Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
FAQ & Kontakt

Glamping Lauwersmeer

Alt det får I:
Tag på bytur til Groningen
Luksuriøs glampingferie
Bilfri campingplads så børn kan løbe frit
Smukke naturomgivelser i nationalparken
Top faciliteter
Legeplads
Take away
WiFi
Hele pladsen (gratis)
Hund tilladt
Top faciliteter
Legeplads
Take away
WiFi
Hele pladsen (gratis)
Hund tilladt

Læs mere om Glamping Lauwersmeer

Vil du gerne på en afslappende og luksuriøs campingferie? Så skal du prøve Glamping Lauwersmeer, som ligger ved Laumsweer nationalpark i de smukkeste omgivelser med brede enge og og grønne skove. Det er det perfekte sted til at undslippe hverdagens stress og jag! Læs mere
Læs mere
Luk
Andre faciliteter
Opladning elbiler
Butikker
Minimarked
Generelt
WiFi
Hele pladsen (gratis)
Hund
Hund tilladt
Omgivelser
Tætteste by
3.6 km
Pladsstørrelse
Lille plads
Restauranter / barer
Brød Service
Snackbar
Take away
Sportsfaciliteter
Cykeludlejning
Til børnene
Legeplads

Velkommen til Glamping Lauwersmeer

Badefaciliteter

Badefaciliteter

I nationalparken ligger Lauwersmeer sø, som er den perfekte badelokation. Generelt ligger der adskillige dejlige strande langs vandet, men den smukkeste af dem findes på vadeøen Schiermonnikoog. Du kan tage en færge til øen, som kun tager 45 minutter, og turen er i sig selv en oplevelse, hvor du blandt andet kan få øje på sæler.

Facilieter

Facilieter

Det er muligt at bestille morgenbrød i den gamle kro. Derudover er der et lille minimarked, men hvis du har brug for større indkøb, skal det ske i en af de nærliggende byer. På campingpladsen er der legepladser og -redskaber flere steder, og da stedet er bilfrit, kan du lade børnene løbe frit og udforske.

Omgivelserne omkring

Omgivelserne omkring

Det er selvfølgelig et must at besøge nationalparken. Der er både gode vandre- og cykelruter, som tager dig igennem de smukke omgivelser. Du kan finde sjældne orkideer og spændende hvilesteder for fugle. Om natten, når mørket er faldet på, kan du tage op i et af udkigstårnene og se på stjernehimlen. Hvis du gerne vil opleve lidt kultur, er Groningen en fantastisk by med masser af museer og gallerier.