Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
FAQ & Kontakt

Feriepark Hafendorf Rheinsberg

Alt det får I:
Tag på en dagstur til storbyen Berlin
Nyd lystbådehavn og smuk udsigt
Bådudlejning igennem ferieparken
Bo ned til vandet med badebroer
Top faciliteter
Direkte til sø
Legeplads
Fodbold
Top faciliteter
Direkte til sø
Legeplads
Fodbold

Feriepark ved sø i Rheinsberg

Feriepark Hafendorf Rheinsberg har en skøn atmosfære, hvor I kan bo ned til vandet, hvori bindingsværkhusene spejler sig. Om aftenen kan I falde i ro til solnedgangen og lyden af vandet som skvulper. Ferieparken ligger i byen af samme navn med hyggelige restauranter og butikker. Læs mere
Læs mere
Luk
Afstand strand & type
Direkte til sø
Andre faciliteter
Havn
Antal stjerner
3 stjerner
Sportsfaciliteter
Fodbold
Petanque
Til børnene
Legeplads

Velkommen til Feriepark Hafendorf Rheinsberg

Gode bademuligheder ved ferieparken

Gode bademuligheder ved ferieparken

Ferieparken ligger direkte til en dejlig sø, hvor det både er muligt at sejle og bade. Vil I hellere bade i en indendørs pool, kan I besøge Maritiem Hafenhotel Rheinsberg lige ved siden af ferieparken, som både byder på wellness, sauna, pool og fitness mod betaling. I kan også spise i hotellets restaurant eller bistro og nyde en drink eller kaffe i baren.

Ferieparkens aktiviteter til hele familien

Ferieparkens aktiviteter til hele familien

De helt store oplevelser ved Feriepark Hafendorf Rheinsberg foregår naturligvis ved vandet, hvor I både kan nyde den dejlige sø og havnen. Lige netop i Rheinsberg mødes intet mindre end 70 søer, hvorfor I får rigtig gode muligheder for at dyrke vandsport. Når I skal have fast grund under fødderne tilbyder ferieparken beachvolley, fodbold og petanque, som hele familien kan samles om.

Oplevelser i Rheinsberg og Berlin

Oplevelser i Rheinsberg og Berlin

Fra ferieparken kan I hoppe direkte på et cykelspor til Rheinsberg Slot, hvor det er oplagt at gå en tur i de smukke omgivelser. I Rheinsberg kan I naturligvis også shoppe eller nyde den lokale mad på en restaurant i byen. Dog venter den helt store byoplevelse på jer i Berlin, som er en dejlig storby at besøge på en dagstur, hvor I kan se Brandenburger Tor, stå side om side med Berlinmuren og nyde alt godt fra en multikulturel storby.