Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
Ring til os
70 15 41 41

KNAUS Campingpark Hennesee

Alt det får I:
Natursmuk campingplads
Masser vandsport og aktiviteter
God underholdning for hele familien
Gode faciliteter og indkøb på pladsen
Top faciliteter
Direkte til strand / sø
Strandtype
Græs, direkte
Legeplads
Grill tilladt
Kul, gas og el
Restaurant
Indendørs pool
Top faciliteter
Direkte til strand / sø
Strandtype
Græs, direkte
Legeplads
Grill tilladt
Kul, gas og el
Restaurant
Indendørs pool

Velkommen til Camping Hennesee

Campingpark Sauerland Hennesee ligger Nordrhin-Vestfalen cirka 70 kilometer øst for Dortmund. Campingpladsen byder på smuk natur med floder og bjerge. Her er der rig mulighed for at bade og dyrke vandsport. Naturen egner sig til vandre- og cykelture. Her er altså masser af aktiviteter for store som små, ligesom I kan besøge flere forlystelsesparker og hyggelige byer i nærheden. Læs mere
Læs mere
Luk
Afstand strand & type
Direkte til strand / sø
Strandtype
Græs, direkte
Swimmingpool
Indendørs pool
Sportsfaciliteter
Bordtennis
Wellness faciliteter
Sauna
Betales på pladsen
Til børnene
Legeplads
Indendørs legeplads
Pladsstørrelse
Mellemstor plads
Restauranter / barer
Bar
Restaurant
Sanitetsforhold
Vaskemaskiner
Andre faciliteter
Parkering
Normalt ved boligen (gratis)
Generelt
Grill tilladt
Kul, gas og el
WiFi
Afgrænset område (mod betaling)
Pladsens terræn
Bakket
Egnet til
Børn (5-11 år), Babyer (0-4 år)
Omgivelser
Nærmeste lufthavn
Dortmund, 70 km

Camping Hennesse i naturskønne Nordrhin-Vestfalen

Lidt om campingpladsens beliggenhed

Lidt om campingpladsens beliggenhed

Campingpark Sauerland Hennesee ligger i den tyske delstat Nordrhin-Vestfalen, hvilket er i den midtvestlige del af landet. CAmpingpladsen ligger i et bjergområde kaldt Sauerland, hvor synet af mange smukke skovklædte bjerge venter jer. Campingpladsen ligger direkte ned til den 8 kilometer lange flod Hennesee, hvilket er udgangspunktet for smuk natur og spændende oplevelser.

Vandsport og andre sportsgrene

Vandsport og andre sportsgrene

Campingpladsens beliggenhed direkte til floden gør det muligt at dyrke mange typer vandsport. På floden er det nemlig muligt at sejle, dykke, fiske og selvfølgelig at tage sig en dejligt dukkert. Det smukke naturområde er desuden velegnet til mange vandre- og cykelture. Det er derfor oplagt at tage cyklen med på ferie, men I kan også let leje cykler fra campingpladsen. Selve pladsen har også mange gode sportsfaciliteter. I den indendørs pool kan I dyrke forskellige slags vandsport. Dertil kan i spille beachvolley og forskellige slag boldspil på boldbanen. Hvis ikke alt dette er nok, er det også muligt at besøge fitnesscenteret.

Underholdning til børnene

Underholdning til børnene

Med en ferie til denne dejlige campingplads vil børnene næppe komme til at kede sig. De kan selvfølgelig give den gas med de mange former for sport, som campingpladsen og naturen tilbyder. De kan også deltage i underholdningsprogrammet for børn, besøge legepladsen eller legerummet.

Oplevelser for hele familien

Oplevelser for hele familien

I området nær campingpladsen er der masser af oplevelser for både store som små. Børnene vil blive glade, hvis I besøg enten Freizeitpark Fort Fun eller Moviepark Germany. Derudover er området spækket med spændende byer. Besøg for eksempel Brilon, hvor der er masser af charmerende gamle huse. Soest er også en utroligt charmerende by.

Mad til de aktive dage

Mad til de aktive dage

Efter mange aktive stunder kommer sulten snigende. Denne kan I stille på campingpladsen hyggelige restaurant. Her kan I se udover floden, mens I nyder den lækre mad, der har inspiration fra det græske køkken. Hos købmanden kan I købe ind til et hjemmelavet måltid. Større indkøb kan foretages i Meschede, der ligger 7 kilometer væk fra campingpladsen, hvor man også kan nyde en lokal øl på en knejpe.