Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
FAQ & Kontakt

Camping Kozarica

Alt det får I:
Spændende oplevelser i området
Direkte til krystalklart vand
Mulighed for vandsport
Skønt wellnessområde
Top faciliteter
Direkte til hav
Strandtype
Småsten, direkte
Underholdning (aften)
Grill tilladt
Kul og gas
Legeplads
Bordtennis
Top faciliteter
Direkte til hav
Strandtype
Småsten, direkte
Underholdning (aften)
Grill tilladt
Kul og gas
Legeplads
Bordtennis

Velkommen til Camping Kozarica

Camping Kozarica ligger ved byen Pakostane, som befinder sig midtvejs mellem de to historiske byer Zadar og Sibenik. Pladsen ligger tæt til havet og byder på store grønne områder. Her tilbyder vi både Mobilehomes og lejligheder, så der er lidt for enhver smag. For børnene er der en legeplads og af øvrige faciliteter kan vi nævne supermarked, bar, snack bar samt en lille internet cafe. I områder findes der masser af udflugtsmuligheder til Zadar eller de smukke Nationalparker med vandfald og smuk natur. Alle disse muligheder gør Camping Kozarica til det perfekte sted for en dejlig familieferie i Kroatien. Læs mere
Læs mere
Luk
Afstand strand & type
Direkte til hav
Strandtype
Småsten, direkte
Swimmingpool
Separat børnepool
Solbadningsområde
Græs, Sten
Velegnet til
Teenagere (12+ år)
Børn (5-11 år)
Underholdning
Underholdning (aften)
Underholdning (dag)
Højsæson
Andre faciliteter
Hæveautomat
Parkering
Normalt ved boligen (gratis)
Antal stjerner
4 stjerner
Butikker
Minimarked
Ferie tema
Strandferie
Generelt
Egnet til
Børn (5-11 år), Teenagere (12+)
Grill tilladt
Kul og gas
Sprog som tales
Engelsk, Tysk, Italiensk
WiFi
Hele pladsen (mod betaling)
Hund
Hund tilladt
Hvis tilladt i bolig
Omgivelser
Nærmeste busstation
1 km
Nærmeste hospital
10 km
Nærmeste lufthavn
Zadar, 34 km
Nærmeste togstation
36 km
Tætteste by
36 km
Pladsstørrelse
Mellemstor plads
Restauranter / barer
Bar
Diskotek
Maks. 1 kilometer, 1 km
Restaurant
Sanitetsforhold
Tørretumblere
Vaskemaskiner
Sportsfaciliteter
Basketball
Bordtennis
Bowling
Mod betaling
Cykeludlejning
Fodbold
Petanque
Ridning
Tæt på pladsen
Tennis
Mod betaling, 400 m
Volleyball
Til børnene
Legeplads
Wellness faciliteter
Massage

Camping Kozarica ved Dalmatien i Kroatien

Aktive og afslappende badedage

Aktive og afslappende badedage

Camping Kozarica ligger tæt til havet og stranden, der består af småsten, hvor havet er af den smukkeste krystalklare slags. På den skønne strand er det oplagt at nyde en afslappende badedag. Det er også muligt at nyde en sjov dag ved vandet for de mindste medlemmer af familien. Det skyldes, at der ligger en lille børnepool tæt på stranden, hvor de små trygt kan plaske i vandet uden nogle farer på færde. Nær Camping Kozarica er det også muligt at holde aktive feriedage til havs, da kysten er et glimrende udgangspunkt for mange forskellige typer af vandsport. Hvad med at prøve kræfter med windsurfing, dykning eller vandpolo?

Faciliteter og underholdning

Faciliteter og underholdning

Camping Kozarica er meget børnevenlig, hvor der er en række faciliteter og underholdningsprogrammer for de små. For eksempel kan de lege på pladsens legeplads, der udelukkende er tiltænkt børnene. Dertil arrangerer pladsen underholdning for både store og små, ligesom de mange boldspilsfaciliteter garanterer underholdning for alle. Tag for eksempel familien med til et sjovt spil fodbold, bowling, beach-volley eller basket. Desuden kan i leje cykler og både til sjove dage til lands eller til vands.

Restauranter og indkøb

Restauranter og indkøb

Når sulten melder sig står pladsens ansatte i restauranten klar til at servere lækker mad for hele familien. Desuden kan I nyde en afslappende stund i den lille kaffebar, hvor der serveres kaffe og drinks. Campingpladsen har desuden et supermarked, hvilket gør det let, hvis I ønsker selv at stå for dagens måltid i samvær med familien. På det fælles grillområde kan I endda tilberede grillmad til en dejlig feriemiddag.

Spændende oplevelser i nærheden

Spændende oplevelser i nærheden

Nær pladsen ligger ikke mindre end fire nationalparker, der byder på hver deres spændende og fascinerende naturoplevelser. Tag for eksempel et smut forbi søen Vrana, hvor der ifølge myterne ligger et slot gemt under søens overflade. Eller hvad med at besøge Krka vandfaldene? Foruden de mange naturoplevelser ligge de to byer Zadar og   Šibenik tæt på, hvor begge byer byder på en hyggelig kultur med mange historiske bygninger. Efter kun 10 minutters gang fra campingpladsen kan i befinde jer i byen Pakoštane, der byder på charmerende bygninger og en række festivaller og arrangementer i sommersæsonen.