Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
FAQ & Kontakt

Camping Fontanelle

Alt det får I:
Gode aktivitetsmuligheder
Direkte adgang til strand
Fantastisk udsigt
Naturskønt område
Top faciliteter
Direkte til sø
Strandtype
Småsten, direkte
Udendørs pool
Mini klub
Højsæson
Underholdning (aften)
Højsæson
Grill tilladt
El
Top faciliteter
Direkte til sø
Strandtype
Småsten, direkte
Udendørs pool
Mini klub
Højsæson
Underholdning (aften)
Højsæson
Grill tilladt
El

Velkommen til Camping Fontanelle

Camping Fontanelle er en hyggelig, lille, skyggefuld campingplads, der ligger i et smukt område med flot natur, omkranset af oliventræer kun 1000 meter fra byen Moniga del Garda. Camping Fontanelle ligger lige ud til Gardasøen, med en fantastisk udsigt over byen Sirmione. Fontanelle er en rigtig god familiecampingplads med et godt udbud af sjove aktiviteter for store og små. Campingpladsen har et skønt lille poolområde og en dejlig legeplads til børnene. Læs mere
Læs mere
Luk
Afstand strand & type
Direkte til sø
Strandtype
Småsten, direkte
Swimmingpool
Badeshorts tilladt
Badehætte (påkrævet)
Udendørs pool
May - November
Separat børnepool
Solsenge ved poolen
Velegnet til
Små børn (0-4 år)
Børn (5-11 år)
Underholdning
Mini klub
Højsæson
Underholdning (aften)
Højsæson
Underholdning (dag)
Højsæson, June - September
Andre faciliteter
Parkering
Parkering i små områder, inde på pladsen
Sikkerhedsboks
Antal stjerner
4 stjerner
Butikker
Kiosk
Minimarked
Souvenirs
Supermarked
Lille udvalg
Generelt
Egnet til
Babyer (0-4 år), Børn (5-11 år)
Grill tilladt
El
Pladsens terræn
Bakket, Flad
Sprog som tales
Engelsk, Tysk, Italiensk
WiFi
Hele pladsen (gratis)
Hund
Hund tilladt
Hvis tilladt i bolig
Omgivelser
Nærmeste lufthavn
Verona, 50 km
Tætteste by
1 km
Pladsstørrelse
Lille plads
Restauranter / barer
Bar
Restaurant
Undendørsterrasse
Strandbar
Sanitetsforhold
Strygejern
Tørretumblere
Mod betaling
Vaskemaskiner
Sportsfaciliteter
Bordtennis
Mod betaling
Cykeludlejning
3 km
Fodbold
Minigolf
1.5 km
Tennis
Mod betaling
Til børnene
Legeplads

Camping Fontanelle ved Gardasøen

Poolområde og strand

Poolområde og strand

Camping Fontalle tilbyder et skønt mindre poolområde for både store og små. Her kan børnene for eksempel lege ved det lille springvand, der er tilknyttet poolen, eller i den separate børnepool. Imens kan de voksne slappe af i de gratis liggestole og nyde solen, eller søge skygge under parasollerne. Foruden dette skønne poolområde, ligger stranden ikke mere end 450 meter fra pladsen. Derfor er det let at tage ungerne med på udflugt til stranden, hvor I kan nyde udsigten over den smukke Gardasø og se hele vejen til den charmerende by Sirmione.   

Et hav af aktiviteter

Et hav af aktiviteter

På Camping Fontanelle finder I underholdning for hele familien. Her er alt lige fra børneaktiviteter til sportsaktiviteter. I højsæsonen arranger campingpladsens ansatte en masse aktiviteter for børnene, hvor der er god mulighed for sjov og løjer. Af sportsaktiviteter er der mulighed for, at I kan prøve kræfter med alt fra aqya-gym  og konkurrencer omkring poolen, til tennis på pladsens egen tennisbane. Desuden har pladsen en 5-a-side fodboldbane og der er også borde til bordtennis. Dermed er der rig mulighed for at dyrke sjov motion imens I nyder ferien. Pladsen ligger i et ideelt område, hvis I ønsker en aktiv ferie med vandring og smukke cykelture. Af de mere afslappende aktiviteter tilbyder campingpladsen live musik om aftenen, hvor I kan nyde musikken imens solen går ned over Gardasøen

Restaurant,  pizzeria og indkøb

Restaurant, pizzeria og indkøb

Camping  Fontanelle  har en dejlig restaurant og pizzeria. Restauranten tilbyder et stort udvalg af børnemenuer og pizzaer, ligesom den tilbyder et stort udvalg af lokale vine og italienske specialiteter. Tilknyttet restauranten finder I også en hyggelig bar med skøn udsigt over Gardasøen og dens betagende vand. Baren er ideel til hyggelige sommeraftener i venners og familiens lag med kølende drinks og skønne snacks.  Hvis I ønsker at lave maden selv eller blot mangler dagligdagsvarer har pladsen et minimarked, der er åbent alle ugens syv dage.

Campingpladsens spændende omgivelser

Campingpladsens spændende omgivelser

Imens I nyder ferien på Camping Fontanelle er det oplagt at besøge byen Sirmione med den historiske fæstning og gamle by eller byen Peschiera del Garda, hvor der er en hyggelige havn og gode shoppingmuligheder. Vi kan varmt anbefale at opleve Gardasøen fra vandsiden, med en af de charmerende sejlture der tilbydes fra næsten alle de små byer langs søen. I kan også besøge operabyen Verona eller tage på en endagstur til charmerende Venedig, hvor I naturligvis må prøve at sejle i Gondol og opleve byens smukke bygninger fra vandsiden. Receptionen på pladsen hjælper jer gerne med alle oplysninger, så I kommer godt afsted.