Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
Bestil online eller ring
70 15 41 41
Top Faciliteter
Direkte til hav / sø
Vandrutsjebane
rutsjebane (børn)
Udendørs pool
Grill tilladt
Separat børnepool
Tennis

Camping Joker ved Adriaterhavskysten

Camping Joker ligger ved Cavallino direkte ud til en dejlig bred sandstrand. Her mellem fyrretræsskove og smukke kystlinjer finde i denne lille, hyggelige og børnevenlige campingplads.Pladsen er ikke særlig stor, men sammen med de mange aktiviteter og muligheder for hele familien dagen igennem, såsom den skønne strand og gode underholdningsprogrammer, er pladsen utroligt børnevenlig. Fra pladsen kommer I let til spændende byer og forlystelsesparker. Læs mere
Læs mere
Luk
Afstand til strand
Direkte til hav / sø
Strand
Solsenge på stranden
mod betaling
Swimmingpool
Badeshorts tilladt
Vandrutsjebane
rutsjebane (børn)
Udendørs pool
Separat børnepool
Solsenge ved poolen
Sportsfaciliteter
Tennis
Bordtennis
Cykeludlejning
Underholdning
Mini klub
Højsæson
Underholdning (aften)
Højsæson
Børne-disco
Højsæson
Underholdning (dag)
Højsæson
Sanitetsforhold
Vaskemaskiner
Strygejern
Andre faciliteter
Bilvask
Parkering
Normalt ved boligen (gratis)
Læge
Pladsstørrelse
Mellemstor plads
Butikker
Frugt og grønt
Basar
Supermarked
Kiosk
Omgivelser
Tætteste by
500 m
Generelt
Grill tilladt
WiFi
hele pladsen (mod betaling)
Til børnene
Spillehal
Legeplads
Vandsport
Windsurfing
Wellness faciliteter
Hydromassage i pool
Restauranter / barer
Pizzaria
Strandbar
Mad/drikke
Diskotek
Maks. 1 kilometer
Restaurant

Boliger - Camping Joker

Læs mere om Camping Joker

Dejlige badedage

Dejlige badedage

Camping Joker har direkte adgang til deres egen private strand. Som gæst kan du derfor nyde sandstranden helt uforstyrret. Nede på stranden finder I både en bar til forfriskninger i varmen, samt liggestole til en afslappende stund under solen. Foruden en dejlig strand har pladsen en pool samt en børnepool, hvor både store som små kan nyde en afkølende dukkert.

Underholdning for hele familien

Underholdning for hele familien

På Camping Joker er der masser af underholdning for børnene. Her er en legeplads samt underholdningsprogrammer arrangeret af de ansatte. Det er også mange gode tilbud til hele familien. Om aftenen er der nemlig en udendørs biograf, samt diverse shows og musicals. Det er derudover muligt at spille tennis, beachvolley eller hvad med at leje cykler til en sjov cykeltur? På stranden kan I også prøve kræfter med windsurfing.

Andre faciliteter

Andre faciliteter

På Camping Joker finder I masser af faciliteter, der sikrer en god ferie. I kan for eksempel købe ind til et hjemmelavet måltid og andre dagligvarer i supermarkedet . Her er endda en grønthandler med friske råvarer og solmodne frugter. En lækker italiensk pizza kan I bestille i restauranten i hyggeligt selvskab med familien. Dertil er der gode vaskemuligheder med mere.

Ideel placering for udflugter

Ideel placering for udflugter

Fra Camping Joker er der ikke langt til spændende udflugtsmål. I nærheden af pladsen kan I prøve kræfter med golf og ridning. Byen Jesolo ligger heller ikke mere end fem minutter derfra. Her kan I slentre langs den lange promenade eller besøge en hyggelig cafe, hvor I for eksempel kan nyde en italiensk is. Vandlandet Aqualandia ligger i samme by, hvorfor det er oplagt at glæde børnene med en tur hertil. Efter blot en halv times kørsel kan I befinde jer i Venedig, hvilket bestemt er en by, der er værd at besøge.