Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
FAQ & Kontakt

Camping Flaminio Village

Alt det får I:
Kulinariske oplevelser
Dejlig campingplads ved Rom
Supergode bademuligheder
Til familien, venner og par
Top faciliteter
Udendørs pool
Underholdning (aften)
Højsæson
Restaurant
WiFi
Hele pladsen (gratis)
Top faciliteter
Udendørs pool
Underholdning (aften)
Højsæson
Restaurant
WiFi
Hele pladsen (gratis)

Velkommen til Camping Flaminio Village

Camping Flaminio Village er vel nok den bedst kendte campingplads i Rom. Pladsen ligger i den nordlige del af byen i smukke grønne omgivelser kun ca. 15 min. kørsel fra centrum. Det er derfor en oplagt mulighed at kombinere storbyferie med campingferie til en rimelig pris. Selve pladsen er lille og hyggelig og det er befriende at kunne tage en dukkert i poolen efter en varm lang oplevelsesrig dag i Roms centrum. Hvis der er nogle i familien, der synes, at ordet "shopping" lyder godt - ja, så ligger der et shoppingcenter kun 5 min. gang fra pladsen. Ydermere ligger Europas største shoppingcenter "Porta di Roma" også meget tæt på. Hvis I vælger at flyve til Rom, kan I bestille transfer til og fra pladsen på pladsens egen hjemmeside villageflamino.com. Læs mere
Læs mere
Luk
Swimmingpool
Badeshorts tilladt
Badehætte (påkrævet)
Udendørs pool
May - September
Solsenge ved poolen
Underholdning
Underholdning (aften)
Højsæson
Organiserede udflugter
Outdoor ture
Andre faciliteter
Information
Parkering
Bilfri plads (gratis central parkering))
Sikkerhedsboks
Antal stjerner
5 stjerner
Butikker
Minimarked
Generelt
Egnet til
Babyer (0-4 år), Børn (5-11 år), Teenagere (12+)
Grill ikke tilladt
WiFi
Hele pladsen (gratis)
Omgivelser
Nærmeste busstation
Nærmeste lufthavn
Rome Fiumicino, 35 km
Pladsstørrelse
Mellemstor plads
Restauranter / barer
Bar
Undendørsterrasse
Restaurant
Snackbar
Sanitetsforhold
Børnefaciliteter (bad & toilet til børn)
Toiletter, Brusere, Babybad
Handicap faciliteter
Toiletter, Brusere
Vaskemaskiner
Sportsfaciliteter
Cykeludlejning
Familiecykler
Sportsturneringer

Camping Flaminio Village i Italien

Perfekt kombination af byliv og ro

Perfekt kombination af byliv og ro

Camping Flaminio Village ligger perfekt placeret, hvis man er interesseret i at kombinere storby og camping. Campingpladsen ligger i regionparken Vejo, og herfra er der gode togforbindelser ind til centrum af Rom. Campingpladsen er ideel for parret, familien eller vennerne som nyder shopping, byliv og kulturelle oplevelser, men samtidig at have muligheden for at trække sig tilbage i ro og fred med en god bog eller et spil kort. i en hyggelig bolig.

Pool og faciliteter

Pool og faciliteter

På Camping Flaminio Village har et godt poolområde, som der ofte nydes godt af efter en lang dag med masser af kulturelle indtryk, gåture og byliv. Her kan der leges og nedkøles. Ved siden af bassinet findes der liggestole og parasoller, som giver mulighed for at tage en slapper i skyggen, i de timer hvor solen står højest på himlen. 

På campingpladsen er også en legeplads, hvor de mindste i familien samt barnlige sjæle kan lege og hygge sig. Herudover har pladsen også et barområde, hvor man kan få en tår at drikke. På den modsatte side af Camping Flaminio Village ligger et butikscenter, hvor der findes butikker samt et supermarked.

Turen går til Rom

Turen går til Rom

Fra Camping Flaminio Village kan I nå Rom centrum på kun 15 minutters kørsel. Rom er en vidunderlig by som oser af historie, kultur, seværdigheder, artkitektur, gode restaurant og shopping. Byen er perfekt for dem som ønsker alt samlet i en og samme storby.

I Rom finder I blandt andet seværdigheder såsom: Colosseum, Peterskirken, Trevi-fontænen, Vertikanmuseet, Den spanske trappe og meget mere. Shoppinggaden i Rom hedder Via del Corso, her findes både lokale og unikke butikker samt internationale high-street butikker. Prøv eventuelt at bevæge jer op ad sidegaderne , hvor I finder små kunsthåndværks butikker og hyggelige restauranter. Campo de Fiori er et mekka for madvarer, så her skal I begive jer til, hvis I er glade for mad og kulinariske oplevelser.