Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
Ring til os
70 15 41 41

Camping Iris Parc Le Château de Galaure

Alt det får I:
Camping blandt lavendelmarker
Underholdning til alle aldre
Lagunepool med strand
Familievenlige ferieboliger
Top Faciliteter
Strandtype
Sand / småsten, 250 m
Vandrutsjebane
Multibane
Udendørs pool
Underholdning (aften)
Grill tilladt
Kul
Restaurant
Top Faciliteter
Strandtype
Sand / småsten, 250 m
Vandrutsjebane
Multibane
Udendørs pool
Underholdning (aften)
Grill tilladt
Kul
Restaurant

En dejlig ferie for hele familien

Hele familien vil have det fantastisk på Camping Iris Parc Le Château de Galaure. Ikke bare de yngre børn og deres forældre, men også teenagers kan se frem til en rigtig ferie. På campingpladsen er der en afslappende og hyggelig atmosfære, som er vigtig for at få den rigtige ferieoplevelse. Alle de faciliteter I behøver, kan I finde på denne campingplads. Specielt poolområdet er populært på campingpladsen - her er sjove vandrutsjebaner og en masse andre dejlige aktiviteter. Landsbyen Châteauneuf de Galaure ligger kun 1 km fra campingpladsen og har lidt indkøbsmuligheder. Læs mere
Læs mere
Luk
Afstand strand & type
Hav/sø: 0,25 - 1 km
Strandtype
Sand / småsten, 250 m
Swimmingpool
Badehætte (frivilligt)
Vandrutsjebane
Multibane
Udendørs pool
Baby pool
Pladsstørrelse
Mellemstor plads
Generelt
Egnet til
Babyer (0-4 år), Børn (5-11 år), Teenagere (12+)
WiFi
Afgrænset område (mod betaling)
Grill tilladt
Kul
Restauranter / barer
Restaurant
Snackbar
Butikker
Supermarked
Lille udvalg
Underholdning
Underholdning (aften)
Teenage klub
Underholdning (dag)
Hele sæsonen
Sportsfaciliteter
Ridning
Cykeludlejning
Sportsturneringer

Camping Iris Parc Le Château de Galaure i Frankrig

Livlig campingplads

Livlig campingplads

Når familiens sommerferie skal gå til et næsten solsikkert sted, så er Camping Iris Parc Le Château de Galaure en rigtig god destination. Campingpladsen er familievenlig og her er der plads til liv og glade dage. Det hele foregår naturligvis tæt på naturen, da der lige bag ved campingpladsen ligger en flod, hvor I kan finde sten, bygge ting og gå på opdagelse i skoven. Den absolut mest attraktive aktivitet på campingpladsen er det skønne poolområde med lagunepool.

Pool og lagunepool

Pool og lagunepool

Campingpladsen har et moderne poolkompleks med intet mindre end to opvarmede pools. Her er også tænkt på børnene med børnebassin og vandrutsjebane/Lazy River. I finder også en fantastisk lagunepool, der er omgivet af en skøn sandstrand med palmer, så I kan føle, at I befinder jer ved en eksotisk strand. Skal I nyde lidt selvforkælelse, har I mulighed for at tage i sauna eller prøve en tur i massagekabinen.

Aktiviteter og faciliteter

Aktiviteter og faciliteter

Campingpladsen tilbyder sine feriegæster et omfattende underholdningsprogram, der vil bringe smil på både små og stores læber. Camping Kids er et særligt aktivitetsprogram for børn op til 12 år med minidisko, workshops og eventyr med maskotterne. Til teenagere er der turneringer og sportsbegivenheder, mens hele familien kan være sammen om banko- og kortaftener og se særlige shows til aftenens underholdning.

Oplevelser og restaurant

Oplevelser og restaurant

Tag jeres egne cykler med eller lej cyklerne på campingpladsen, så I kan komme nemt rundt i landskabet. I cykler igennem duftende lavendelmarker og hyggelige byer til en masse spændende oplevelser. I kan handle ind i den lille landsby Châteauneuf-de-Galaure med et mindre bageri, mens der på campingpladsen er restaurant med á la carte og pizza. Omgivelserne byder på storslåede bygning som Palais Idéal du Facteur Cheval samt smagsoplevelsen af verdenskendt, håndlavet nougat.