Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
FAQ & Kontakt

Camping Jungfrau

Alt det får I:
Ligger nær Bern
Beliggende i smukt bjergområde
Spændende område omkring pladsen
Masser aktiviteter for hele familien
Top faciliteter
Grill tilladt
Kul og gas
Bordtennis
Restaurant
Take away
Supermarked
WiFi
Afgrænset område (gratis nogle områder)
Top faciliteter
Grill tilladt
Kul og gas
Bordtennis
Restaurant
Take away
Supermarked
WiFi
Afgrænset område (gratis nogle områder)

Velkommen til Camping Jungfrau

Området omkring Jungfrau er på UNESCO's verdensarvsliste, og er I til storslået natur, er dette således en oplagt destination. Campingpladsen ligger midt i Berner Alperne, og I er dermed omringet af nogle af de smukkeste bjerge i Schweiz, når I vælger at feriere netop her. Området er smukt både om sommeren og om vinteren, og der er masser at komme efter for hele familien. Læs mere
Læs mere
Luk
Antal stjerner
5 stjerner
Butikker
Supermarked
Ferie tema
Max 10 timer fra Hamborg
Generelt
Grill tilladt
Kul og gas
WiFi
Afgrænset område (gratis nogle områder)
Hund
Hund tilladt
Hvis tilladt i bolig
Omgivelser
Tætteste by
500 m
Pladsstørrelse
Mellemstor plads
Restauranter / barer
Bar
Restaurant
Take away
Sportsfaciliteter
Bordtennis
Cykeludlejning

Camping Jungfrau i Berner-Oberland i Schweiz

Generelt om Camping Jungfrau

Generelt om Camping Jungfrau

Denne campingplads ligger centralt i Berner Alperne, og området omkring pladsen er et attraktivt skisportsområde. Det er altså oplagt at tage på vinterferie netop her. Det gælder imidlertid, at Alperne også er yderst betagende i sommermånederne, hvor man eksempelvis kan tage på vandreture eller tage på mountainbikeeventyr.

Pool

Pool

Cirka ti minutters gang fra campingpladsen finder I en pool. Her er der mulighed for at blive kølet ned på de varmeste sommerdage.

Restaurant og bar

Restaurant og bar

Campingpladsen har en tilknyttet restaurant, som ligger med skøn udsigt ud over området. Her kan I nyde diverse lokale retter. Der er desuden en bar, hvor I kan nyde alverdens skønne drinks. Om vinteren er der vaskeægte afterski-stemning at finde i baren, så snyd ikke jer selv for en tur heromkring efter en lang dag på ski.

Indkøbs- og shoppingmuligheder

Indkøbs- og shoppingmuligheder

Vil I gerne kunne tilberede jeres egen mad på ferien, er der en butik på campingpladsen, hvor I kan handle ind. Her kan I købe diverse råvarer, og der er hver dag mulighed for at købe friskbagt brød. Produkterne i butikken er så vidt muligt lokalt produceret. Desuden kan I her finde fine souvenirs samt købe aviser og ugeblade.

Aktiviteter og underholdning på pladsen

Aktiviteter og underholdning på pladsen

Ønsker I at se de smukke bjerglandskaber omkring jer på mountainbike, er der mulighed for at leje sådanne på Camping Jungfrau. Derudover kan de på campingpladsen være behjælpelige med at arrangere diverse guidede ture i området omkring pladsen. Der er eksempelvis mange skønne vandreruter at tage på. 

På Camping Jungfrau er der en pejsestue, hvor I kan varme jer, hvis I er på vinterferie. I nærheden af pladsen er der desuden mulighed for at spille både tennis og minigolf i sommermånederne. Der er dermed lidt forskelligt at give sig i kast med – hele året rundt.

I området

I området

Området omkring Camping Jungfrau er yderst populært til skisport. Der er rig mulighed for både at stå på langrend og på alpinski netop her, så det er et oplagt rejsemål for den sneglade familie. Ydermere er den en skøjtebane nær campingpladsen.

Besøger i Camping Jungfrau om sommeren, kan I ligeledes nyde godt af placeringen midt i Berner Alperne. Det er oplagt at tage på vandreture i området eller give den gas på mountainbike. Desuden er området omkring Camping Jungfrau yderst populært til paraglidning, så dette kan I også prøve kræfter med, hvis I har mod på den slags.

Bern ligger desuden i kørselsafstand fra Camping Jungfrau, og Berns gamle bydel er på UNESCOs verdensarvsliste. Det skyldes de mange smukke, gamle bygninger, I finder netop her. Der er således lidt for enhver smag omkring Camping Jungfrau, og I kan nyde masser af både natur og kultur.