Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
FAQ & Kontakt
Alt det får I:
Gastronomiske oplevelser i nærheden
Glamping i topklasse
Smukke, iøjnefaldende naturområder
Tæt på strandpromenaden
Top faciliteter
Direkte til strand
Strandtype
Småsten
Grill tilladt
Kul
Legeplads
Restaurant
WiFi
Afgrænset område (gratis)
Top faciliteter
Direkte til strand
Strandtype
Småsten
Grill tilladt
Kul
Legeplads
Restaurant
WiFi
Afgrænset område (gratis)

Kamp Karin – Glamping midt i Kroatiens betagende natur

Hvis I er til unik natur og smukke strande, er en ferie i Dalmatia lige noget for jer. Kamp Karin ligger på en suveræn placering med få meter til vandkanten i det skønne Dalmatia, der er kendt for at være et af de smukkeste områder i Kroatien. I får ikke bare stranden tæt på, I kommer til at bo lige midt i naturen, hvor roen sænker sig. Dalmatia ligger i det sydlige Kroatien og huser nogle af de smukkeste og mest kendte byer og øer. Her finder I blandt andet Dubrovnik og Hvar, der er nogle helt fantastiske steder at besøge. Samtidig rummer Dalmatia mange verdenskendte attraktioner, som blandt andet dækker over nationalparker, øer og kulturoplevelser. Dermed er der plads til at få uforglemmelige oplevelser med hjem, hvad end I vil besøge de charmerende byer eller tage på vandreture i bjergene eller den spektakulære natur. Læs mere
Læs mere
Luk
Afstand strand & type
Direkte til strand
Strandtype
Småsten
Velegnet til
Små børn (0-4 år)
Børn (5-11 år)
Generelt
Egnet til
Babyer (0-4 år), Børn (5-11 år)
Grill tilladt
Kul
WiFi
Afgrænset område (gratis)
Hund
Hund tilladt
Hvis tilladt i bolig
Omgivelser
Nærmeste lufthavn
Zadar, 25 km
Tætteste by
6 km
Pladsstørrelse
Lille plads
Antal: 49
Restauranter / barer
Restaurant
Til børnene
Legeplads

Velkommen til Kam Karin

Kamp Karin byder på natur i særklasse

Kamp Karin byder på natur i særklasse

På Kamp Karin er der plads til ro og fordybelse på campingpladsen, der går i ét med naturen, og som har den helt rigtige placering. Kamp Karin har vandet i første parket, og vil I spise jer mætte i lokale retter, finder I strandpromenaden en kort gåtur derfra.

Her får I camping der skubber oplevelserne op på listen. Det er nemlig det ideelle sted for jer, der elsker dagsture og nye oplevelser, hvor aktivitet, ro og naturfænomener er omdrejningspunktet.

Den perfekte kombination mellem naturen og kulturarv

Den perfekte kombination mellem naturen og kulturarv

Dalmatia er stedet, hvis I vil have nogle helt unikke oplevelser og se noget af Europas smukkeste natur. Området byder blandt andet på Plitvice nationalpark, der er på UNESCOs verdensarvsliste, og det er med god grund. Her går I rundt i den forbløffende naturpark på små træbroer, hvor I kommer helt tæt på naturfænomener, som I kun kan opleve her.

Tæt på Kamp Karin finder I også Maslencia-broen, der uden tvivl er en helt unik oplevelse. Det samme gælder for Novigrad, der er en lille havneby tæt på, der byder velkommen til ægte kroatisk stemning, når det er bedst.

Vil I et smut ind til byen, ligger Zadar placeret blot 30 kilometer fra Kamp Karin. Her finder I kulturarv i verdensklasse og med en gammel bydel, der emmer af god stemning og har fantastisk gastronomi.

Spis dig mæt i delikatesser

Spis dig mæt i delikatesser

Lige om hjørnet finder I delikate spisesteder. I kan besøge Bistro Cadena, der er en strand- og spisebar med den helt perfekte stemning og udsigt. Skal udvalget være stort, ligger Karin Gornji en kort tur væk, og her finder I alt fra pizza hos Pizzeria Pizzacato til gourmet med lokale råvarer og gademarked.

Zadar rummer alt det, I kan drømme om, når det kommer til gastronomi. Smag på lokale vine og delikatesser, eller find en gourmetrestaurant, der giver jer en gastronomisk oplevelse, som I sent vil glemme.