Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
Bestil online eller ring
70 15 41 41

Camping Kozarica

Top Faciliteter
Direkte til strand / sø
Supermarked
Lille udvalg
Mini klub
Højsæson
Underholdning (aften)
Grill tilladt
Kul og gas
Tennis
Mod betaling, 400 m

Velkommen til Camping Kozarica

Camping Kozarica ligger ved byen Pakostane, som befinder sig midtvejs mellem de to historiske byer Zadar og Sibenik. Pladsen ligger helt ned til havet og byder på store grønne områder. Her tilbyder vi både Mobilehomes og lejligheder, så der er lidt for enhver smag. For børnene er der en legeplads og af øvrige faciliteter kan vi nævne supermarked, bar, snack bar samt en lille internet cafe. I områder findes der masser af udflugtsmuligheder til Zadar eller de smukke Nationalparker med vandfald og smuk natur. Alle disse muligheder gør Camping Kozarica til det perfekte sted for en dejlig familieferie i Kroatien. Læs mere
Læs mere
Luk
Afstand strand & type
Direkte til strand / sø
Strandtype
Småsten, direkte
Swimmingpool
Separat børnepool
Solbadningsområde
Sten, Græs
Underholdning
Mini klub
Højsæson
Underholdning (aften)
TV Rum
Underholdning (dag)
Højsæson
Vandsport
Dykning
Bådudlejning
Dykkerskole
Sportsfaciliteter
Tennis
Mod betaling, 400 m
Bowling
Mod betaling
Boule
Volleyball
Basketball
Fodbold
Bordtennis
Cykeludlejning
Ridning
Tæt på pladsen
Generelt
PC med Internet
Sprog som tales
Engelsk, Tysk, Italiensk
Grill tilladt
Kul og gas
WiFi
Hele pladsen (mod betaling)
Restauranter / barer
Restaurant
Bar
Diskotek
Maks. 1 kilometer, 1 km
Andre faciliteter
Hæveautomat
Parkering
Normalt ved boligen (gratis)
Butikker
Minimarked
Supermarked
Lille udvalg
Hund
Hund tilladt
Omgivelser
Nærmeste busstation
1 km
Nærmeste lufthavn
Zadar, 34 km
Nærmeste hospital
1 km
Nærmeste togstation
36 km
Sanitetsforhold
Tørretumblere
Vaskemaskiner
Wellness faciliteter
Massage
Til børnene
Legeplads
Pladsstørrelse
Mellemstor plads

Boliger - Camping Kozarica

Camping Kozarica ved Dalmatien i Kroatien

Skønne badedage – både de aktive og de afslappende

Skønne badedage – både de aktive og de afslappende

Camping Kozarica ligger direkte ned til havet og stranden, der består af småsten, hvor havet er af den smukkeste krystalklare slags. På den skønne strand er det oplagt at nyde en afslappende badedag, ligesom pladsens wellness område med jacuzzi og saunaer giver mulighed for luksuriøse og afslappende dage ved vandet. Det er også muligt at nyde en sjov dag ved vandet for de mindste medlemmer af familien. Det skyldes, at der ligger en lille børnepool tæt på stranden, hvor de små trygt kan plaske i vandet uden nogle farer på færde. Nær Caping Kozarica er det også muligt at holde aktive feriedage til havs, da kysten er et glimrende udgangspunkt for mange forskellige typer af vandsport. Hvad med at prøve kræfter med windsurfing, dykning eller vandpolo?

Faciliteter og underholdning på campingpladsen

Faciliteter og underholdning på campingpladsen

Camping Kozarica er meget børnevenlig, hvor der er en række faciliteter og underholdningsprogrammer for de små. For eksempel kan de lege på pladsens legeplads, der udelukkende er tiltænkt børnene. Dertil arrangerer pladsen underholdning for både store og små, ligesom de mange boldspilsfaciliteter garanterer underholdning for alle. Tag for eksempel familien med til et sjovt spil fodbold, bowling, beach-volley eller basket. Desuden kan i leje cykler og både til sjove dage til lands eller til vands.Restauranter og indkøb

Restauranter og indkøb

Når sulten melder sig står pladsens ansatte i restauranten klar til at servere lækker mad for hele familien. Desuden kan I nyde en afslappende stund i den lille kaffebar, hvor der serveres kaffe og drinks. Pladsen har desuden et supermarked, hvilket gør det let, hvis I ønsker selv at stå for dagens måltid i samvær med familien. På det fælles grillområde kan I endda tilberede grillmad til en dejlig feriemiddag. 

Spændende oplevelser i nærheden

Spændende oplevelser i nærheden

Nær pladsen ligger ikke mindre end fire nationalparker, der byder på hver deres spændende og fascinerende naturoplevelser. Tag for eksempel et smut forbi søen Vrana, hvor der ifølge myterne ligger et slot gemt under søens overflade. Eller hvad med at besøge Krka vandfaldene? Foruden de mange naturoplevelser ligge de to byer Zadar og   Šibenik tæt på, hvor begge byer byder på en hyggelig kultur med mange historiske bygninger. Efter kun 10 minutters gang fra campingpladsen kan i befinde jer i byen Pakoštane, der byder på charmerende bygninger og en række festivaller og arrangementer i sommersæsonen.