Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
FAQ & Kontakt

Camping Kempen

Alt det får I:
Besøg Pakawi Park eller Bobbejaanland
Volleyball, basketball og tennisbane
Masser af aktiviteter i området
Mødested for cykel- og vandreruter
Top faciliteter
Grill tilladt
Legeplads
Multisportsbane
Tennis
Take away
WiFi
Afgrænset område (gratis)
Top faciliteter
Grill tilladt
Legeplads
Multisportsbane
Tennis
Take away
WiFi
Afgrænset område (gratis)

Dejlig familiecamping i nærheden

Camping Kempen ligger i centrum af Kempen-bakkerne, tæt på cykle- og vandreruter og i kort afstand til forlystelsesparken Bobbejaanland. Leder du efter en rolig familiecampingplads i Belgien, er du kommet til det helt rigtige sted. De forskellige sports- og legefaciliteter på Camping Kempen gør det til et perfekt feriemål for sportsentusiaster, mens der også er plads til afslapning. Læs mere
Læs mere
Luk
Antal stjerner
3 stjerner
Butikker
Minimarked
Generelt
Grill tilladt
WiFi
Afgrænset område (gratis)
Hund
Hund tilladt
Hvis tilladt i bolig
Omgivelser
Tætteste by
6 km
Pladsstørrelse
Mellemstor plads
Restauranter / barer
Bar
Snackbar
Take away
Sportsfaciliteter
Multisportsbane
Petanque
Tennis
Til børnene
Legeplads
Underholdning
Underholdning (dag)
Højsæson

Velkommen til Camping Kempen

Bademuligheder i nærheden af campingpladsen

Bademuligheder i nærheden af campingpladsen

Der er ingen swimmingpool på Camping Kempen, men derfor skal I ikke snydes for vandsjov på ferien. I kan besøge det nærliggende Netepark swimmingpool i Herentals, der ligger kun et par kilometer væk fra campingpladsen. Her kan du suse ned ad vandrutsjebanen, svømme runder for konditionens skyld eller slappe af med de små i det lavvandede soppebassin.

Aktiviteter, faciliteter og restaurant

Aktiviteter, faciliteter og restaurant

De forskellige sports- og spilfaciliteter på Camping Kempen i Lichtaart gør campingpladsen til det perfekte feriemål for sportsentusiaster. Spil for eksempel på volleyballbanen, basketballbanen eller tennisbanen. Der er også en multifunktionel sportsplads til badminton, softball eller fodbold. Campingpladsen tilbyder også cykeludlejning, så I nemt kan udforske skovområdet. Det erfarne rekreationshold arrangerer også omkring 30 timer om ugen med aktiviteter for børn i alle aldre. Der er også en kæmpe udendørs legeplads. Restauranten med en indbydende terrasse og snackbaren ligger lige ved siden af, så du kan holde øje med tingene eller lade børnene løbe over at lege.

Familieoplevelser i nærheden

Familieoplevelser i nærheden

Der er ikke langt fra Camping Kempen til forlystelsesparken Bobbejaanland. Denne forlystelsespark byder på alle slags fantastiske attraktioner for unge og gamle. Byen Turnhout er også i nærheden med sit eventyrslot og Begijnhof. Naturelskere vil nyde en gåtur i naturreservatet Zwart Water med sine mange moser. Derudover kan de indre klitter i naturparken Hoge Sleeve varmt anbefales. For at se eksotiske dyr såsom geparder, zebraer og surikater tæt på, så skal I tage til Pakawi Park.