Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
FAQ & Kontakt

Camping La Baie des Anges

Alt det får I:
Spændende område omkring campingpladsen
Stort poolområde og tæt på strand
Plads til afslapning for hele familien
Masser sjove aktiviteter og god underholdning
Top faciliteter
Strandtype
Sand, 3 km
Vandrutsjebane
Udendørs pool
Ferskvand
Mini klub
Underholdning (aften)
Højsæson
Grill tilladt
Gas
Top faciliteter
Strandtype
Sand, 3 km
Vandrutsjebane
Udendørs pool
Ferskvand
Mini klub
Underholdning (aften)
Højsæson
Grill tilladt
Gas

Oplev Camping La Baie des Anges

Camping La Baie des Anges i Sydfrankrig ved Den Franske Riviera er den perfekte campingplads for hele familien. Her får I alt det gode fra Sydfrankrig: Smuk natur, skønne sandstrande og charmerende havnebyer. På campingpladsen finder i et dejligt poolområde med en stor vandrutsjebane. Desuden er der rig mulighed for at deltage i mange sjove sportsaktiviteter, ligesom wellness områder også er at finde. Med Camping La Baie des Anges får I en dejlig familieferie med både underholdende, luksuriøse og skønne muligheder. Læs mere
Læs mere
Luk
Afstand strand & type
Hav/sø: 1,1 - 5 km
Strandtype
Sand, 3 km
Swimmingpool
Badeshorts ikke tilladt
Badehætte (frivilligt)
Vandrutsjebane
Udendørs pool
Ferskvand
Separat børnepool
Ferskvand
Solbadningsområde
Sten
Solsenge ved poolen
Velegnet til
Små børn (0-4 år)
Børn (5-11 år)
Underholdning
Mini klub
Underholdning (aften)
Højsæson
Teenage klub
Underholdning (dag)
Højsæson
Antal stjerner
3 stjerner
Butikker
Andre butikker
Bageri, Kiosk
Bageri
Minimarked
Generelt
Egnet til
Babyer (0-4 år), Børn (5-11 år)
Grill tilladt
Gas
WiFi
På hele pladsen (gratis nogle områder)
Hund
Hund tilladt
Hvis tilladt i bolig
Omgivelser
Tætteste by
3 km
Pladsstørrelse
Stor plads
Restauranter / barer
Bar
Pizzaria
Restaurant
Snackbar
Take away
Sanitetsforhold
Handicap faciliteter
Toiletter, Brusere
Vaskemaskiner
Sportsfaciliteter
Aquarobics
Basketball
Bordtennis
Cykeludlejning
Mountain bikes
Fitness
Fodbold
Multisportsbane
Petanque
Sportsturneringer
Tennis
Volleyball
Til børnene
Legeplads

Camping La Baie des Anges i Sydfrankrig ved Den Franske Riviera

Pool og strand

Pool og strand

Camping La Baie des Anges har et stort poolområde, der er perfekt både for store som små. Her er både en separat børnepool, hvor de mindste trygt kan plaske i vandet, mens der også er en 25 meter lang pool, hvor I let kan svømme baner og meget mere. Desuden er der en lang to-sporet vandrutsjebane, hvor børnene kan få sus i maven og smil på læben Det er også muligt at nyde middelhavets smukke azurblå hav, da den smukke sandstrand kun ligger 800 meter fra pladsen. Campingpladsen er derfor perfekt for alle familiens vandhunde

Sportsaktiviteter og underholdning

Sportsaktiviteter og underholdning

Under en ferie på Camping La Baie des Anges er det svært at kede sig. Her kan I for eksempel afprøve en masse sportsgrene. I kan spille tennis, volley-ball og bordtennis. I kan også tage i fitness, deltage i vandgymnastik, dansetimer eller finde familiens vinder i de mange arrangerede sportskonkurrencer. Eller hvad med at finde Jeres indre sangstjerne? Pladsen tilbyder nemlig, at hele familien kan deltage i karaoke.  Desuden er der en række aktiviteter kun for de mindste i familien. De kan for eksempel lege på legepladsen eller være med i børneklubben, der arrangerer forskellige børnelege og meget mere. 

En afslappende stund

En afslappende stund

Hvis I trænger til afslapning under ferien, er det selvfølgelig muligt at nyde sydens varmende sol nede på stranden med den smukke udsigt over havet. Men det er også muligt at benytte pladsens forskellige wellness faciliteter, hvor der er bygget et område kun til formålet. Her kan I få massage, pleje af kroppen og ansigtet, samt deltage kurser ned udstrækning og meget mere. Der er derfor rig mulighed for selvforkælelse undervejs på ferien.

Restauranter og indkøb

Restauranter og indkøb

På Camping La Baie des Anges kan I stille sulten mange steder. Besøg den lækre restaurant og forkæl jer selv med lækkerier fra det franske middelhavskøkken, eller besøg pizzeriaet, der med garanti vil hitte hos børnene. Hos pladsen franske bageri kan I købe friskbagt brød til morgenmaden, hvor der selvfølgelig hører sig en fransk croissant til. Et lille supermarked finder I også. 

Mulighederne i området

Mulighederne i området

Camping La Baie des Anges ligger ved byen La Ciotat i Sydfrankrig, der er smukt omkranset af havet og bjergene. Besøg denne historiske og charmerende by med mange gamle kirker og hele fire havne. Det er også nærliggende at tage på smukke vandreture i områdets fascinerende natur. Besøg for eksempel nationalparken Parc national des Calanques, hvor man både kan sejle og vandre. Havet giver desuden mulighed for at prøve forskellige vandsportsgrene, hvor det for eksempel er muligt at dykke eller at prøve kajak.