Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
FAQ & Kontakt

Feriepark Hansa Park Resort am Meer

Alt det får I:
Besøg Lübeck eller Hamborg
Gåafstand til forlystelsesparken
Sauna, boldspil og legeplads
Direkte til havet og strand
Top faciliteter
Direkte til hav
Legeplads
Top faciliteter
Direkte til hav
Legeplads

Børnenes drømmeferie i Tyskland

Børnene vil hver dag tro, at de drømmer, selvom de er lysvågne, når I holde ferie ved forlystelsesparken Hansa Park i ferieparken Hansa Park Resort am Meer. Foruden adskillelige timer i forlystelsesparken kan I også nyde den dejlige strand i nærheden og besøge de populære og hyggelige byer Lübeck og Hamborg. Læs mere
Læs mere
Luk
Afstand strand & type
Direkte til hav
Antal stjerner
3 stjerner
Omgivelser
Tætteste by
1.7 km
Pladsstørrelse
Lille plads
Til børnene
Legeplads

Velkommen til Feriepark Hansa Park Resort am Meer

Feriepark ved den livlige by Sierksdorf

Feriepark ved den livlige by Sierksdorf

Feriepark Hansa Park Resort am Meer ligger i byen Sierksdorf, der er en hyggelig og livlig ferieby med restauranter, caféer og shopping. Derudover ligger ferieparken direkte til havet og en dejlig sandstrand - og så selvfølgelig med selveste forlystelsesparken Hansa Park som nærmeste nabo. Her skal I få en ferie fyldt med aktiviteter og muligheder for både at nyde lidt kulturelt i kombination med jeres børnevenlige ferie i Tyskland.

Forlystelsesparken Hansa Park

Forlystelsesparken Hansa Park

Hansa Park er utroligt populær og rummer mere end 125 forlystelser, så I skal selvfølgelig bo lige op af forlystelsesparken for at få det hele med. Forlystelsesparken er inddelt i 11 forskellige temaverdener og byder på unikke shows, gode spisemuligheder og en flot have på intet mindre end 46 hektar. Der er helt sikkert noget for alle familiens medlemmer i den store forlystelsespark.

Spændende byer og sjove aktiviteter

Spændende byer og sjove aktiviteter

I selve ferieparken kan I nyde sauna, spille forskellige boldspil på multisportsbanen eller tage børnene med på legepladsen, men derudover skal I udforske de mange muligheder i området. Foruden Hansa Park kan familien sammen bowle, de store børn kan prøve kræfter med surfing, eller I kan tage et slag minigolf på stranden Lykke Beach. Besøg også byerne Lübeck, Neustadt og Hamborg på jeres ferie i tyske Slesvig-Holsten.