Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
FAQ & Kontakt

Camping Ilha Armona

Alt det får I:
Vandsport
200 m fra stranden
Naturparken Ria Formosa
Bo på en smuk ø i Portugal
Top faciliteter
Afstand til
Strand, 200 m
WiFi
Grill tilladt
Top faciliteter
Afstand til
Strand, 200 m
WiFi
Grill tilladt

Omringet af skøn natur og tæt på skønne strande

Under denne campingferie skal I bo på den idylliske Armona-ø ud for Portugals kyst, hvor I kan se frem til fantastiske dage på stranden nær centrum af Olhão. Camping Ilha Armona i Olhão tilbyder også alle former for vandsportsaktiviteter, såsom surfing, dykning og kanosejlads. Læs mere
Læs mere
Luk
Generelt
Grill tilladt
Afstand strand & type
Direkte til strand
Strand
Surf
Andre faciliteter
WiFi
Sportsfaciliteter
Fiskeri
Sanitetsforhold
Tørretumblere
Vaskemaskiner
Til børnene
Legeplads
Vandsport
Afstand til
Strand, 200 m
Vandsport
Bådudlejning
Dykning
Kanoudlejning
Windsurfing

Velkommen til Camping Ilha Armona

Smuk strand med vandsportmuligheder

Smuk strand med vandsportmuligheder

Med stranden kun 200 meter væk, nyder vandhundene i familien timevis af svømning. Tag en dukkert i Atlanterhavet, find de smukkeste skaller i sandet eller flyv en drage i havbrisen. Stranden er mere end ti kilometer lang, så I har plads til at nyde udsigten i ro og mag. Lær en ny sportsgren at kende på denne ferie og afprøv surfbrættet, sejl i kano eller dyk ned i vandet. Caféerne og strandbarerne i området er ideelle til en lækker snack.

Faciliteter på campingpladsen

Faciliteter på campingpladsen

På denne campingplads er stranden med dens muligheder for vandsport centralt. Derudover finder I på campingpladsen Ilha Armona i Algarve en beachvolleybane, der er oplagt til familiekonkurrencer. Herudover finder I faciliteter til sejlsport, fiskeri og en legeplads med legeredskaber til de mindste. Øen byder på forskellige restauranter, hvor I kan bestille de lækreste regionale retter, samt et udvalg af klassiske retter.

Omgivelserne omkring Camping Ilha Armona

Omgivelserne omkring Camping Ilha Armona

Den bilfri ø er en del af en række maleriske øer, der hører til naturparken Ria Formosa. Naturelskere kan nyde parken fuldt ud, hvor I kan spotte særlige vandfugle, men også unikke planter og den europæiske kamæleon. Sejl til Olhão på tyve minutter med færge, hvor I finder den største fiskerihavn i Algarve. I den gamle bykerne finder I talrige mauriske påvirkninger, og derfor kaldes denne del også Europas Afrika. Byen Faro ligger også tæt på Camping Ilha Armona og er et besøg værd på jeres campingferie.