Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
FAQ & Kontakt

Kanopée Camping & Lodge

Alt det får I:
Tæt på Lyon
Naturskønne omgivelser
Aktiviteter på vandet
Fri adgang til vandland i nærheden
Top faciliteter
Vandrutsjebane
Bordtennis
WiFi
Hele pladsen (mod betaling)
Hund tilladt
Hvis tilladt i bolig
Top faciliteter
Vandrutsjebane
Bordtennis
WiFi
Hele pladsen (mod betaling)
Hund tilladt
Hvis tilladt i bolig

Smukke omgivelser hos Kanopée Camping & Lodge

I den sydlige del af Frankrig finder I Kanopée Camping & Lodge. I finder ikke et smukkere sted at tilbringe jeres ferie end lige her, hvor der kun er 30 minutters kørsel til store byer som Lyon og Macon. Af de mange feriedestinationer i hele Frankrig er Kanopée Camping & Lodge kåret til at være én af de 100 smukkeste i hele landet. Det siger noget om den omtanke, der er gjort for, at campingpladsen har tilpasset sig naturens omgivelser for at skabe de smukkeste rammer til jeres ferie. Kanopée Camping & Lodge er åbent hele året rundt, og der er rigeligt med muligheder for underholdning på campingpladsen eller udflugter til nærområdet. Der er for eksempel ikke særlig langt til den schweiziske grænse eller den franske riviera, hvor der venter jer masser af oplevelser. Læs mere
Læs mere
Luk
Swimmingpool
Badeshorts ikke tilladt
Badehætte (frivilligt)
Vandrutsjebane
Velegnet til
Børn (5-11 år)
Andre faciliteter
Havn
500 m
Opladning elbiler
500 m
Parkering
Normalt ved boligen (gratis)
Antal stjerner
3 stjerner
Generelt
Egnet til
Børn (5-11 år)
Grill ikke tilladt
Sprog som tales
Engelsk, Fransk
WiFi
Hele pladsen (mod betaling)
Hund
Hund tilladt
Hvis tilladt i bolig
Omgivelser
Nærmeste busstation
1 km
Nærmeste hospital
8 km
Nærmeste lufthavn
30 km
Nærmeste supermarked
2 km
Nærmeste togstation
6 km
Tætteste by
500 m
Pladsstørrelse
Lille plads
Sanitetsforhold
Tørretumblere
Vaskemaskiner
Sportsfaciliteter
Bordtennis
Cykeludlejning
Fiskeri
Petanque
Vandsport
Kanoudlejning
2 km

Praktisk information

Vandlandet Les Cascades (ved siden af campingpladsen) åbner ikke i år, altså heller ikke i juli/august. Campingpladsen Kanopée har ikke selv en pool. Kommunen vil installere oppustelige legeredskaber med og uden vand på pladsen. Du har også gratis adgang til Gabriel Mercier-svømmebassinet som er mindre end en kilometer væk.

Velkommen til Kanopée Camping & Lodge

Kanopée Camping & Lodge er åbent for hele familien hele året

Kanopée Camping & Lodge er åbent for hele familien hele året

De er de færreste campingpladser, som kan prale af at have åbent hele året rundt, men det er tilfældet med Kanopée Camping & Lodge. Det er selvfølgelig i sommersæsonen, at campingpladsen er mest besøgt, hvor sommertemperaturerne lokker turister til fra alle lande og regioner. I vinterhalvåret kan I besøge Kanopée Camping & Lodge for at deltage i den lokale lysfestival.

Adgang til kæmpe vandland

Adgang til kæmpe vandland

Om sommeren er det selvfølgelig rart, at der ikke er særlig langt til Cascade de Trévoux, det tilhørende vandland, som alle beboere har gratis adgang til. Det kæmpestore vandland på 1.800 m2, byder på børnepools, vandrutsjebaner, store vandfald og mange andre vandaktiviteter. Her er nemlig mulighed for at slappe af med drinks og lækre snacks fra snackbaren, mens børnene plasker rundt i vandet, så længe de har lyst. Vandlandet har kun åbent i juli og august. 

Udnyt området Trévoux på jeres ferie hos Kanopée Camping & Lodge

Udnyt området Trévoux på jeres ferie hos Kanopée Camping & Lodge

Foruden de større byer, der ikke ligger længere end en halv times kørsel fra campingpladsen, byder området Trévoux på mange andre fantastiske aktiviteter. Langs den store flod Saône kan I tage på bådudflugter eller fisketur. Overalt kan I opleve de smukke landskaber, der lader jer trække vejret i et helt andet tempo. På Trévoux-museet kan I opleve den rige historie fra fortiden, der stadig påvirker nutiden i det lokale område.

Trévoux-slottet er et imponerende syn, som siden sin opførelse nu er blevet godkendt som et historisk monument. Herfra kan I med egne øjne se, hvilken historie byen har at byde på med de smukke panoramaudsigter over hele byen, Saône-floden og Beaujolais-vingårdene.

En ferie, I sent vil glemme

En ferie, I sent vil glemme

Kanopée Camping & Lodge kan tilbyde noget for enhver smag om I er til kultur eller natur på jeres ferie. Det er derfor det oplagte ferievalg for alle, der gerne vil udforske den imponerende natur, der findes her, og stadig vil have adgang til de kulturelle tilbud i storbyen. Uanset årstiden kan I altid booke jer ind til en ferie, som I sent kommer til at glemme. I kan selv sørge for at danne jeres ferieminder, eller I kan lade personalet hjælpe jer med at arrangere oplevelser, der garanterer gode ferieminder for alle.