Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
Ring til os
70 15 41 41

Camping Jezera

Alt det får I:
Direkte til 500 m lang strand
Underholdning for børn og unge
Smukke omgivelser
Oplevelsesrigt område
Top faciliteter
Direkte til strand / sø
Strandtype
Småsten, direkte
Mini klub
Højsæson
Legeplads
Grill tilladt
Gas og el
Fodbold
Top faciliteter
Direkte til strand / sø
Strandtype
Småsten, direkte
Mini klub
Højsæson
Legeplads
Grill tilladt
Gas og el
Fodbold

Velkommen til Camping Jezera

Camping Jezera ligger på den skønne ø Murter i Adriaterhavet, kun 5 kilometer fra den berømte Nationalpark Kornati. Her tilbyder vi nye mobilehomes af god kvalitet, alle med en dejlig terrasse, hvor I kan nyde de lune sommeraftener, mens solen går ned over havet. På pladsen kan I lade jer underholde af forskellige aktiviteter, ligesom I kan besøge den dejlige restaurant. Camping Jezera byder på smuk natur, hvorfor campingpladsen er perfekt, hvis I holder af smuk natur, afslapning ved skønne strande og aktive feriedage. Læs mere
Læs mere
Luk
Afstand strand & type
Direkte til strand / sø
Strandtype
Småsten, direkte
Swimmingpool
Solbadningsområde
Sten
Velegnet til
Teenagere (12+ år)
Børn (5-11 år)
Sportsfaciliteter
Cykeludlejning
Billard / pool
Aquarobics
Fodbold
Bordtennis
Tennis
Mod betaling
Minigolf
Basketball
Wellness faciliteter
Massage
Hund
Hund tilladt
Hvis tilladt i bolig
Til børnene
Legeplads
Spillehal
Indendørs legeplads
Pladsstørrelse
Lille plads
Vandsport
Bådudlejning
Surf-skole
Dykning
Underholdning
Mini klub
Højsæson
Underholdning (dag)
Højsæson
Junior klub
Butikker
Supermarked
Medium udvalg
Frisør
Minimarked
Andre butikker
Bageri
Restauranter / barer
Pizzaria
Restaurant
Bar
Snackbar
Sanitetsforhold
Tørretumblere
Vaskemaskiner
Andre faciliteter
Parkering
Normalt ved boligen (gratis)
Havn
2.6 km
Generelt
Sprog som tales
Engelsk, Italiensk, Tysk
Grill tilladt
Gas og el
Egnet til
Børn (5-11 år), Teenagere (12+)
WiFi
Hele pladsen (mod betaling)
Omgivelser
Nærmeste lufthavn
Zadar, 76 km
Tætteste by
27 km
Ferie tema
Strandferie

Camping Jezera ved Dalmatien i Kroatien

En af Adriaterhavets skønneste sandstrande

En af Adriaterhavets skønneste sandstrande

Strandene på Murter øen er kendt som nogle af de skønneste af sin slags i Adriaterhavet. Det skyldes blandt andet det krystalklare vand, der giver mulighed for gode svømmeture i havet. Stranden ved pladsen består hovedsageligt af småsten, men når der skal solbades er det oplagt at tage til den stenbelagte del af stranden, hvor I kan leje solsenge med mere. Foruden at bade og sole sig kan I på stranden også forsøge jer med beach-volley, hvilket er et sjov strandspil for hele familien.  

Aktiviteter for alle

Aktiviteter for alle

På Camping Jezera får i både sportsaktiviteter og underholdningsaktiviteter for store og små. Hvis pulsen skal op kan I prøve kræfter med tennis eller deltage i fitness lektioner, hvor nogle endda består af aerobic i vandkanten. Desuden er kystområdet ved pladsen ideel til en række typer af vandsport. Prøv for eksempel dykning, windsurfing eller sejlads. Det er også oplagt at tage på løbe- og cykelture i det smukke naturområde. Hele familien kan dyste på den sjove mini-golf bane. For de små har pladsen sørget for en børneklub med underholdning hele dagen, hvor børnene for eksempel kan afprøve karaoke eller deltage i forskellige workshops. For de større børn er der også en teen-klub.

Restauranter og indkøb

Restauranter og indkøb

Når I skal nyde et lækkert måltid på ferien er det oplagt at besøge pladsen egen restarent, der ligge tæt ved stranden. Her kan I afprøve kroatiske delikatesser, hvor især friskfanget fisk spiller en hovedrolle, men det er også muligt at afprøve mange andre lækre retter. I det nye supermarked på pladsen kan I købe ind til hjemmelavede måltider og andre nødvendigheder til feriedagene. I kan både få friske råvarer og spændende delikatesser.

Lidt om området

Lidt om området

Området omkring Camping Jezera byder på et hav af smukke naturoplevelser. Nationalparken Kornati er bestemt et besøg værd, hvor de 150 øer danner rammerne for fascinerende skove og naturfænomener. Øerne udforskes bedst med en sejlbåd, hvilket I let kan gøre, da der arrangeres daglige bådudflugter fra morgenstund til aften. Foruden de mange naturoplevelser er det også oplagt at besøge de charmerende byer i nærheden. Tag for eksempel til byerne Šibenik eller Zadar, hvor historiske bygninger i den gamle bydel giver et indblik i Kroatiens historie med skiftende herredømmer og krige.