Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
Ring til os
70 15 41 41

Camping Il Tridente Residence

Alt det får I:
Flot og stort poolområde
Nyd solskinstimer på privat strand
Sjove aktiviteter med underholdningsteamet
Fantastiske byer i nærheden
Top faciliteter
Direkte til strand / sø
Strandtype
,
Vandrutsjebane
Udendørs pool
Mini klub
Underholdning (aften)
Top faciliteter
Direkte til strand / sø
Strandtype
,
Vandrutsjebane
Udendørs pool
Mini klub
Underholdning (aften)

Velkommen til Camping Il Tridente Residence

Camping Il Tridente er en hyggelig og rolig campingplads, som ligger direkte ved den smukke strand i Bibione Pineda og kun 750 m fra centrum af byen. Campingpladsen ligger i en skov, hvor I kan søge skygge for solen i de varmeste timer på dagen. Pladsen har et dejligt, stort poolområde med børnepool, gratis liggestole og parasoller. Der er også restaurant og pizzeria. Børnene kan glæde sig til både legeplads, legerum og mini disco hver aften. Animationsteamet på pladsen sørger for underholdning og aktiviteter. I kan naturligvis også tage en tur til den dejlige børnevenlige strand eller leje cykler på pladsen, hvor I så kan tage på cykeltur i Bibione og omegn. I har rigtig gode udflugtsmuligheder herfra - Venedig er en stor oplevelse, men også byen Udine, med smukke torve, imponerende katedraler og charmerende små gader med butikker og restauranter, er værd at besøge. Der hører 1 cykel og en Weber Grill med til hvert mobilhome. Læs mere
Læs mere
Luk
Afstand strand & type
Sand, direkte
Strand
Mod betaling
Swimmingpool
Med legeredskaber
Velegnet til
Underholdning
Hele sæsonen, begrænset i lavsæson
Hele sæsonen, begrænset i lavsæson
Hele sæsonen, begrænset i lavsæson
Hele sæsonen, begrænset i lavsæson
Andre faciliteter
mod betaling
Normalt ved boligen (gratis)
Butikker
Generelt
Babyer (0-4 år), Børn (5-11 år)
Kul, gas og el
Flad
Engelsk, Tysk, Italiensk
Afgrænset område (mod betaling)
Hund
Omgivelser
1.3 km
Pladsstørrelse
Restauranter / barer
Sanitetsforhold
Toiletter, Brusere
Sportsfaciliteter
Til børnene
Vandsport
Betales på pladsen
Betales på pladsen
Wellness faciliteter
Betales på pladsen
Betales på pladsen

Camping Il Tridente Residence i Italien

Poolområde og strand

Poolområde og strand

Camping Il Tridente tilbyder et flot og stort poolområde med tilhørende børnepool. Ved poolområdet har man mulighed for at deltage i vandgymnastik og andre vandaktiviteter, som kan holde kroppen i gang, mens I er på ferie.

Med direkte adgang til en privat strand, kan man nyde de dejlige solskinstimer på en liggestol med tilhørende parasol, alt imens børn og barnlige sjæle kan plaske rundt i vandet. Det er lige, som ferie skal være!

Aktiviteter og faciliteter

Aktiviteter og faciliteter

Der findes mange sjove sportaktiviteter og flotte faciliteter på Camping Il Tridente. Her kan der blandt andet dyrkes fitness, vandgymnastik, fodbold, acqua combat, sand power walking, kano, tennis og kajak kids. Camping Il Tridente er det ideelle sted for den aktive familieferie. Det er bare med at slå sig løs, og måske prøve kræfter med noget, I aldrig har prøvet før.


Byer i området

Byer i området

Camping Il Tridente ligger tæt ved den smukke, romantiske og sejlende by Venedig, så her er der god mulighed for at opleve denne skønne by. 

Derudover ligger byen Bibione i gåafstand, hvor der kan findes shopping og restauranter. Andre byer som kunne være interessante at besøge i løbet af ferien er Lido de Jesolo eller Rimini. Begge byer er pulserende med boulevarder, shopping og børneattraktioner.

Mad og drikke

Mad og drikke

Herudover tilbyder Camping Il Tridente en skøn restaurant, som serverer fantastiske italienske klassikere både til frokost og middag. Derudover har campingpladsen både et minimarked, en basar og en legeplads for de små i familien. Så hvis I skulle stå og mangle noget, så kan I nok finde det blandt et stort udvalg af strandartikler.