Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
Ring til os
70 15 41 41

Camping Flower le Riviera

Alt det får I:
Fyldt med sjov underholdning
Oplev storbyer og naturen
Lækker opvarmet pool
En masse til børnene
Top faciliteter
Strandtype
Sand
Udendørs pool
Opvarmet
Underholdning (aften)
Højsæson
Mini klub
Højsæson
Legeplads
Separat børnepool
Top faciliteter
Strandtype
Sand
Udendørs pool
Opvarmet
Underholdning (aften)
Højsæson
Mini klub
Højsæson
Legeplads
Separat børnepool

Velkommen til Camping Flower le Riviera

Nyd sommerferien i smukke omgivelser i naturskønne Frankrig, som er en af de mest populære feriedestinationer for danskere, der gerne vil på campingferie. Her får du nærmest solgaranti og finder frodig og grøn natur, sådan som du sjældent har set den. På Camping Flower le Riviera får du som gæst et hav af muligheder for både aktiviteter og underholdning, så hverken dig eller din familie kommer til at kede sig på ferien. Læs mere
Læs mere
Luk
Afstand strand & type
Strandtype
Sand
Swimmingpool
Udendørs pool
Opvarmet
Separat børnepool
Sportsfaciliteter
Bordtennis
Hund
Hund tilladt
Hvis tilladt i bolig
Til børnene
Legeplads
Pladsstørrelse
Mellemstor plads
Vandsport
Kanoudlejning
Underholdning
Underholdning (aften)
Højsæson
Mini klub
Højsæson
Butikker
Minimarked
Restauranter / barer
Bar
Restaurant
Take away
Sanitetsforhold
Tørretumblere
Vaskemaskiner
Generelt
WiFi
Hele pladsen (gratis)
Omgivelser
Tætteste by
4 km

Camping Flower le Riviera i Frankrig

Eftertragtet campingplads

Eftertragtet campingplads

Camping Flower le Riviera er en campingplads, der ligger placeret i det franske område Auvergne, der er beliggende i det centrale Frankrig. Dette gør campingpladsen til et eftertragtet sted for folk, der gerne vil have lidt af det hele på deres sommerferie. For med storbyer et par timers kørsel fra pladsen og natur uden for hoveddøren, er der ikke meget at sætte en finger på. På pladsen finder du en række aktiviteter og faciliteter til fri afbenyttelse med pool, legeplads og meget mere.

Pool, flod og sandstrand

Pool, flod og sandstrand

Campingpladsen har sørget for, at der er plads til alle i den store, opvarmede pool. Du finder også en separat børnepool, hvor de mindste kan få fred og ro til at lege. Ikke langt fra pladsen finder du både en flod og sågar også en sandstrand, hvor der er rig mulighed for at blive kølet ned.

Underholdning og sport

Underholdning og sport

På pladsen er der en række forskellige aktiviteter for alle. Der vil i sommerperioden være underholdning for børnene i alderen 5-12 år og også underholdning for hele familien. Der er også et stort underholdningsprogram om aftenen fem gange ugentligt. Og så er der rig mulighed for at få dyrket lidt sport på ferien i form af en multisportsbane til fri afbenyttelse, tennisbane eller aquagym.

Spis på pladsen

Spis på pladsen

På La Riviera finder du en restaurant samt et pizzeria, der tilbyder dig mad på et godt gastronomisk niveau. De sørger for, at der både er noget til de voksne og børnene, og får I lyst til lidt lækkert i løbet af dagen, så kan I gå i snackbaren og få lidt godt til ganen. Du finder også en bar, hvor du kan nyde solnedgangen på terrassen. 

Yderligere er der et minimarked på pladsen, hvor du kan få de mest almindelige varer, som du måtte få brug for i løbet af din ferie. Her tilbydes der også en brødservice, der sørger for, at du får frisk brød hver morgen. Vil du gerne shoppe, så kræver det en dagstur til en af de store byer, hvor du vil møde nærmest kilometerlange shoppinggader.

Fantastiske omgivelser

Fantastiske omgivelser

Når du vælger at holde din ferie på en campingplads som denne, så er det et must, at du gør brug af de fantastiske omgivelser. Dette kan du også roligt gøre ved at tage en tur i kajak eller kano på søen eller cykle rundt i det kuperede terræn. Inden for få kilometers afstand har du mulighed for at se naturen fra hesteryg, at klatre eller komme på Pony Trekking. Og selvfølgelig skal en af dagene bruges på at besøge en af de store, franske byer med masser af historie, kultur og mad.