vælger at tilbringe jeres næste ferie på denne campingplads. Her har I kun brug for hinandens selskab, og vil I underholdes med diverse aktiviteter, kan I finde dem på campingpladsen. Den grønne oase ligger helt for sig selv, men der er stadig rig mulighed for at udforske områderne omkring campingpladsen. Nyd en afslappende ferie med familien i naturens tegn med mulighed for bueskydning, klatring, lazer-tag, en tur i poolen og meget mere på Feriepark Weerterbergen. Læs mere
Læs mere
Luk
Afstand strand & type
Direkte til sø
Swimmingpool
Badeshorts tilladt
Badehætte (frivilligt)
Udendørs pool
Separat børnepool
Indendørs pool
Velegnet til
Små børn (0-4 år)
Børn (5-11 år)
Underholdning
Mini klub
Underholdning (dag)
Andre faciliteter
Opladning elbiler
Antal stjerner
4 stjerner
Butikker
Souvenirs
Supermarked
Ferie tema
Max 10 timer fra Hamborg
Generelt
Egnet til
Babyer (0-4 år), Børn (5-11 år)
WiFi
Hele pladsen (gratis)
Hund
Hund ikke tilladt
Omgivelser
Tætteste by
7.5 km
Pladsstørrelse
Stor plads
Restauranter / barer
Bar
Pizzaria
Restaurant
Snackbar
Sanitetsforhold
Tørretumblere
Vaskemaskiner
Sportsfaciliteter
Billard / pool
Bordtennis
Bowling
Cykeludlejning
El-cykler, Bycykler
Fiskeri
Minigolf
Multisportsbane
Petanque
Ridning
Tæt på pladsen
Tennis
Til børnene
Indendørs legeplads
Legeplads
Trampoliner / hoppeborg

Praktisk information

En stor del af parken er bilfri. Parkens centrale parkeringsplads har ladestandere til elbiler.
Den udendørs pool er lukket fra november til maj. Det er ikke tilladt at svømme i vores rekreative sø.

Velkommen til Feriepark Weerterbergen

En tur i vandland

En tur i vandland

Hver dag på jeres ferie på Feriepark Weerterbergen bliver en, som I sent vil glemme. Her er masser af underholdningstilbud, og det gør ikke noget om solen skinner eller regnen siler ned. Uanset vejrforholdene vil der altid være noget at lave på Feriepark Weerterbergen. Campingpladsen tilbyder underholdning uanset vejret, hvilket også er gældende for deres imponerende vandland. Der er bassiner både indendørs og udendørs med mange ekstra faciliteter for at gøre vandoplevelsen endnu sjovere. I finder bl.a. et område, hvor bølgerne går højt. Derudover er der et børnebassin for de små, der bare gerne vil soppe og plaske. Der er store vandrutsjebaner, for dem der ikke kan få nok fart på. På visse tidspunkter bliver der endda arrangeret imponerende lysshow i vandlandet, som gør det til en helt speciel oplevelse.

Feriepark Weerterbergen tilbyder et væld af aktiviteter

Feriepark Weerterbergen tilbyder et væld af aktiviteter

På Feriepark Weerterbergen kan I godt regne med, at de mindste i familien sikkert ikke vil derfra igen. Der er så mange tilbud på campingpladsen, at det bliver svært at skulle vende hjem til hverdagen. Foruden det store vandland er der legepladser og sportspladser, hvortil I også kan leje udstyr, hvis I har lyst.  

Derudover er der også trampoliner, laser-tag, vægklatring og campingpladsens klassiker; minigolf. Mini-golfbanen er indendørs, og derfor altid åben for gæster, men det ekstrasjove er de mange selvlysende detaljer. Glow-in-the-dark-minigolf er noget, der skal opleves. Derudover er det en masse andre aktiviteter, og I kan altid se alle aktiviteter i campingpladsens onlineprogram, hvorfra I også kan tilmelde jer de ønskede aktiviteter.

Stil sulten på campingpladsens restaurant

Stil sulten på campingpladsens restaurant

Skulle sulten melde sig efter flere timers vandleg eller sjove aktiviteter, er der ikke langt til den tilhørende snackbar, hvor I kan fylde maverne med lækre snacks og drinks på jeres ferie. Derudover kan I nyde lækre pizzaer i pizzeriaet eller andre lækre måltider i restauranten. Får I lyst til en sød snack, kan I smutte forbi campingpladsens pandekage-restaurant.

Oplevelser i nærområdet

Oplevelser i nærområdet

Vil I ud at udforske andre aktiviteter end dem, I finder på campingpladsen, er der masser af muligheder. Er I til oplevelser på vandet, kan I tage ud og stå på vandski eller komme ned i gear med en kanotur. I kan også komme højt op i trætoppene i klatreskoven Klimbos Weert eller en tur i rutsjebane i Theme Park Toverland. Der er masser af muligheder for at holde jer beskæftiget på jeres ferie til Feriepark Weerterbergen.