Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
Ring til os
70 15 41 41

Camping Jelling

Alt det får I:
Børnevenlig campingplads
Poolområde, legeplads og hoppepuder
Storslået natur
LEGOLAND og Jellingstenene
Top faciliteter
Underholdning (aften)
Højsæson
Grill tilladt
Restaurant
WiFi
Hele pladsen (gratis)
Top faciliteter
Underholdning (aften)
Højsæson
Grill tilladt
Restaurant
WiFi
Hele pladsen (gratis)

Hyggelige Jelling Camping er tæt på alt

Jelling Camping er en børnevenlig campingplads med en skøn beliggenhed i Jelling og faciliteter, som kun ligger og venter på jer. Der er poolområde, legeplads, legerum, klatrevæg og hoppepuder for børnene. Området omkring pladsen byder på storslået natur, som bare venter på at blive udforsket. Jelling Familie Camping er det perfekte udgangspunkt for en familieferie med afslapning ved poolen og en aktiv ferie i det skønne Midtjylland. Læs mere
Læs mere
Luk
Velegnet til
Små børn (0-4 år)
Børn (5-11 år)
Sportsfaciliteter
Minigolf
Bordtennis
Klatrevæg
Petanque
Hund
Hund tilladt
Hvis tilladt i bolig
Til børnene
Trampoliner / hoppeborg
Legeplads
Indendørs legeplads
Pladsstørrelse
Mellemstor plads
Underholdning
Underholdning (aften)
Højsæson
Underholdning (dag)
Højsæson
Butikker
Minimarked
Restauranter / barer
Restaurant
Snackbar
Sanitetsforhold
Tørretumblere
Mod betaling
Vaskemaskiner
mod betaling
Andre faciliteter
Parkering
Parkering i små områder, inde på pladsen
Generelt
Sprog som tales
Dansk, Engelsk
WiFi
Hele pladsen (gratis)
Grill tilladt
Omgivelser
Tætteste by
700 m
Nærmeste supermarked
1 km
Nærmeste lufthavn
23 km

Velkommen til Jelling Camping

Udflugter tæt på Camping Jelling

Udflugter tæt på Camping Jelling

Jelling camping ligger centralt i Jylland kun 10 min. fra Givskud Zoo, 20 min fra LEGOLAND og tæt på Gudenåens udspring og naturligvis lige ved Jellingmonumenterne.

LEGELAND Billund
Overrask børnene med en tur i LEGOLAND med oplevelser for store og små. Først kan I hilse på HC Andersen bygget i LEGO og opleve alle de små byer, huse, skibe, fly og meget mere, som er en fascinerende oplevelse også for familiens mindste. LEGOLAND er oplagt med helt små børn, for alle kan være med. Der en sjov Duplolegeplads, hvor børnene kan tumle, de kan sejle i minibåde, hvor de styrer selv, de kan komme på jeepsafari eller opleve hajer svømme omkring LEGO-dykkere i det store Aquarium. Der er også sjove forlystelser med adrenalinsus for familiens vovehalse, som rutsjebaner, vandrutsjebaner, LEGO NINJAGO World og og et hjemsøgt spøgelseshus!

Givskud Zoo
Givskud Zoo er en safaripark, hvor I kører rundt i egen bil og oplever store dele af parken. Det er også her, I kan opleve de populære gorillaer ledet af en flot silverback! I går til fods rundt om gorillaernes flotte, grønne anlæg og kan opleve dem på nært hold.

Kanotur på Gudenåen
Trænger I til at komme ud og være aktive, kan en kanotur på Gudenøen varmt anbefales! I kan leje kanoer på timebasis, en enkelt dag eller flere dage.

Kongernes Jelling
Oplevelsescentret Kongernes Jelling er GRATIS og er et must see, når I holder sommerferie på Jelling Camping. Her er oplevelser både inde og ude. Inden for kan I opleve en moderne fortælling om vikingernes liv, hvor de næsten kommer til live! Ude kan I opleve et kæmpe areal svarende til hele 20 fodboldbaner med bl.a. gravhøje og markeringen af en stor palisade, huse og en skibssætning fra Harald Blåtands tid.
Det helt store tilløbstykke er naturligvis Jellingstenene, som kaldes "Danmarks Dåbsattest, og er rejst af Gorm den Gamle og Harald Blåtand, der gjorde danerne kristne.

Oplevelser - natur og by

Oplevelser - natur og by

Nyd dagen eller eftermiddagen på campingpladsen, hvor I fx kan slappe af ved poolen. 

Vejle
I kan også tage en tur til Vejle, hvor I fx kan opleve Økolariet, som er et oplevelsecenter om bl.a. science for hele familien. Skal det være lidt mere aktivt, kan I tage til klatreparken, Gorillapark, hvor I kommer helt op i 21 meters højde! Trænger I til at shoppe, der mange muligheder i Vejle. I kan fx starte i shoppingcentret, Bryggen, og fortsætte ud på den hyggelige gågade med mange butikker. Der er gode muligheder for frokost lige fra pandekager til caféburger. Skal I spise middag, kan I få alt fra gourmet eller burger til sushi og buffet.

Horsens
I Horsens kan I opleve Europas største fængselsmuseum - enten på egen hånd eller på rundvisning. Fangerne og vogterne følger jer som skygger på gangen og fortæller deres historie, I kan træde ind i cellerne og gå igennem rekonstruktionen af en 18 m lang flugttunnel.

Grejsdalsstien
Vi anbefaler også, at I snører støvlerne og udforsker Grejsdalstien, som er en 16 km lang vandrerute mellem Jelling, Grejs og Vejle, hvor I vil opleve stejle skrænter, rå natur, forskellige skovområder og erosionskløfter.