Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
FAQ & Kontakt

Camping Ilha Armona

Alt det får I:
Vandsport
200 m fra stranden
Naturparken Ria Formosa
Bo på en smuk ø i Portugal
Top faciliteter
Direkte til strand
Grill tilladt
Legeplads
WiFi
Top faciliteter
Direkte til strand
Grill tilladt
Legeplads
WiFi

Omringet af skøn natur og tæt på skønne strande

Under denne campingferie skal I bo på den idylliske Armona-ø ud for Portugals kyst, hvor I kan se frem til fantastiske dage på stranden nær centrum af Olhão. Camping Ilha Armona i Olhão tilbyder også alle former for vandsportsaktiviteter, såsom surfing, dykning og kanosejlads. Læs mere
Læs mere
Luk
Afstand strand & type
Direkte til strand
Generelt
Grill tilladt
WiFi
Sanitetsforhold
Tørretumblere
Vaskemaskiner
Sportsfaciliteter
Fiskeri
Til børnene
Legeplads
Vandsport
Bådudlejning
Dykning
Kanoudlejning
Windsurfing

Velkommen til Camping Ilha Armona

Smuk strand med vandsportmuligheder

Smuk strand med vandsportmuligheder

Med stranden kun 200 meter væk, nyder vandhundene i familien timevis af svømning. Tag en dukkert i Atlanterhavet, find de smukkeste skaller i sandet eller flyv en drage i havbrisen. Stranden er mere end ti kilometer lang, så I har plads til at nyde udsigten i ro og mag. Lær en ny sportsgren at kende på denne ferie og afprøv surfbrættet, sejl i kano eller dyk ned i vandet. Caféerne og strandbarerne i området er ideelle til en lækker snack.

Faciliteter på campingpladsen

Faciliteter på campingpladsen

På denne campingplads er stranden med dens muligheder for vandsport centralt. Derudover finder I på campingpladsen Ilha Armona i Algarve en beachvolleybane, der er oplagt til familiekonkurrencer. Herudover finder I faciliteter til sejlsport, fiskeri og en legeplads med legeredskaber til de mindste. Øen byder på forskellige restauranter, hvor I kan bestille de lækreste regionale retter, samt et udvalg af klassiske retter.

Omgivelserne omkring Camping Ilha Armona

Omgivelserne omkring Camping Ilha Armona

Den bilfri ø er en del af en række maleriske øer, der hører til naturparken Ria Formosa. Naturelskere kan nyde parken fuldt ud, hvor I kan spotte særlige vandfugle, men også unikke planter og den europæiske kamæleon. Sejl til Olhão på tyve minutter med færge, hvor I finder den største fiskerihavn i Algarve. I den gamle bykerne finder I talrige mauriske påvirkninger, og derfor kaldes denne del også Europas Afrika. Byen Faro ligger også tæt på Camping Ilha Armona og er et besøg værd på jeres campingferie.