Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
FAQ & Kontakt

Camping Kijkduinpark

Alt det får I:
Aktiviteter til alle aldre
Familie- og børnevenligt
Gode campingfaciliteter
Direkte til stranden
Top faciliteter
Direkte til hav
Strandtype
Sand, direkte
Mini klub
Hele sæsonen
Underholdning (aften)
Hele sæsonen
Grill tilladt
Kul, gas og el
Legeplads
Top faciliteter
Direkte til hav
Strandtype
Sand, direkte
Mini klub
Hele sæsonen
Underholdning (aften)
Hele sæsonen
Grill tilladt
Kul, gas og el
Legeplads

Velkommen til Camping Kijkduinpark

Camping Kijkduinpark er en børnevenlig plads med masser af legepladser, børnepool, sport og underholdning. Camping Kijkduin er beliggende ved en rolig strand med smukke sandklitter. Den smukke natur omkring parken kan opleves både til fods og på cykel. Pladsen ligger nær mange spændende oplevelser og flotte byer, såsom Haag og sjove forlystelsesparker. Med en ferie til Camping Kijkduinpark kan I let kombinere familieferien med afslappende dage i naturen. Læs mere
Læs mere
Luk
Afstand strand & type
Direkte til hav
Strandtype
Sand, direkte
Swimmingpool
Badeshorts tilladt
Separat børnepool
Opvarmet
Indendørs pool
Underholdning
Mini klub
Hele sæsonen
Underholdning (aften)
Hele sæsonen
Underholdning (dag)
Hele sæsonen
Andre faciliteter
Parkering
Normalt ved boligen (gratis)
Antal stjerner
4 stjerner
Ferie tema
Max 10 timer fra Hamborg
Generelt
Egnet til
Babyer (0-4 år), Børn (5-11 år)
Grill tilladt
Kul, gas og el
PC med Internet
Pladsens terræn
Flad
WiFi
Afgrænset område (mod betaling)
Hund
Hund tilladt
Hvis tilladt i bolig
Omgivelser
Tætteste by
1.2 km
Pladsstørrelse
Stor plads
Restauranter / barer
Restaurant
Sportsfaciliteter
Bordtennis
Cykeludlejning
Fiskeri
Multisportsbane
Petanque
Tennis
Volleyball
Til børnene
Legeplads
Trampoliner / hoppeborg

Praktisk information

På grund af vedligeholdelsesarbejde vil svømmehallen i Kijkduin være lukket fra mandag den 6. november til fredag den 10. november 2023.

Camping Kijkduinpark i det sydlige Holland

Et smukt naturområde

Et smukt naturområde

Camping Kijkduinpark ligger omkranset af noget af Hollands flotteste natur. Her er nemlig både flotte kyster og naturparker. I skal blot krydse de smukke sandklitter for at komme ned til stranden. Den smukke natur skaber de ideelle betingelser for både vandre- og cykelture. Pladsen er altså det bedste udgangspunkt for skønne feriedage i naturen.

Feridage ved vandet

Feridage ved vandet

De brede sandstrande ved kysten byder på mange skønne feriedage ved vandet. Her kan hele familien hoppe en tur i vandet. Kysten er også velegnet til forskellige typer vandsport såsom kitesurfing. Den indendørs pool byder også på dejlige badeture, hvor der både er en almindelig pool og en børnepool.

Aktiv ferie for hele familien

Aktiv ferie for hele familien

Her på pladsen finder I alverdens aktiviteter til mange aktive stunder for både store som små. Fra pladsen kan I leje cykler og dermed tage på cykelture i naturområdet. Derudover kan I slå jer løs på de indendørs eller udendørs tennisbaner. Pladsens animationshold arrangerer også sportsprogrammer- og turneringer, som I kan deltage i. Børnene vil især glæde sig over den sjove legeplads med trampoliner, skibe og meget mere. Desuden kan børnene deltage i børneklubben, hvor de kan deltage i mange sjove aktiviteter og møde nye legekammerater.

Oplevelserne venter

Oplevelserne venter

Området byder på mange spændende udflugtsmål. Børnene vil glæde sig over et besøg i forlystelsesparken Drievliet eller Europas største legeplads Linnaueshof. Udover oplevelser i den skønne natur kan bylivet også opleves tæt ved pladsen. Her i blandt kan nævnes byerne Haag og Scheveningen. Med en bred vifte af butikker og det berømte Palace Noordeinde i Haag er en dag her altid for kort.

Mad og drikke på ferien

Mad og drikke på ferien

I de nærliggende byer såsom Scheveningen kan I spise på mange lækre restauranter. Campingpladsen har dog også egen café, snackbar og bar. Her kan I nyde et let måltid eller en dejlig drink til de lange sommeraftener. I campingpladsens supermarked kan I købe forskellige madvarer og andre fornødenheder, som I måtte får brug for på ferien. Derfor kan I også selv stå for familiens måltider.