Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
Ring til os
70 15 41 41

Camping Kijkduinpark

Alt det får I:
Familie- og børnevenligt
Direkte til stranden
Gode campingfaciliteter
Aktiviteter til alle aldre
Top faciliteter
Direkte til strand / sø
Strandtype
Sand, direkte
Underholdning (aften)
Hele sæsonen
Mini klub
Hele sæsonen
Trampoliner / hoppeborg
Legeplads
Top faciliteter
Direkte til strand / sø
Strandtype
Sand, direkte
Underholdning (aften)
Hele sæsonen
Mini klub
Hele sæsonen
Trampoliner / hoppeborg
Legeplads

Velkommen til Camping Kijkduinpark

Camping Kijkduinpark er en børnevenlig plads med masser af legepladser, børnepool, sport og underholdning. Camping Kijkduin er beliggende ved en rolig strand med smukke sandklitter. Den smukke natur omkring parken kan opleves både til fods og på cykel. Pladsen ligger nær mange spændende oplevelser og flotte byer, såsom Haag og sjove forlystelsesparker. Med en ferie til Camping Kijkduinpark kan I let kombinere familieferien med afslappende dage i naturen. Læs mere
Læs mere
Luk
Afstand strand & type
Direkte til strand / sø
Strandtype
Sand, direkte
Swimmingpool
Badeshorts tilladt
Separat børnepool
Opvarmet
Indendørs pool
Sportsfaciliteter
Volleyball
Fiskeri
Cykeludlejning
Petanque
Bordtennis
Multisportsbane
Tennis
Hund
Hund tilladt
Hvis tilladt i bolig
Til børnene
Trampoliner / hoppeborg
Legeplads
Pladsstørrelse
Stor plads
Underholdning
Underholdning (aften)
Hele sæsonen
Mini klub
Hele sæsonen
Underholdning (dag)
Hele sæsonen
Restauranter / barer
Restaurant
Andre faciliteter
Parkering
Normalt ved boligen (gratis)
Generelt
Grill tilladt
Kul, gas og el
WiFi
Afgrænset område (mod betaling)
PC med Internet
Egnet til
Babyer (0-4 år), Børn (5-11 år)
Pladsens terræn
Flad
Omgivelser
Tætteste by
1.2 km

Praktisk information

Fra 2. nov. 2021 - 10. feb. 2022 gælder følgende på Kijkduin Holiday Park: På grund af omfattende renoveringsarbejder i den centrale bygning på Kijkduin Holiday Park har følgende faciliteter begrænset adgang eller lukket: supermarked, catering, børneklub og reception. Dette afhænger af arbejdet på det tidspunkt. Swimmingpoolen er åben (underlagt koronareglerne).
Grundet renovering er swimmingpoolen lukket fra mandag 6. dec. til fredag 10. dec.

Camping Kijkduinpark i det sydlige Holland

Et smukt naturområde

Et smukt naturområde

Camping Kijkduinpark ligger omkranset af noget af Hollands flotteste natur. Her er nemlig både flotte kyster og naturparker. I skal blot krydse de smukke sandklitter for at komme ned til stranden. Den smukke natur skaber de ideelle betingelser for både vandre- og cykelture. Pladsen er altså det bedste udgangspunkt for skønne feriedage i naturen.

Feridage ved vandet

Feridage ved vandet

De brede sandstrande ved kysten byder på mange skønne feriedage ved vandet. Her kan hele familien hoppe en tur i vandet. Kysten er også velegnet til forskellige typer vandsport såsom kitesurfing. Den indendørs pool byder også på dejlige badeture, hvor der både er en almindelig pool og en børnepool.

Aktiv ferie for hele familien

Aktiv ferie for hele familien

Her på pladsen finder I alverdens aktiviteter til mange aktive stunder for både store som små. Fra pladsen kan I leje cykler og dermed tage på cykelture i naturområdet. Derudover kan I slå jer løs på de indendørs eller udendørs tennisbaner. Pladsens animationshold arrangerer også sportsprogrammer- og turneringer, som I kan deltage i. Børnene vil især glæde sig over den sjove legeplads med trampoliner, skibe og meget mere. Desuden kan børnene deltage i børneklubben, hvor de kan deltage i mange sjove aktiviteter og møde nye legekammerater.

Oplevelserne venter

Oplevelserne venter

Området byder på mange spændende udflugtsmål. Børnene vil glæde sig over et besøg i forlystelsesparken Drievliet eller Europas største legeplads Linnaueshof. Udover oplevelser i den skønne natur kan bylivet også opleves tæt ved pladsen. Her i blandt kan nævnes byerne Haag og Scheveningen. Med en bred vifte af butikker og det berømte Palace Noordeinde i Haag er en dag her altid for kort.

Mad og drikke på ferien

Mad og drikke på ferien

I de nærliggende byer såsom Scheveningen kan I spise på mange lækre restauranter. Campingpladsen har dog også egen café, snackbar og bar. Her kan I nyde et let måltid eller en dejlig drink til de lange sommeraftener. I campingpladsens supermarked kan I købe forskellige madvarer og andre fornødenheder, som I måtte får brug for på ferien. Derfor kan I også selv stå for familiens måltider.