Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
Ring til os
70 15 41 41

Camping Klein Vink

Alt det får I:
Stor feriepark
Poolområde for store og små
Masser aktiviteter
Besøg byen Maastricht
Top faciliteter
Mini klub
Udendørs pool
Trampoliner / hoppeborg
Trampolin
Legeplads
Grill tilladt
Kul
Multisportsbane
Top faciliteter
Mini klub
Udendørs pool
Trampoliner / hoppeborg
Trampolin
Legeplads
Grill tilladt
Kul
Multisportsbane

Campingferie for hele familien!

Nyd campingferien i Holland på Camping Klein Vink, som modsat navnet bestemt ikke er småt! Camping Klein Vink er en feriepark med et væld af aktiviteter og faciliteter så hele familien er sikre på, at være underholdt på ferien! Foruden poolområdet finder I masser sportsfaciliteter, minigolf, wellness, restaurant, snackbar, butik og meget mere! Den store feriepark er den perfekte feriedestination til familier med børn i alle aldre, uden at køreturen skal være alt for lang! Læs mere
Læs mere
Luk
Swimmingpool
Badeshorts tilladt
Badehætte (frivilligt)
Udendørs pool
Separat børnepool
Indendørs pool
Velegnet til
Små børn (0-4 år)
Børn (5-11 år)
Sportsfaciliteter
Bordtennis
Cykeludlejning
mod betaling
Minigolf
Multisportsbane
Fiskeri
Basketball
Hund
Hund tilladt
Hvis tilladt i bolig
Til børnene
Indendørs legeplads
Trampoliner / hoppeborg
Trampolin
Legeplads
Vandsport
Kanoudlejning
Betales på pladsen
Underholdning
Mini klub
Junior klub
Underholdning (dag)
Butikker
Souvenirs
Supermarked
Lille udvalg
Restauranter / barer
Snackbar
Take away
Bar
Generelt
WiFi
Afgrænset område (gratis)
Egnet til
Babyer (0-4 år), Børn (5-11 år)
Grill tilladt
Kul
Ferie tema
Direkte til sø

Praktisk information

Grundet renovering er swimmingpoolen lukket fra mandag 6. dec. til fredag 17. dec.

Sjov campingferie venter på Camping Klein Vink

Poolområde med plads til store og små

Poolområde med plads til store og små

På Camping Klein Vink finder I et poolområde med masser plads til både store og små. Med både indendørs og udendørs pools og forskellige vanddybder, kan hele familien trygt plaske og lege i poolområdet. Når solen står højt på himlen kan I solbade på solsengene omkring de udendørs pools. Poolområdet vil med garanti være populært blandt både børn og voksne i familien. 

Aktiviteter dagen lang!

Aktiviteter dagen lang!

På Camping Klein Vink er der et væld af sjove aktiviteter og god underholdning til både børn og voksne. Foruden pool og strand arrangeres der dagen lang masser sjove aktiviteter på campingpladsen. Lege, spil og konkurrencer er blot nogle af de ting, det dygtige animationshold og maskotten, Koos Konijn, sørger for, så det er bare om at holde sig til og være med! Vil I hellere lave jeres egen underholdning er der også rig mulighed for det! Campingpladsen har nemlig masser flotte faciliteter til masser sport. Prøv kræfter med blandt andet beachvolley, minigolf, lasertag, bordtennis og trampoliner og meget mere! 

Restaurant og indkøb

Restaurant og indkøb

Camping Klein Vink har en dejlig restaurant hvor hele familien kan spise sig mætte i lækre måltider efter en lang dag med masser aktiviteter og oplevelser. På menukortet finder I med garanti noget til enhver smag, så I kan slippe for madlavning og opvask. Er I mere til at nyde måltiderne 'hjemme' i jeres feriebolig er der også mulighed for det, da restauranten også laver take-away. Hvis den lille sult skal stilles kan det klares i campingpladsens snackbar hvor I kan købe lette snacks, is og kølige drikkevarer. Vil I selv lave mad på ferien er der rig mulighed for at handle i campingpladsens supermarked. Her kan I handle alt hvad I behøver på ferien lige fra grøntsager og morgenbrød til solcreme og postkort. 

Holland har masser at byde på!

Holland har masser at byde på!

Camping Klein Vink ligger i området Limburg i det sydøstlige Holland. Her er der masser muligheder for at tage på spændende udflugter på ferien. Området er grønt og frodigt og det er oplagt at tage de gode sko på og drage på spændende vandreture i naturen. Områdets hovedstad Maastricht kan også være et besøg værd. Her kan I blandt andet dykke ned i historien, shoppe for lommepengene eller spise jer mætte på en restaurant eller café.