Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
FAQ & Kontakt
Alt det får I:
Restaurant og indkøb
Placering ud til smuk bugt
Børnevenligt med legeplads
Skøn egen småstensstrand
Top faciliteter
Strandtype
Småsten, 200 m
Mini klub
Alder 5-12 år
Mini klub
Højsæson
Legeplads
Bordtennis
Multisportsbane
Top faciliteter
Strandtype
Småsten, 200 m
Mini klub
Alder 5-12 år
Mini klub
Højsæson
Legeplads
Bordtennis
Multisportsbane

Velkommen til Kanegra

I skønne omgivelser ca. 10 km fra Umag finder I ferieparken Kanegra, som er dejligt beliggende lige ned til en smuk bugt i et stort naturområde. Her er masser af træer og buske, og til Kanegra hører egen småstensstrand, hvor I kan tage en forfriskende dukkert i det reneste vand. Et adskilt område af stranden benyttes af naturister. Kanegra består af typisk sydeuropæiske bungalows, det vil sige meget enkelt indrettede, men med masser af udenomsplads. I ferieparken finder I desuden restaurant, en bar, hvor der er mulighed for at nyde en kølig drink, og en sportsbane, hvor I kan føre jer frem i et spil basketball, håndbold eller minifodbold. Til de mindste er der også en legeplads. Til Kanegra er der desuden knyttet en campingplads, og her finder I supermarked, posthus m.m. Læs mere
Læs mere
Luk
Afstand strand & type
Strandtype
Småsten, 200 m
Strand
Hundestrand
Solsenge på stranden
Velegnet til
Børn (5-11 år)
Underholdning
Mini klub
Alder 5-12 år, Højsæson, June - September
Underholdning (dag)
Højsæson
Andre faciliteter
Hæveautomat
Information
Antal stjerner
4 stjerner
Butikker
Bageri
Supermarked
Generelt
Egnet til
Børn (5-11 år)
Grill ikke tilladt
Pladsens terræn
Flad
WiFi
Hele pladsen (gratis)
Hund
Hund tilladt
Hvis tilladt i bolig
Omgivelser
Nærmeste hospital
85 km
Nærmeste lufthavn
85 km
Nærmeste togstation
8 km
Tætteste by
8 km
Pladsstørrelse
Mellemstor plads
Restauranter / barer
Restaurant
Sanitetsforhold
Børnefaciliteter (bad & toilet til børn)
Toiletter, Brusere
Handicap faciliteter
Toiletter, Brusere
Tørretumblere
Vaskemaskiner
Sportsfaciliteter
Basketball
Bordtennis
Cykeludlejning
Minigolf
Multisportsbane
Tennis
Til børnene
Legeplads
Vandsport
Kanoudlejning
Wellness faciliteter
Massage

Kanegra i Kroatien

Mere om Kanegra

Mere om Kanegra

10 km fra Umag i Savudrija-bugten finder I feriestedet Kanegra. Feriestedet består af 233 bungalows, fordelt på et område med smukt grønt landskab og masser af beplantning. Stranden er i kort gåafstand fra boligerne, hvilket gør det nemt at tage en svømmetur. Bungalowsne er charmerende og enkelt indrettet med opholdsrum, køkken, eget badeværelse og terrasse, hvor man kan nyde et lækkert måltid. Kanegra er et super feriested, for familier som søger et roligt feriested med skøn natur tæt på og simple boliger.

Bademuligheder

Bademuligheder

Til Kanegra hører en strand med hvide rullesten og lækkert, klart vand, hvor I kan svømme, dykke og slappe af. Fra stranden kan I nyde den smukke udsigt over Savudrija-bugten i Istrien. Mange lokale betragter stranden, som en af de pæneste strande i området, og I vil helt sikkert også blive imponeret. Vi gør opmærksom på, at naturrister har et adskilt område af stranden, hvor de kan bade.  

Aktiviteter og underholdning

Aktiviteter og underholdning

Kanegra sørger for daglig underholdning til børn og voksne. Der er desuden børneklub, hvor børn mellem 5-12 år kan hygge sig med forskellige aktiviteter organiseret af et aktivitetteam på stedet. Skal I have brugt lidt energi, så kan I spille mini-fodbold, basketball eller håndbold på Kanegras multisportsbane, samt beach volley på en seperat bane. Der er også mulighed for at deltage i de arrangerede sportskonkurrencer. I området omkring Kanegra findes der forskellige cykelruter, hvor I kan opleve naturen og området på tæt hold. 

For et ekstra gebyr kan man anvende forskellige sportsfaciliteter tæt på Kanegra, såsom bordtennis, minigolf og tennisbane.

Spise- og indkøbsmuligheder

Spise- og indkøbsmuligheder

Kanegra har en dejlig restaurant, som serverer et varieret udvalg af europæiske retter. På restauranten kan I bestille både morgenmad og aftensmad. Der findes desuden et pizzeria, snackbar og en café, hvor I kan nyde en dejlig kop kaffe. På feriestedet finder I også en skøn bar, som serverer kolde øl, sodavand eller en lækker drink. På Kanegra er der gode muligheder for at få stillet sulten eller slukket tørsten. Til Kanegra er der et lille supermarked, hvor I kan købe diverse fornødenheder, samt handle ind til selv at kunne tilberede måltider. Er der brug for lidt afveksling, så kan I smutte en tur til Umag 10 km derfra. Byen har adskillige restauranter og barer.

Området omkring Kanegra

Området omkring Kanegra

I området omkring Kanegra er der mange ting at tage sig til. I kan tage på en dejlig cykeltur eller vandretur og udforske omgivelserne, besøge forskellige strande eller spille tennis. I området er der også mulighed for at prøve forskellige vandsportaktiviteter, såsom en sejltur, leje kajak eller stå på vandski.  

Det kan også anbefales at tage på udflugt til Istralandia Aquapark, som byder på mange vandrutsjebaner, pools og meget mere. Det vil med sikkerhed være et hit hos børnene. Hvis I kan lide højder, så er en svævetur i Pazin også en mulighed.