Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
Ring til os
70 15 41 41

Camping Fuussekaul

Alt det får I:
Alt til campingferien
Pool, wellness og fitness
Sjove aktiviteter til de mindste
Et hav af muligheder
Top faciliteter
Strandtype
Sand / småsten, 8 km
Udendørs pool
Underholdning (aften)
Højsæson
Legeplads
Trampoliner / hoppeborg
Trampolin
Grill tilladt
Kul, gas og el
Top faciliteter
Strandtype
Sand / småsten, 8 km
Udendørs pool
Underholdning (aften)
Højsæson
Legeplads
Trampoliner / hoppeborg
Trampolin
Grill tilladt
Kul, gas og el

Fantastisk feriested for hele familien

Camping FuusseKaul ligger i udkanten af landsbyen Heiderscheid i den nordlige del af Luxembourg, og kun 41 km fra den befæstede lille hovedstad. Området er meget naturskønt med bakker, dale, skove og floder, samt et meget veludbygget net af vandrestier. Omkring 10 minutters kørsel fra pladsen i Stuwmeer von Esch sur-Sure ligger en stor sø, som byder på en masse vandsportsaktiviteter. Campingpladsen råder over et dejlig poolområde med soppebassin, som ligger i forbindelse med restauranten, baren og butikken. Pladsen er også det ideelle sted at tilbringe nogle dage på vejen sydpå eller hjemad. Læs mere
Læs mere
Luk
Afstand strand & type
Hav/sø: 5,1 - 20 km
Strandtype
Sand / småsten, 8 km
Swimmingpool
Badeshorts tilladt
Badehætte (frivilligt)
Udendørs pool
Separat børnepool
Solbadningsområde
Græs
Velegnet til
Små børn (0-4 år)
Børn (5-11 år)
Sportsfaciliteter
Bordtennis
Cykeludlejning
Fitness
Petanque
Minigolf
Hund
Hund tilladt
Til børnene
Legeplads
Trampoliner / hoppeborg
Trampolin
Pladsstørrelse
Mellemstor plads
Underholdning
Underholdning (aften)
Højsæson
Underholdning (dag)
Højsæson
Butikker
Supermarked
Stort udvalg
Frisør
Restauranter / barer
Diskotek
Restaurant
Snackbar
Sanitetsforhold
Tørretumblere
Vaskemaskiner
Andre faciliteter
Opladning elbiler
Generelt
Grill tilladt
Kul, gas og el
Pladsens terræn
Terasser
Egnet til
Babyer (0-4 år), Børn (5-11 år)
WiFi
Hele pladsen (mod betaling)
Omgivelser
Tætteste by
7 km

Velkommen til Camping Fuussekaul

Om Camping Fuussekaul

Om Camping Fuussekaul

Denne campingplads mangler absolut ingenting. Der er alle tænkelig faciliteter og aktiviteter at gå i krig med. Camping Fuussekaul ligger godt placeret i en naturpark ved en flod til stor glæde for naturelskere. Pladsen har både pool, wellness, fitness, massevis af aktiviteter, supermarked, restaurant, bar, diskotek og meget mere.  Lyder det som den rette kandidat til jeres næste campingferie? Så book online her på siden, eller kontakt en af vores erfarne feriekonsulenter på tlf. 7015 414.

Vand og velvære

Vand og velvære

Camping Fuussekaul har en svimmingpool og et separat børnebassin med vandlegetøj, figurer og rutsjebane, som er åbne afhængige af vejrforholdene. Vil man nyde den absolutte forkælelse, så skal man besøge campingpladsens wellnessområde med et spacentrum. Man finder også både en skønhedsspecialist, sauna og et solarium. Her er der masser af velvære og afslapning på programmet! Er man typen der gerne vil dyrke lidt motion på sin ferie, findes der også et fitnesscenter hvor man kan lave alt fra bodystep til styrketræning. 

Massevis af aktiviteter og underholdning

Massevis af aktiviteter og underholdning

På denne campingplads er det blot at gå i krig med alt det man kan give sig til. Af aktiviteter kan I prøve tennis, minigolf, volleyball, bordtennis, bowling, cykeludlejning og fodbold. Børnene kan hygge sig på legepladser både inde og ude, i eventyrlandet eller på trampolinerne. De ældre kan fornøje sig i diskoteket om aftenen, der holder åbent i juli og august. I højsæsonen bliver der også arrangeret underholdning for både store og små, hvor animationsholdet blandt andet planlægger sportsturneringer og overlevelsesture. 

Mad, drikke og udflugtsmuligheder

Mad, drikke og udflugtsmuligheder

Camping Fuussekaul har både morgenbrødsservice og snackbar. I kan nyde et dejligt måltid mad på restauranten og en efterfølgende drink i baren. I højsæsonen er der et supermarked åbent, så I kan handle ind under jeres ophold. Vil man gerne ud og opleve lidt af området omkring campingpladsen, kan man både vandre eller cykle i det smukke terræn. Der er også spændende seværdigheder at besøge, såsom slottet i Vianden. 10 minutters kørsel fra pladsen finder man også søen i Stuwmeer von Esch sur-Sure.