Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
Ring til os
70 15 41 41

Camping Il Collaccio

Alt det får I:
Unik beliggenhed
Poolområde for alle
Frodigt område i bjergene
Sjove aktiviteter
Top faciliteter
Udendørs pool
Mini klub
Grill tilladt
Legeplads
Bordtennis
Fodbold
Top faciliteter
Udendørs pool
Mini klub
Grill tilladt
Legeplads
Bordtennis
Fodbold

Velkommen til Camping Il Collaccio

Hold ferie i Italiens grønne hjerte, hvor I mødes af frodig natur, bjerge og søer. I bor midt i en nationalpark på Camping Il Collaccio, hvor I vil opleve ægte italiensk stemning i ro og fred på en skøn campingplads. Med både pool, sportsfaciliteter og området får I både aktiviteter og afslapning for alle familiens medlemmer. I kan godt glæde jer til at komme på ferie til det smukke Umbrien! Læs mere
Læs mere
Luk
Swimmingpool
Underholdning
Højsæson
Højsæson
Butikker
Ferie tema
Generelt
Kul
Afgrænset område (mod betaling)
Hund
Omgivelser
Rome Ciampino, 180 km
3.9 km
Pladsstørrelse
Restauranter / barer
Sanitetsforhold
Sportsfaciliteter
20 km
Til børnene

Camping Il Collaccio i Umbrien

Om Camping Il Collaccio

Om Camping Il Collaccio

Camping Il Collaccio er en naturskøn campingplads, der ligger midt i nationalparken Sibillini Mountains i Umbrien. Pladsen er et ideelt sted for folk, der holder af at nyde naturen, det smukke landskab og den lækre lokale mad i Italien. På pladsen har I udsigt til de frodige bjergsider, som I selvfølgelig også kan udforske på cykel eller gåben. Ring på telefon 70 15 41 41 for råd og informationer om jeres rejse til Umbrien i Italien.

Pool med udsigt

Pool med udsigt

Campingpladsen råder over i alt 4 swimmingpools, hvor der både er bademuligheder for voksne og børn, da 2 af disse er børnebassiner med lavere vand. Det store poolområde har en fantastisk udsigt over det omkringliggende landskab med grøn natur og bjerge, og omkring poolen er der græsarealer, hvor I kan nyde både solen og udsigten fra en solseng. 

Uden for pladsen

Uden for pladsen

Desuden er Il Collaccio en oplagt feriedestination, hvis I vil på en masse udflugter til spændende middelalderbyer og ikke mindst ud i den skønne natur. Nationalparkens ejere arrangerer også skønne, guidede ture ud i området. Udforsk området på egen hånd på en af de mange ruter på gåben, og husk at stoppe op, og nyd udsigten. 


Faciliteter på pladsen

Faciliteter på pladsen

Pladsen har minimarked, bar og restaurant, og det anbefales, at I prøver den lækre pastaret med trøffelsauce, som er en lokal specialitet, der tiltrækker flere lokale til campingpladsen. Camping Il Collaccio byder på mange forskellige sportsaktiviteter, hvor man for eksempel kan spille volleyball, basketball, fodbold, petanque og tennis.