Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
FAQ & Kontakt

Camping Hof Domburg

Alt det får I:
Flere skønne udflugtsmål
500 meter til sandstrand
En masse sjov til børnene
Indendørs, opvarmet pool
Top faciliteter
Strandtype
Sand, 1 km
Vandrutsjebane
Rutsjebane (rør)
Vandrutsjebane
Crazy river
Grill tilladt
Kul, gas og el
Legeplads
Trampoliner / hoppeborg
Top faciliteter
Strandtype
Sand, 1 km
Vandrutsjebane
Rutsjebane (rør)
Vandrutsjebane
Crazy river
Grill tilladt
Kul, gas og el
Legeplads
Trampoliner / hoppeborg

Børnevenlig camping ved Nordsøkysten

Gemt bag sandklitterne i et smørhul af smuk natur og charmerende landsbyer finder I Camping Hof Domburg. Denne skønne beliggenhed skaber rammerne for en dejlig familieferie i den vesthollandske provins Zeeland. Campingpladsen er ideel til børnefamilierne på grund af de mange gode faciliteter inden for sport, et stort vandland og sjove legepladser. Her vil hele familien få en skøn ferie med en masse sjove og nye oplevelser i vente. Læs mere
Læs mere
Luk
Afstand strand & type
Hav/sø: 0,25 - 1 km
Strandtype
Sand, 1 km
Swimmingpool
Badeshorts tilladt
Ja
Vandrutsjebane
Rutsjebane (rør), Crazy river
Separat børnepool
Indendørs pool
Opvarmet
Andre faciliteter
Parkering
Normalt ved boligen (gratis)
Sikkerhedsboks
Butikker
Supermarked
Stort udvalg
Ferie tema
Max 10 timer fra Hamborg
Generelt
Egnet til
Babyer (0-4 år), Børn (5-11 år)
Grill tilladt
Kul, gas og el
PC med Internet
Pladsens terræn
Flad
WiFi
Afgrænset område (mod betaling)
Omgivelser
Tætteste by
1.2 km
Pladsstørrelse
Stor plads
Restauranter / barer
Restaurant
Sanitetsforhold
Tørretumblere
Vaskemaskiner
Sportsfaciliteter
Bowling
Cykeludlejning
Fiskeri
Fitness
Multisportsbane
Squash
Tennis
Til børnene
Indendørs legeplads
Legeplads
Trampoliner / hoppeborg
Wellness faciliteter
Sauna

Praktisk information

På grund af vedligeholdelsesarbejde er svømmehallen på Hof Domburg lukket fra mandag den 6. november til mandag den 13. november 2023. Du er velkommen til at komme og svømme i poolen på Roompot Beach Resort i Kamperland. Dette ligger ca. 25 minutters kørsel derfra.

Velkommen til Camping Hof Domburg

Et paradis for vandhundene

Et paradis for vandhundene

Brede sandstrande, stort indendørs vandland og en dejlig udendørs pool. Alt dette kan I glæde jer til, når I besøger Camping Hof Domburg. Stranden udmærker sig ved at være en af de 10 reneste i landet, hvorfor stranden er garant for gode badeoplevelser. Det indendørs vandland byder på en 79 meter lang rutsjebane med frit fald i poolen, når I kommer til enden, og masser af sjove vandlege. Her også et børnebassin så selv de mindste vandhunde kan nyde en dejlig badeferie.

Aktiviteter eller afslapning

Aktiviteter eller afslapning

Camping Hof Domburg tilbyder masser af faciliteter til både aktive og afslappende stunder. Tennisbaner, fitness, minigolf, trampolin og squash er blot et lille udpluk af de mange gode sportsmuligheder på campingpladsen. Efter så mange aktiviteter må det være tiltrængt med lidt selvforkælelse. Så er det godt, at campingpladsen har et wellnessområde, hvor der venter jer sauna, massage, ansigtsbehandlinger og meget mere. Her er alt hvad både små og store feriehjerter begærer!

En børnevenlig campingplads

En børnevenlig campingplads

Camping Hof Domburg er ideel til børnefamilien, da der er masser af underholdning for til de mindste. De kan selvfølgelig boltre sig på de mange gode sportsfaciliteter eller i det sjove vandland. Men der venter børnene mange flere oplevelser med blandt andet en sjov indendørs legeplads, flere udendørs legepladser, bowling og en sjov børneklub med et hav af aktiviteter venter på at give børnene en uforglemmelig ferie. Der tilbydes desuden gratis wi-fi på campingpladsen. 

Spændende udflugtsmål

Spændende udflugtsmål

I dette naturskønne område af Holland er der masser for familien at give sig til. De smukke kyster inviterer til lange slentreture langs stranden, mens det er oplagt at tage på vandreture i de mange naturparker. Holland skal selvfølgelig opleves fra cyklen, og hvis I ikke tager cykler med hjemmefra, kan I heldigvis leje cykler i receptionen på campingpladsen. Forlystelsesparker og charmerende hollandske byer som Middelburg og Vlissingen venter også på at blive besøgt!