Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
Ring til os
70 15 41 41
Alt det får I:
Direkte til azurblåt hav
Lækker pool
Gå afstand til byen Omis
Mulighed for aktiv ferie - klatring, snorkling, MTB
Top faciliteter
Direkte til strand / sø
Strandtype
Udendørs pool
Legeplads
Bordtennis
Tennis
Top faciliteter
Direkte til strand / sø
Strandtype
Udendørs pool
Legeplads
Bordtennis
Tennis

Fantastisk campingplads

Camping Caleb er ferie med stort F. Her er simpelthen alle muligheder. Pladsen ligger smukt direkte ned til grovkornet sandstrand, hvor der er mange slags vandsportsaktiviteter. Pladsen er velordnet og hyggelig og ligger i gå-afstand til byerne Omis og Duce. I "baghaven" går floden ind i landet med bjerge. Her er der mulighed for white river rafting og zipline gang. Læs mere
Læs mere
Luk
Afstand strand & type
Sand
Strand
Mod betaling
Swimmingpool
Ferskvand
Mod betaling
Andre faciliteter
1 km
Normalt ved boligen (gratis)
Generelt
Hele pladsen (gratis)
Omgivelser
50 km
1.5 km
41 km
300 m
25 km
1 km
Pladsstørrelse
Antal: 230
Restauranter / barer
Sanitetsforhold
Toiletter, Brusere, Babybad
Toiletter, Brusere
Sportsfaciliteter
Mod betaling
Til børnene
Underholdning
June - September
Vandsport
Wellness faciliteter
Betales på pladsen

Så meget for pengene

Strand og pool

Strand og pool

Camp Galeb ligger direkte ned til det azurblå hav med en skøn grovkornet sandstrand. Her kan tilbringes timer og atter timer med solbadning, vandsportsaktiviteter såsom windsurfing, bådleje, jet ski, kajakroning, vandcykler eller en omgang familie beachvolley.

Til pladsen er der naturligvis også en pool, som ligger med udsigt over havet. Ferie i vandet med udsigt over vandet - bedre bliver det ikke.

Restaurant og indkøb

Restaurant og indkøb

Når sulten melder sig, så foreslår vi en frokost eller middag på pladsen skønne restaurant, hvor der serveres skønne lokale retter. Sid på terrassen med havudsigt og nyd et familiemåltid fra menukortet, hvor der er et bredt udvalg af fisk, kødretter, pizza eller pastaretter - alt med et lokalt toucht.

Der er en lille frugt og grønsagsbod med et dejligt udvalg, når den lille sult melder sig.

På stranden kan I nyde en is eller en drink fra Strandbaren Mojito.

Ønsker I selv at lave jeres familiemåltider, så er der kun 100 meter til et supermarked.

Aktiviteter på pladsen og i nærheden

Aktiviteter på pladsen og i nærheden

Camp Galeb er et ægte ferieparadis - der er mulighed for afslapning, men sandelig også en aktiv ferie! Der er tennisbaner, fodboldbane, beach volley, legeplads til børnene, bordtennis og mulighed for at prøve kræfter med klatring. Pladsens underholdningsteam arrangerer desuden aerobic, vandgymnastik og zumba, så feriens mad ikke sætter sig. For de yngste er der miniklub, lege på stranden, mini disco og alle mulige sjove aktiviteter. Som om, det ikke var nok, så er der en windsurfingskole!

Camp Galeb ligger lige ved byen Omis, der har en fantastisk historie med pirater - besøg fortet Fortica, som ligger på toppen af Omiska Dinara bjerget, hvor der også er en svimmelende flot udsigt over bugten og byen.

Floden Cetina løber ind i landet og har dannet en kløft, som virkelig er et besøg værd. På floden er der masser af muligheder for at få en oplevelse for livet, hvad med en tur ned ad floden med white river raften eller prøve at gå på zipline over den. Hvis det blive lige i overkanten, kan en vandretur eller BTM anbefales.