Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
FAQ & Kontakt

Landal Hochmontafon

Alt det får I:
Unikke friluftsaktiviteter i Alperne
Ferielejligheder med bjergudsigt
Børnevenlige aktiviteter og restaurant
Nyd indendørs pool og sauna
Top faciliteter
Mini klub
Legeplads
Trampoliner / hoppeborg
Bordtennis
Restaurant
Indendørs pool
Top faciliteter
Mini klub
Legeplads
Trampoliner / hoppeborg
Bordtennis
Restaurant
Indendørs pool

Glæd jer til fantastiske naturoplevelser i Alperne!

Landal Hochmontafon i Østrig, byder på storslåede naturoplevelser i alperne for hele familien. Hvad enten I er til afslapning i rolige og grønne omgivelser eller til aktiv ferie, danner ferielejlighederne de perfekte rammer for en mindeværdig ferieoplevelse for både store og små. Landal Hochmontafon giver jer adgang til indendørs pool og sauna samt børnevenlige faciliteter. Læs mere
Læs mere
Luk
Swimmingpool
Badeshorts tilladt
Badehætte (frivilligt)
Indendørs pool
Velegnet til
Små børn (0-4 år)
Børn (5-11 år)
Underholdning
Mini klub
Underholdning (dag)
Andre faciliteter
Opladning elbiler
Parkering
Antal stjerner
3 stjerner
Butikker
Minimarked
Generelt
Egnet til
Babyer (0-4 år), Børn (5-11 år)
WiFi
Hund
Hund tilladt
Hvis tilladt i bolig, Max. 2 hunde
Omgivelser
Nærmeste lufthavn
159 km
Nærmeste supermarked
1.1 km
Tætteste by
1.1 km
Restauranter / barer
Brød Service
Restaurant
Sanitetsforhold
Tørretumblere
Mod betaling
Vaskemaskiner
mod betaling
Sportsfaciliteter
Badminton
Bordtennis
Cykeludlejning
Ridning
Sportsturneringer
Til børnene
Legeplads
Mini gocarts
Trampoliner / hoppeborg
Vandsport
Paragliding
Wellness faciliteter
Massage
Betales på pladsen
Sauna
Betales på pladsen

Velkommen til Landal Hochmontafon

Tag en forfriskende dukkert og slap af i saunaen

Tag en forfriskende dukkert og slap af i saunaen

Under jeres ophold hos Landal Hochmontafon, har I gratis adgang til feriestedets egen indendørs swimmingpool, hvor I kan tage en forfriskende svømmetur eller blot boltre jer I vandet sammen med hele familien. Hvis I trænger til at koble helt fra, kan I desuden også benytte jer af saunaen, hvor I også har mulighed for at forkæle jer selv med en dejlig gang massage (mod gebyr). Og hvis I gerne vil benytte jer af endnu flere bademuligheder, kan I besøge det store udendørs vandland "Alpine Bath Montafon" (ca. 15 km), hvor I finder flere pools med sjove vandrutsjebaner og et væld af vandaktiviteter- og faciliteter for både børn og voksne mod betaling af entré.

Glæd jer til et væld af aktiviteter på Landal Hochmontafon

Glæd jer til et væld af aktiviteter på Landal Hochmontafon

I behøver bestemt ikke kende jer under opholdet på Landal Hochmontafon i Østrig. De østrigske Alper danner de perfekte rammer for en aktiv ferie i bjergene med oplevelser for både store og små. I kan nemlig prøve kræfter med et væld af friluftsaktiviteter som f.eks. klatring, ridning og mountainbiking. På Landal Hochmontafon arrangeres der desuden underholdning og sjov for børnene med feriestedets eget team af medarbejdere samt maskotten bjørnen "Bollo". Endeligt finder I en natur-legeplads, hoppeborg, go-kart samt mulighed for at deltage i bl.a. fodboldkampe samt konkurrencer i bueskydning på Landal Hochmontafon.        

Restaurant og indkøbsmuligheder på Landal Hochmontafon

Restaurant og indkøbsmuligheder på Landal Hochmontafon

Efter en dag med skønne oplevelser og aktiviteter i naturen, har I mulighed for at forkæle jer selv med et lækkert aftensmåltid på restauranten i Hochmontafon. Restauranten byder både på lækre retter og østrigske specialiteter à la carte samt mulighed for buffet med et udvalg af drikkevarer såsom vin og øl. Og hvis I hellere vil tilberede jeres egne måltider på ferien og slippe for selv at skulle handle ind, så kan I bestille dagligvarer samt morgenbrød som leveres direkte til jeres egen lejlighed på feriestedet. 

Giv familien unikke oplevelser i de østrigske Alper

Giv familien unikke oplevelser i de østrigske Alper

En ferie til Hochmontafon i de østrigske Alper byder på fantastiske muligheder for friluftsaktiviteter i bjergene. I området finder I intet mindre end 500 km vandrestier fra Montafon og Silvretta. Hvis I hellere vil opleve de grønne omgivelser på cykel eller mountainbike, findes cykel- og mountainbikeruter på mere end 270 km i naturskønne omgivelser i Alperne. Trænger I til fart og spænding, kan I prøve en underholdende tur med bobslædebanen "Alpine Coaster Golm" (ca. 21 km), klatre i højderne i naturskønne omgivelser i "Forest Climbing Park" i Golm (ca. 30 km) samt få et unikt adrenalin-kick med en flyvetur over alperne i form af paragliding i Vorarlberg (ca. 16 km).