Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
Ring til os
70 15 41 41

Camping International de Giens

Alt det får I:
Lækkert poolområde og tæt på strand
Restaurant, snackbar og indkøb på pladsen
Mulighed for masser sport og sjove aktiviteter
Spændende område i nærheden af den Franske Riviera
Top faciliteter
Direkte til strand / sø
Strandtype
Sand
Udendørs pool
Opvarmet, Ferskvand
Underholdning (aften)
Grill tilladt
El
Restaurant
Top faciliteter
Direkte til strand / sø
Strandtype
Sand
Udendørs pool
Opvarmet, Ferskvand
Underholdning (aften)
Grill tilladt
El
Restaurant

Velkommen til Camping International de Giens

Er du stadig ved at beslutte dig for årets feriedestination, så er Frankrig et rigtig godt bud. Det velbesøgte land byder om sommeren på skønt klima, mad og fantastiske badestrande. I området ved Den Franske Riviera finder du campingpladsen International de Giens, der med sine fire stjerner sørger for, at du får en sommerferie med familien, som du sent vil glemme. Området Rivieraen deles mellem Italien, Frankrig og Monaco, hvor du finder nogle af landet største byer, som emmer af charme og kultur. Og er I til sportsaktiviteter og underholdning, så er en ferie på International de Giens det helt rigtige valg. Læs mere
Læs mere
Luk
Afstand strand & type
Direkte til strand / sø
Strandtype
Sand
Swimmingpool
Badeshorts ikke tilladt
Badehætte (frivilligt)
Udendørs pool
Opvarmet, Ferskvand
Solsenge ved poolen
Gratis
Velegnet til
Små børn (0-4 år)
Sportsfaciliteter
Bordtennis
Cykeludlejning
Sportsturneringer
Fitness
Wellness faciliteter
Sauna
Betales på pladsen
Massage
Betales på pladsen
Hund
Hund ikke tilladt
Pladsstørrelse
Lille plads
Vandsport
Windsurfing
Windsurfing skole
Surf-skole
Dykkerskole
Kanoudlejning
Underholdning
Underholdning (aften)
TV Rum
Underholdning (dag)
Kun fransk talende
Butikker
Minimarked
Restauranter / barer
Pizzaria
Take away
Restaurant
Bar
Isbod
Sanitetsforhold
Handicap faciliteter
Toiletter, Brusere
Strygejern
Tørretumblere
Vaskemaskiner
Andre faciliteter
Information
Parkering
Normalt ved boligen (gratis)
Generelt
Sprog som tales
Fransk, Hollandsk, Tysk, Engelsk
Egnet til
Babyer (0-4 år)
Grill tilladt
El
WiFi
Hele pladsen (mod betaling)
Omgivelser
Tætteste by
500 m

Camping International de Giens i Frankrig

Sommerferie i Frankrig

Sommerferie i Frankrig

En sommerferie er noget, der gerne skal give en masse oplevelser og minder, som man sent vil glemme. Tag en sommer under sydens sol i skønne Frankrig, hvor du kan tage familien med på International de Giens, hvor der er noget for både de voksne og de små. Her vil I næppe komme til at kede jer, og vil I på eventyr, så er der rig mulighed for dette. Pladsen tilbyder en række aktiviteter, som I nemt kan deltage i, og der er selvfølgelig også mange faciliteter, som vil give din ferie lidt ekstra.

Poolområde og sandstrand

Poolområde og sandstrand

I skal ikke tænke på, hvornår I kan komme ned til havet for at blive kølet ned. Der er nemlig sørget for et poolområde, hvor der er plads til børn såvel som voksne. Den store pool vil være opvarmet hele året, og vil du gerne forkæles lidt ekstra, så er der mulighed for at tage nogle timer i det dejlige spaområde på pladsen. Hvis I vil til stranden, så er der kun 400 meter ned til en stor sandstrand, der grænser op til azurblåt badevand. Her kan I nyde sommerdagene på den kilometerlange kyststrækning og tage en dukkert i det perfekte badevand.

Feriestedets restaurant

Feriestedets restaurant

Det kan sommetider være tidskrævende at skulle klare aftensmaden, men det undgår I med en ferie på International de Giens. Her er der nemlig sørget godt for jer hele dagen, og I kan nemt stille den lille sult i snackbaren, der tilbyder et væld af forskellige muligheder kombineret med en unik udsigt over vandet. Snup aftensmaden i den store restaurant, der har et menukort, hvor der vil være noget for enhver smag. Og så kan I passende snuppe en øl eller en drink efter maden på den store terrasse og nyde de lune aftentimer inden sengetid.

Indkøb på pladsen

Indkøb på pladsen

Indkøb er heller ikke noget, som skal tage al din tid, for på International de Giens finder du et supermarked, der har alt det, du måtte have brug for på din ferie. Hver morgen er der mulighed for at hente friskbagt morgenbrød og morgenkager i supermarkedet, så du altid får en god start på dagen. Vil du handle større ind, så kan du nemt komme til en af de nærliggende byer. Her er flere forskellige indkøbs- og shoppingmuligheder, så I rigtig kan snolde og købe souvenirs. 

Aktiviteter og underholdning

Aktiviteter og underholdning

Er I en aktiv familie, der elsker nye udfordringer og muligheder for at gøre lige præcis det, I gerne vil, så er denne campingplads det perfekte valg for jer. Her finder I mange muligheder for at komme ud på vandet. Det kan både være i kajak, på et surfbræt eller noget helt tredje. Vil I prøve kræfter med dykning, så kan I komme på dykkerskole, som pladsen står for at koordinere. Og så er der selvfølgelig sørget godt for børnene i form af en miniklub, hvor der mandag til fredag vil være et væld af aktiviteter. Vil du gerne træne indendørs, så kan du nyde godt af det store fitnessrum, som du finder på pladsen.

Udforsk området

Udforsk området

Den Franske Riviera er et fantastisk område, der byder på en natur, som bør udforskes. Har I været alle vandaktiviteterne igennem, eller vil I have en pause, så er det en oplagt mulighed at leje cykler og udforske området. Vil I til storbyen, så finder I den franske by Marseille kun en times kørsel væk. Her finder I alle de muligheder, som I måtte have drømt om, og hvad end I er til shopping, god mad eller fransk kultur, så er her noget for alle. Cirka 30 minutters kørsel fra pladsen finder I også den charmerende by Toulon, som ligeledes byder på lidt af hvert.