Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
FAQ & Kontakt

Camping Hof van Kolham

Alt det får I:
Nå til tops i klatretårnet
Afslapning i fredelige omgivelser
Besøg den spændende by Groningen
Tag på eventyr i naturreservatet
Top faciliteter
Direkte til sø
Legeplads
WiFi
Hele pladsen (gratis)
Top faciliteter
Direkte til sø
Legeplads
WiFi
Hele pladsen (gratis)

Campingferie i harmoniske naturomgivelser

På Camping Hof Van Kolham står den på afslapning i de fredelige og autentiske naturomgivelser. Campingpladsen er meget lille, og der er ikke mange faciliteter, men det betyder også, at du bare kan få lov til at nyde roen. Hvis du får lyst til lidt mere byliv, ligger Groningen under en halv times kørsel væk, og ellers kan du tage på opdagelse i naturreservatet 't Roegwold. Læs mere
Læs mere
Luk
Afstand strand & type
Direkte til sø
Generelt
WiFi
Hele pladsen (gratis)
Omgivelser
Tætteste by
800 m
Restauranter / barer
Brød Service
Sportsfaciliteter
Bueskydning
Cykeludlejning
Til børnene
Legeplads
Vandsport
Kanoudlejning

Velkommen til Camping Hof Van Kolham

Badefaciliteter

Badefaciliteter

Hvis du gerne vil bade, er Zoidlaardermeer det perfekte sted. Her kan du ligge og slappe af på sandstranden mellem dukkerterne, eller mens børnene leger i vandet og bygger sandslotte. Du kan også fiske her og sejle i båd eller kano. 

Campingpladsens faciliteter

Campingpladsens faciliteter

Den simple minicampingplads har en fin og velholdt sanitetsbygning, og midt på campingpladsen ligger en stor plads, hvor man kan nyde mad og drikke. Det er muligt at leje cykler gennem et ekstern firma, som leverer cyklerne på campingpladsen. Du kan også nå til tops i campingpladsens klatretårn!

I nærområdet

I nærområdet

Børnene vil elske at komme en tur i DoeZoo, hvor de kan lære om dyrene. Hvis du gerne vil have lidt kultur, er Groningen en fantastisk by, hvor der også findes gode shoppemuligheder og lækre spisesteder og barer. Naturreservatet 't Roegwold, som der er direkte adgang til fra campingpladsen, er et absolut must at udforske - og du kan udforske det både til fods og på cykel.