Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
FAQ & Kontakt

Feriepark Herperduin

Alt det får I:
Ved søen Putwielen
Opvarmet swimmingpool
Cykeludlejning
Naurlegeplads midt i skoven
Top faciliteter
Udendørs pool
600 m
Grill tilladt
Legeplads
Bordtennis
Multisportsbane
Tennis
Top faciliteter
Udendørs pool
600 m
Grill tilladt
Legeplads
Bordtennis
Multisportsbane
Tennis

Camping Herperduin Feriepark med opvarmet pool

Den familievenlige campingplads ved Holiday Park Herperduin i Herpen har en meget rolig beliggenhed og er beliggende i umiddelbar nærhed af et naturreservat. Nyd de grønne omgivelser og tag på skønne cykelture med hele familien. Denne lille oase er perfekt til en campingferie i Holland. I gåafstand fra receptionen (på den anden side af vejen) ligger swimmingpoolen De Kriekeput. Armbånd for gratis adgang til poolen udleveres i campingpladsens reception. Læs mere
Læs mere
Luk
Swimmingpool
Udendørs pool
600 m
Indendørs pool
Antal stjerner
3 stjerner
Butikker
Minimarked
Generelt
Grill tilladt
WiFi
Afgrænset område (gratis)
Hund
Hund tilladt
Omgivelser
Nærmeste togstation
5.6 km
Tætteste by
10 km
Restauranter / barer
Restaurant
Snackbar
600 m
Take away
600 m
Sanitetsforhold
Vaskemaskiner
Sportsfaciliteter
Bordtennis
Cykeludlejning
Minigolf
Multisportsbane
Tennis
Til børnene
Legeplads
Underholdning
Underholdning (dag)
Højsæson

Velkommen til Camping Herperduin Feriepark

Pool og sø

Pool og sø

På Camping og Feriepark Herperduin kan sommerdagene nydes i Krikeputs swimmingpool fra starten af april til efterårets slutning. Hvis vejret er dårligt, kan poolen overdækkes, så man altid kan gælde sig til en dukkeret på denne campingplads. Her kan børnene more sig på vandrutsjebane. 

De Krikeput byder også en separat pool for de mindste. Efter en god legestund i poolen, bliver man ofte lidt sulten, men heldigvis findes her snackbaren Eeterij De Kriekeput lige ved siden poolområdet, hvor den lille sult kan stilles.

Spisemuligheder

Spisemuligheder

I finder mange gode spisemuligheder, hvor der blandt andet er restaurant med børnevenlige menuer, en dejlig terrasse og bar. I kan købe ind i supermarkedet eller nyde frisk brød fra brødservicen. Derudover tages der imod bestilling af BBQ eller gourmetmåltid. Din bestilling skal dog foretages én dag i forvejen.

Aktiviteter

Aktiviteter

Her venter en skøn naturlegeplads i skoven Speelbos Herperduin - Da´s Leuk - hvor kun fantasien sætter grænser. For børn fra 6 år. På selve Camping og Feriepark Herperduin findes flere legepladser for børn i alle aldre. For sportsentusiaster kan kræfterne bruges på fodbold- eller volleyballbanen eller rundt om bordtennisbordet. Her er også mulighed for et spil minigolf med hele familien eller vennerne. På Camping og Feriepark Herperduin er der alle muligheder for at more sig. 

I området

I området

Holland byder på masser af skøn natur og små hyggelige smørhuller. Området er ideelt til udflugter på cykel eller vandreture. Oplev de smukke og historiske omgivelser omkring Ferieparken Herperduin og nyd en eftermiddag med shopping i Oss eller smag på kulturen i Ravenstein og Grave. I nærområdet findes både forlystelsesparker, en safaripark og en zoo, så det er bare om at gribe de mange muligheder, som området byder på med The Efteling, The Beek Mountains, Toverland, Zooparc Overloon, Wave Pool Oss og Billybird Park Hemelrijk.