Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
FAQ & Kontakt

Feriepark Landal Grønhøj Strand

Alt det får I:
Beliggende kun 5 km fra Løkken
Sjovt inden- og udendørs poolområde
Aktiv ferie for hele familien
Kun 400 m til Vesterhavet
Top faciliteter
Afstand til
Strand, 400 m
Antal standpladser
Antal: 165
Tætteste by
5 km
WiFi
Top faciliteter
Afstand til
Strand, 400 m
Antal standpladser
Antal: 165
Tætteste by
5 km
WiFi

Nyd en feriepark der rummer det hele

En ferie til Landal Grønhøj Strand i Nordjylland byder på komplet afslapning, en bred vifte af sjove aktiviteter for alle aldre og naturskønne omgivelser. Oplev det nordjyske på bedste vis fra en feriebolig, hvor I har alle de faciliteter, der skal til for at få en skøn ferie med rig mulighed for også at udforske den idylliske natur i området. Læs mere
Læs mere
Luk
Generelt
Antal standpladser
Antal: 165
Egnet til
Børn (5-11 år)
Tætteste by
5 km
Afstand strand & type
Hav/sø: 0,25 - 1 km
Strandtype
Sand, 400 m
Swimmingpool
Udendørs pool
Separat børnepool
Vandrutsjebane
Rutsjebane (familie)
Indendørs pool
Jacuzzi / Whirlpool
Solsenge ved poolen
Andre faciliteter
Opladning elbiler
WiFi
Sportsfaciliteter
Badminton
Basketball
Billard / pool
Bordtennis
Fodbold
Håndbold
Minigolf
Multisportsbane
Skak (store brikker)
Squash
Tennis
Butikker
Supermarked
Medium udvalg
Velegnet til
Børn (5-11 år)
Restauranter / barer
Restaurant
Bar
1 km
Diskotek
1 km
Sanitetsforhold
Vaskemaskiner
mod betaling
Hund
Hund tilladt
Hvis tilladt i bolig
Pladsstørrelse
Lille plads
Antal stjerner
3 stjerner
Til børnene
Legeplads
Trampoliner / hoppeborg
Vandsport
Afstand til
Strand, 400 m
Wellness faciliteter
Sauna

Praktisk information

Bemærk venligst: Den indendørs legeland vil være lukket for vedligeholdelse fra mandag den 8. til fredag den 12. januar 2024.

Velkommen til Feriepark Landal Grønhøj Strand

Skal ferien gå til Landal Grønhøj Strand?

Skal ferien gå til Landal Grønhøj Strand?

Landal Grønhøj Strand er beliggende i skønne omgivelser blot 5 km fra Løkken, hvor der er rig mulighed for at få en aktiv ferie i den storslåede natur. I kan glæde jer til at gå en tur på én af Danmarks bedste sandstrande, nyde en herlig svømmetur i feriecenterets swimmingpool enten uden- eller indenfor, suse en tur i rutsjebanen, spille et slag bordtennis, minigolf, billard eller en venskabelig dyst mod naboen i fodbold, basketball, volleyball eller tennis! Landal Grønhøj Strand giver jer de bedste forudsætninger for en eventyrlig og mindeværdig ferie med sine mange aktivitetsmuligheder, alsidige faciliteter og ikke mindst enestående omgivelser.

Faciliteter for alle aldre

Faciliteter for alle aldre

Med både inden- og udendørs svømmebassiner kan I uden bekymring for vejret glæde jer til en dukkert, leg og afslapning i pool områderne. Børnene kan suse ned ad vandrutsjebanen eller lege i børnebassinet, mens du kan slappe helt af i jacuzzien. Familiens mindste kan more sig med jævnaldrende på legepladsen. 

Ønsker I at udfordre familien, kan I give jer i kast med en af de mange sportsaktiviteter, Landal Grønhøj Strand tilbyder. Der er alt fra håndbold- og fodboldbane, poolbord, udendørs bordtennisborde, en tennisbane, trampolin, en flot minigolfbane samt mulighed for at leje cykler, så I nemt kan tage på tur i området med familien. Det er ikke her, I kommer til at kede jer!

Glæder for de voksne

Glæder for de voksne

Med de mange aktiviteter Landal Grønhøj Strand råder over, som børnene vil elske, er den ældre del af flokken ligeledes tilgodeset. I kan glæde jer til at koble helt af i feriestedets wellnessafdeling, hvor I kan nyde roen. Efter en aktiv dag kan I få varmen i saunaen eller behage kroppen i jacuzziens bobler. Der tilbydes sågar også manicure og pedicure, hvis du ønsker at forkæle dig selv lidt ekstra på ferien. 

Når sulten melder sig, serverer Landal Grønhøj Strands egen restaurant, Café Lido, udsøgte retter, hvor der vil være noget for enhver smag. Nyd en lækker pizza, en god pastaret eller en mør steak i hyggelige omgivelser. Landal Grønhøj Strand har sit eget minimarked, som har alt, hvad I kunne få brug for på ferien med bl.a. frisk brød fra den lokale bager, grøntsager, frugt, snacks og drikkevarer.

Udforsk den fredlige natur

Udforsk den fredlige natur

Foruden Landal Grønhøj Strands alsidige faciliteter er beliggenheden også god grund til at tage på ferie netop her. Feriecenteret ligger kun 400 meter fra stranden, som er oplagt til lange gåture, badning i Vesterhavets bølger eller til at bygge sandslotte i. Derudover er der rig mulighed for at tage på udflugt til et hav af sjove steder for hele familien. 

Feriestedet ligger kun 5 km fra Løkken, som er kendt for sin fine strand med de charmerende hvide badehuse og fiskerbåde, hvor der er en hel speciel og hyggelig stemning i byen. I kan f.eks. også tage til Fårup Sommerland, som er en af Danmarks største forlystelsesparker, som kun ligger 12 km fra Landal Grønhøj Strand. Ønsker I at opleve mere fascinerende natur, kan I besøge sanddyngerne i Råbjerg Mile, som med garanti vil imponere hele familien.