Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
FAQ & Kontakt

Feriepark Giethoorn

Alt det får I:
Vandring, cykling og kulturoplevelser
Naturskønt feriested
Legeplads
Vandsport
Top faciliteter
Direkte til sø
Legeplads
Bordtennis
Restaurant
Take away
Indendørs legeplads
Top faciliteter
Direkte til sø
Legeplads
Bordtennis
Restaurant
Take away
Indendørs legeplads

Sejl til jeres hoveddør!

Denne feriepark ligger i den smukke region Overijssel i Holland. Giethoorn tilbyder en unik oplevelse for alle, der ønsker at nyde naturen og slappe af med udsigt udover vandet. Her finder I moderne faciliteter og aktiviteter for hele familien, som garanterer jer en uforglemmelig ferie i Holland. Læs mere
Læs mere
Luk
Afstand strand & type
Direkte til sø
Generelt
WiFi
Hele pladsen (gratis)
Omgivelser
Tætteste by
400 m
Pladsstørrelse
Lille plads
Restauranter / barer
Brød Service
Restaurant
Snackbar
Take away
Sanitetsforhold
Tørretumblere
Vaskemaskiner
Sportsfaciliteter
Bordtennis
Cykeludlejning
Fiskeri
Til børnene
Indendørs legeplads
Legeplads
Underholdning
Underholdning (dag)
Højsæson

Praktisk information

Hvis du kommer med din egen bil, kan du parkere bilen ved restaurant 't Vonder. Adresse: Binnenpad 14, 8355 BP Giethoorn. Restauranten ligger ca. 400 meter til fods fra ferieparken, da Giethoorn er bilfri. Inden ankomst skal du oplyse bilens registreringsnummer. Send venligst en e-mail med dine oplysninger til info@vakantieparkgiethoorn.nl. Du kan kun parkere én bil gratis.

Velkommen til Feriepark Giethoorn

Aktiviteter hos Giethoorn Feriepark

Aktiviteter hos Giethoorn Feriepark

Denne ferie er oplagt for jer som elsker at være aktive! Her kan I leje cykler til at udforske naturen, gå lange vandreture eller bedst af alt sejle rundt i de smukke kanaler i ferieparken. Herudover, har I mulighed for at bade og svømme i søerne, samt ro kajak eller fiske! Børn kan lege på den flotte indedørs legeplads eller spise bordtennis.

Spise og indkøbsmuligheder

Spise og indkøbsmuligheder

I har rig mulighed for at lave lækre retter i jeres egen feriebolig, da alle boliger er udstyret med et moderne køkken. Derudover, finder I både en restaurant og snackbar i ferieparken, som tilbyder tradtionelle retter alle er vilde med. I centrum af Giethoorn finder I flere butikker og restauranter, hvor I kan gøre jeres indkøb under jeres ophold. 

Attraktioner nær ferieparken

Attraktioner nær ferieparken

Området omkring ferieparken er fyldt med seværdigheder og attraktioner. Giethoorn, også kendt som Hollands Venedig, er en kort cykeltur væk og er en smuk by med kanaler, broer og gamle huse. I kan også udforske det fantastiske landskab i nationalparken Weerribben-Wieden, der ligger tæt på jeres feriebolig Der er også masser af muligheder for vandreture og cykelture i området, hvor I kan opleve det smukke landskab og den friske luft. Er I til vandplaskeri og spa, så besøg det subtropiske badeparadis Swimfun, en halv times tid væk i bil. Her I finder vandrutsjebaner, vilde vandløb igennem junglen og en lækker wellnessafdeling. Voksne kan nyde saunaer og tyrkiske urte- og dampbade, hvorefter I kan slappe af på terrassen med forfriskende drikkevarer.